lauantai 29. toukokuuta 2010

Shoppailureissu

Tämä mamma oli tänään Ceelan kummitädin kanssa Helsingissä shoppailemassa. Reissu oli lyhyt ja ytimekäs. Tehokasta peliaikaa oli reilu 2tuntia ja molemmille piti löytyä mekko kesän juhliin. Tiukkaa teki, mutta loppupeleissä molemmille meille mekko sitten löytyi. Niin ja löytyi tietysti Ceelallekin jotain pientä :)


♥ kauan haaveilemani popin saaristomekko ♥


Monsoonilta söpöset hiusnipsut :)




Ja henkkarilta parit halpis "juhlakengät"


Mekkoa soviteltiin ja hetkeksi kun Äidin silmä vältti niin neiti käytti tilaisuuden hyväkseen ja livahti avonaisesta ovesta terassille juoksentelemaan :)


Kukkuu :)


ps. siitä pääasiasta eli omasta mekostani huomenna lisää...

torstai 27. toukokuuta 2010

Ceelan huone

Nyt sai Iskäliini viimein kasattua neidin uuden vaatekaapin, ja sen myötä huoneen järjestystä jouduttiin taas vaihtamaan. Tässä pari kuvaa neitokaisen huoneen uudesta ulkomuodosta.



 Ei varmaan tullu kenellekään yllätyksenä että huone on aikas hempeä ja vaaleanpunainen :)


Tämä hemnesin lipasto tosiaan toimitti tätä ennen vaatekaapin virkaa. Ja nyt tämä sai uuden elämän lelulaatikkona.

Ja tässä tämä uusi vaatekaappi, tykkään tästä ihan hurjasti :) Esittelen kaapin sisältöä kunhan saan kaikki vaatteet sinne lajiteltua...


Huoneen ylpeä omistaja!

Omassa sängyssä ei ole vielä moniakaan unia otettu kun neiti vielä nukkuu meidän kanssa samassa huoneessa. Pikkuhiljaa voisi alkaa harjoittelemaan myös omassa huoneessa nukkumista. Riehuminen sängyssä tuntuu ainakin onnistuvan hienosti :)


Kaltereiden takana :)




tiistai 25. toukokuuta 2010

Päivän piristys :)



 Kiitos ihan hurjasti tästä ihanasta tunnustukseta Pirjolle kauniiseen ärrän kierrän ympäri... blogiin 
Et Pirjo uskokaan että tunnustus tuli hyvään saumaan. On ollut tänään aika lailla kurja päivä joten tämä toden totta piristi synkkää päivääni! Kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu :)

Tällä kertaa laitan tunnustuksen eteenpäin :

blogi on mukava sekoitus lapsiperheen arkea sekä kivoja vaatepostauksia

sekä 

Tässä blogissa on ollut viime aikoina hiljaista, mutta jaksan kyllä odottaa Marikan päivityksiä. Tämän blogin päätähdet Epa ja Lissu ovat aina niin kauniisti ja viimeisen päälle puettuja että sitä on ilo katsella! Tästä blogista olen myös saanut mahtavia vinkkejä meidän neidin vaatekaappiin :)

Olkaapas hyvät!


maanantai 24. toukokuuta 2010

Molskis polskis

Tässä uusimmat vauvauintikuvat meidän uimamaisterista :) 


Tässä vähän tyylinäytettä sukelluksesta...

ja pinnallakin voi välillä käydä pyörähtämässä...

ja sit taas Iskän kans suklailemaan :)

Voi että tuo uiminen on meille niin rakas harrastus! Tälle keväälle olis enää parit uinnit jäljellä ja sit täytyy kesä pärjätä ammeillen ja luonnon vesissä. Syksyllä taas jatketaan näitä virallisempia uimaharjoituksia sitten!


Oli tuossa joku aika sitten etsinnässä semmoinen puhallettava lastenamme tuonne terassille. Kävin etolasta etsimässä ja hätäpäissäni ostin tämmöisen pikkuammeen:

hinta ei ollut päätä huimaava! 3,90e :) Tämä kelpaa näin alkuun varsin hyvin.


Vaikka alunperin olin ajatellut jotain tämän tyylistä missä on varjo

Ja jos tämmöisen halvalla löydän niin varmaan tulee kyllä hankittua! Jostain syystä en ole ihan luottavainen että tuo muutaman euron allas pysyy ehjänä koko kesää :)

Eipä oltu enää tänään ulkoilemassa tällaisessa varustuksessa. Nyt jo ikävä noita kelejä... helle tule jo takaisin!

torstai 20. toukokuuta 2010

Ihana, kamala IKEA!

Minä rakastan Ikeaa ♥, mieheni taas vihaa kyseistä paikkaa yli kaiken. Minä, mieheni ja Ikea yhdessä = perheriidan ainekset kasassa :) No harvemmin sentään perheriidan mutta pari kertaa automatka takaisin kotiin on ollut hiljaisen sorttinen. Yleensä teenkin Ikea retket ystävien kanssa jolloin kellään ei ole kiire ja saa katsella, ihastella ja hypistellä kaikkea. Mies tulee Ikeaan mukaan vain ja ainoastaan silloin kun sieltä haetaan jotain niin suurta että minä en saa roudattua sitä autoon. Eilen oli juurikin sellainen päivä, koska Ikeasta piti käydä hakemassa Ceelalle vaatekaappi! Eilinen reissu meni onneksi tosi hyvin, mies käveli suoraan varastolle hakemaan vaatekaappia ja pakkaamaan sitä autoon ja tällä välin minä sain hetken aikaa ihastella ja hypistellä kaikkea ihanaa :) Tein jopa muutaman pienen ostoksenkin. Kaikkia tilpehöörejä en jaksa kuvata mutta pari kivaa pikkujuttua on pakko jakaa.


Ihanaa vaaleanpunaista lahjapaperia terälehdillä höystettynä. On semmoista "itsetehdyn" tuntuista! Näitä oli myös ainakin valkoisena ja keltaisena. Yhdessä paketissa 4kpl n.90x70cm arkkia ja hinta alle 3e. Ei paha :)


Mukavan kesäiset cupcake keittiöpyyhkeet 3kpl pakkauksessa. Aika söpöt :)


Mukaan lähti myös kastelukannu, ruokalappuja, jäätelömuotteja yms. pikkusälää halvalla.

Ja tämmöinen vaatekaappi meille eilen kannettiin...


...ihanaa Hemnes sarjaa! Tämä kaappi oli synttärilahja Ceelalle Vaarilta ja IsoMummolta. *kiitos hurjasti* Tämä tulee todella tarpeeseen.


Tähän asti "vaatekaappina" on palvellut tämmöinen saman sarjan lipasto, jonka uusi virka on toimia lelulaatikkona.
 
 
Perheriitojakin Ikeassa eilen näkyi ja KUULUI kun yksikin mies huuteli että eihän tässä ole mitään logiikkaa... voi v***n ruotsalaiset!!! Se mies ei kuitenkaan ollut minun mies vaan joku toinen mies joka ei myöskään ilmeisesti pitänyt Ikeasta! Minun mieheni käyttäytyi niin kauniisti että tarjosin sille ennen kotiin lähtöä lihapulla annoksen :) Ja hän puolestaan tarjosi minulle pehmiksen :) 
Eli loppu hyvin, kaikki hyvin!

Nyt pitäisi enää kasata se kaappi...

tiistai 18. toukokuuta 2010

Ticket to heaven ja muuta mukavaa :)

Vihdoin meidän IHANA ticketin rubbersuit saapui! Ja kun kura aiheessa ollaan niin puvulle kaveriksi saapuivat nyt myös ne kauan metsästetyt Hai-saappaat :)

Tämä haalari on juurikin niin ihana kuin olin kuvitellutkin. Koko on 74cm ja ticketin tyyliin TOSI reilu. Mittailin huvikseen niin on jopa Popin 80cm keväthaalaria reilumpi! Tämä menee varmasti syksyn ja voisin melkein väittää että kenties jopa ensi keväänä, ellei neiti ihan hurjasti rupea venymään :)

 Ja tässä nämä superliikkikset Hait koossa 21


Lindexiltä lähti eilen mukaan mm. nämä kivat sydänfarkut. Jos joku ei vielä tiedä niin siellä on menossa kampanja: osta lastenvaatteita 30e ja saat 10e alennusta! Pakkohan semmonen ale oli hyödyntää :)




Tänä aamuna testattiin pukua pikaisesti, ja kuten kuvasta näkee niin kasvunvaraa on :)
Ulkona oli kuitenkin jo aamusta niin lämmin ettei mitään kurapukua oikeasti tarvittu. Leikkejä jatkettiin sitten ihan farkkulinjalla. Täsmää muuten popojen väri hyvin tuohon Popin bodiin :)


Kipin kapin...


...postia hakemaan! Vielä kun ylettäisi niin kiva olisi :)



Ja kotiin päin kävellessä piti taas jäädä ihmettelemään ja silittämään naapurin ihanaa kissaa. Huomaa myös kuinka hienolla autolla naapuri huristelee ;)


Ja koska meidän muumimuskari jäi kesätauolle niin pidettiin Ceelan kanssa kahdestaan ulkoilma muskaria, laulettiin, naurettiin ja taputeltiin :) 













Top3 haaste

Täytyypä heti tarttua tähän Sinin postaamaan haasteeseen, missä on siis tarkoituksena esitellä 3 tämän hetken lemppari biisiä/ videota :)

Ensimmäisenä tietenkin Ceelan ehdoton lemppari Lady Gaga! Tätä videota neiti jaksais kattoa vaikka kuinka monta kertaa päivässä jos Äiti antaisi.



Tässä todistusaineistoa kuinka intensiivisesti Lady Gagaa tuijotellaan ;)

Ja tässä kyseisen biisin video, olkaa hyvät:

http://www.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I&feature=fvst

Kaksi seuraavaa ovat aika tuoreita tuttavuuksia joita Ceelan kummitäti viime viikolla minulle kuuntelutti. Ekaksi vaikka Jenniä, musta tää oli jollain lailla aika hauska :)

http://www.youtube.com/watch?v=JLvlZeZRbBY

Ja viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä Alicia Keysin ihana ja niin riipaisevan kaunis kappale!


http://www.youtube.com/watch?v=AywIhEpBK_k

Mitä sinun soittolistalla mahtaa pyöriä? 

*muoks* osaako kukaan vähän näppärämpi kertoa että saako näitä videoita yhtään paremmin esille. Tai siis tarkennettuna yhtään pienemmäksi?





lauantai 15. toukokuuta 2010

Ihana ihana helle...

Meillä on todentotta nautittu helteistä viimeiset päivät. Voi sitä pienen tytön riemua kun saa koko päivän viipottaa ilman vaippaa ulkosalla ja pulahtaa ammeeseen polskimaan kun siltä tuntuu. Tänään saatiin ystävät kylään grillaamaan ja istumaan iltaa. Unohdin tietysti ottaa kuvia meidän mahtavasta grillikattauksesta - ensi kerralla sitten! Mutta tässä muutama kesäinen kuva meidän neidistä ja hänen komeasta poikaystävästään :)





Tämä kaksikko lutraili tuolla vannassa varmaan 3tuntia :)


 
Nesteytys kunnossa sekä sisäisesti että ulkoisesti!

 Pariskunta nautti grilliherkuista aika yhtenevissä asukokonaisuuksissa. Molemmilla Kimperin pipot, Villervallan paidat sekä Popin pöksyt. Jää nähtäväksi lenkkeileekö tämä pariskunta 40 vuoden päästä samanlaisissa Adidaksen tuulipuvuissa :)


Ps. Olisko jollain antaa hyvää vinkkiä mistä löytyisi sellaisia kivoja lasten ammeita ulkokäyttöön?


keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Kesäfiilistelyä

Tänään oli niin lämmintä että nautiskeltiin hetki omalla terassilla ihan kesäisissä vermeissä :) Aurinko paistoi ihan täydeltä terältä, IHANAA!!! Tätä lisää :)

Terassilautojen välissä näkyi jotain ilmeisen kiinnostavaa...

sitä piti katsoa vähän lähempääkin :)


Tänään testattiin samalla meidän retro banzit, ja hyvinhän nuo pysyivät päässä.


  H&M hellehattu onkin näköjään tosi hyvän mallinen ja suojaa hyvin auringolta

Terassin vierellä näkyi jotain niin kiinnostavaa että sitä oli pakko mennä katsomaan...


Leskenlehtiä :)

Nyt kun tuo aurinko välillä paistaa näin mielettömän lämpöisesti tulee mieleen muistuttaa kaikkia siitä aurinkosuojasta. Itsekin sipaisin Ceelan iholle aurinkovoidetta vaikka oltiin pihalla vain pieni hetki. Kannattaa mielummin olla vaikka liian varovainen, sanoo hän joka käräyttää nahkansa miltei joka kevät kun ei muista rasvata itseään ja nukahtaa aurinkoon :) Kesäksi pitäisi vielä ostaa joku aurinkosuojallinen vaate Ceelalle. Onko kellään antaa hyviä vinkkejä sellaisista?


tiistai 11. toukokuuta 2010

100 asiaa minusta :)

Pakkohan minunkin oli tehdä tämä oma listani kun te kaikki muutkin ihanat blogistit olette paljastaneet ne sata asiaa itsestänne! Niitä on ollut niiiin hauska lukea :)

1. Olen horoskoopiltani härkä, ja sen kyllä huomaa! Osaan siis olla temperamenttinen mutta lepyn myös todella nopeasti. En osaa pitää mykkäkoulua mikä on onni ainakin mieheni kannalta :)
2. Uskallan kuitenkin näyttää tunteeni vain läheisilleni...
3. muutoin olen aivan liian kiltti ja olen monesti saanut kärsiä siitä. En osaa sanoa EI, mutta yritän opetella!
4. Minulla on maailman ihanimmat vanhemmat sekä isoveli. Terkkuja isoveikkulille joka aina pitää huolta pienemmästään, olet rakas ♥
5.Minulla on muutama hyvin rakas ystävä. Halit teille kaikille :)
6. Läheisimmän ystäväni kanssa olemme asuneet naapureina koko lapsuuden/nuoruuden ja ihan pikkuisina meillä oli yhteinen hoitaja joka hoiti meitä kotonamme. Varmaan tästä syytä olemme kuin paita&peppu. Hän on myös Ceelan kummitäti. Ja hän on minulle niin tärkeä ♥
7. Myös lapsuuden/nuoruuden rakkauteni, rakas naapurinpoika on myös hyvin läheinen ystäväni.
8.Olen muuttanut heti yläasteen jälkeen opiskelemaan Porvooseen. Eli 350km päähän omasta kotoa.
9. Se oli hurja kokemus ja kasvatti minua paljon. Kiitos Äidille ja Isille että päästitte irti vaikka olittekin huolissanne. Hyvin minä pärjäsin ja se on teidän ansiota.
10. Täältä löysin myöskin elämäni miehen ja tänne jäin!
11. Tapasin mieheni 18-vuotiaana Näsin Krouvissa. Olimme molemmat sattumalta pelaamassa biljardia :)
12. Eli toisin kuin väitetään niin baarissakin, tai tässä tapauksessa juottolassakin voi tavata sen oikean *heh*
13. Olemme olleet yhdessä jo reilu 8 vuotta
14. Rakensimme omakotitalon 2 vuotta sitten
15. Viime keväänä menimme naimisiin ♥
16. Olen aina halunnut lapsia. Ja onneksi myös sain :)
17. Ja Haluan Ceelalle myös ehdottomasti sisaruksen, ehkä kaksikin! Sisaruus on niin ihana lahja etten haluaisi että Ceela jäisi siitä paitsi. Ja sisaruus myös kasvattaa ja opettaa paljon.
18. Poden jatkuvaa vauvakuumetta.
19. Ceelan syntymä on elämäni onnellisin päivä
20. Olen aina ollut herkkä, ja Ceelan syntymän jälkeen olen herkistynyt entisestään.
21. Opetan Ceelalle joka päivä uusia asioita elämästä
22. Ceela opettaa minulle joka päivä uusia asioita elämästä
23. Arvostan ja kunnioitan vanhoja ihmisiä
24. Olen hyvin rehellinen ja noudatan aina lakia.
25. Ainoana poikkeuksena ylinopeus autoillessa. Sitäkin vältän silloin kun Ceela on kyydissä.
26. En ole mikääs superälykkö, mutta tunneälyä onneksi löytyy. Sillä pärjää jo aika hyvin.
27. Olen kova telomaan itseäni, tästä esimerkkinä mm. puusta tippuminen 6metristä sekä ajamani hirvikolari 100km tuntivauhdilla. Ja vastaavia tapauksia voisi luetella vaikka kuinka ja monta.
28. Olen elänyt 2 vuotta elämästäni sellaisessa selkäkipu helvetissä jota en soisi kenellekään
29. Olen aina rakastanut urheilua.
30. Olen pelannut jääkiekkoa, rullakiekkoa, lumilautaillut, lasketellut, rullalautaillut, yleisurheillut, uinut sekä thai-nyrkkeillyt. Jälkimmäistä haluasin jossain vaiheessa jatkaa jos selkä vain antaa myöden!
31. Nykyisin harrastelen lähinnä vaunulenkkejä sekä shoppailua :)
32. Haluaisin myös alkaa harrastamaan seinäkiipeilyä, siitä tykkäisin ihan varmasti!
33. En rakasta siivoamista, mutta siivoan silti joka päivä kotona
34. Vihaan sotkua ja epäjärjestystä, haluan että jokainen tavara on omalla paikallaan. Myös laatikoissa ja kaapeissa. Ceelan lelut toki saavat päivisin olla hujan hajan, kunhan muuten on siistiä!
35. Mieheni kärsii siivousintoilustani, mutta nauttii kuitenkin siististä kodista!
36. Mieheni on mitä ihanin Isä Ceelalle, on ihanaa huomata kuinka tyttö on kieputtanut isänsä pikkusormen ympärille ja kuinka ihanasti nuo kaksi yhdessä touhuilevat.
37. Olen hyvin kiitollinen ja onnellinen kaikesta siitä mitä minulle on tapahtunut ja mitä olen saanut kokea.
38. En silti panisi pahakseni jos se loton pääpotti napsahtaisi juuri minulle :)
39. Ja jos joskus niin kävisi niin minulla olisi aika monta asiaa mielessä mitä niillä rahoilla tekisin...
40. ihan alkajaisiksi tilaisin lomamatkan muutamaksi viikoksi jonnekin kauas lämpöiseen!
41. Rakastan nukkumista.
42. Mieluiten tykkään nukahtaa mieheni syliin, siinä tunnen olevani parhaassa turvassa.
43. Rakastan myös katsella muiden nukkumista ja kuvaan usein Ceelaa ja Iskää kun he nukkuvat yhdessä ♥
44. Jos olemme riidelleet jostain, haluan aina että riita sovitaan/ selvitetään ennen nukkumaan menoa.
45. Pelkään jatkuvasti että läheisilleni voi tapahtua jotain pahaa.
46. Jos joku läheinen ei vastaa puhelimeen voin ajaa itseni paniikin partaalle miettiessäni mitä kamalaa on voinut tapahtua.
47. Herään edelleen yöllä tarkistamaan hengittääkö Ceela varmasti :)
48. Itken herkästi muistellessani surullisia asioita tai katsoessani surullisia ohjelmia
49. Monta vuotta sitten kun Mark kuoli teho-osastossa itkin pari tuntia, ja kun mies tuli kotiin hän luuli että jotain aivan järkyttävää on tapahtunut kun minä vain itkin enkä saanut itkultani kerrottua mitä on tapahtunut :)
50. Raskaana ollessani itkin ihan mille tahansa!
51. Rakastan irtokarkkeja ja sipsejä
52. ja hyviä salaatteja ja kunnon grillipihviä
53. edellistä tietysti hyvän punaviinin kanssa :)
54. Arkisin koitan syödä tosi kevyesti ja terveellisesti ja viikonloppuisin annan itseni sitten herkutella
55. Yritän tiputtaa vielä viimeiset pari kiloa mitä minulla roikkuu edelleen mukana raskauden jäljiltä.
56. Olen aina ollut aikamoinen kyläluuta, en viihdy pitkiä aikoja yksikseni kotona
57. Edellisestä voi päätellä että olen aika sosiaalinen.
58. Sairastan myös vakavaa puheripulia silloin tällöin.
59. Toivon että myös Ceelasta kasvaa sosiaalinen ja huumorintajuinen. Tällä hetkellä ainakin vaikuttaa siltä :)
60. Rakastin ihan hirmuisesti raskaana olemista. Tämä ei ainakaan helpota vauvakuumettani :)
61. Raskausviikolla 16 minulta poistettiin umpilisäke avoleikkauksella. Se oli ihan järkyttävää, ja pelkäsin että vauva ei pysy menossa mukana. Luojan kiitos kaikki meni hyvin.
62. Ceela syntyi suunnitellusti sektiolla kätilöopistolla.
63. Ceelan ollessa muutaman kuukauden ikäinen minulta poistettiin sappirakko.
64. Eli minulle tehtiin siis puolen vuoden sisällä 3 vatsanalueen operaatiota.
65. Eli toisin sanoen vatsani on täynnä arpia.
66. Minulla ei ole yhtäkään tatuointia
77. Eikä lävistystä.
78. Minulla ei ole ollut ikinä edes korvareikiä, enkä varmaan ikinä tule niitä ottamaankaan.
79. Tatuoinnin kylläkin voisin ottaa, kunhan keksin jonkun hienon :)
80. Rakastan hienoja ja ennenkaikkea nopeita autoja.
81. Minulla ei kuitenkaan ole varaa sellaiseen. *harmi*
82. En käy nykyisin juuri koskaan bilettämässä/ baareissa
83. koska en raaski millään olla Ceelasta erossa vaikka tiedän että se tekisi välillä hyvää
84. Seuraavan kerran kun menen niin aion rillutella kunnolla ja tanssia koko illan
85. Jos jotain juon niin makeaa siideriä tai karpalolonkeroa. Ja ruoan kanssa sitä punkkua.
86. Harvoin kuitenkaan juon, koska meillä vielä jossain määrin tissitellään
87. Tosin siitä yritetään koko ajan pikkuhiljaa luopua.
88. Se on kova paikka Ceelalle ja myös minulle.
89. Vihaan ihmisiä joilla on negatiivinen asenne kaikkeen ja jotka haluavat arvostella kaikkia.
90. Itse pyrin ajattelemaan positiivisesti ja ymmärtämään erilaisuutta. Asioita voi tehdä niin monella tavalla.
91. Osaan olla aidosti onnellinen toisten puolesta.
92. Kaipaan hurjasti omaa Ukkiani. Toivoin niin että hän olisi myös voinut nähdä Ceelan.
93. Uskon myös että hän varmasti näkeekin, tuolta jostain :)
94. Näin tänään Nuuskamuikkusen! Ihan oikeasti! Se oli käymässä meidän muumimuskarin kevätjuhlissa :)
95. Tiedän olevani Ceelalle paras mahdollinen Äiti.
96. Uskon myös olevani miehelleni paras mahdollinen vaimo ;)
97. Niin ja tiedän että mieheni on minulle varmasti paras mies. Koska tuntee mut paremmin kuin omat taskunsa. Mut sen taskuissa onkin aina hurjasti sälää kun se on timpuri :)
98. Tykkään nauraa muiden kustannuksessa - siis hyväntahtoisesti!
99. Ja vielä enemmän tykkään nauraa itelleni ja omille mokilleni, mitä sattuu aikas useasti :)
100. Olen tosi onnellinen että rupesin pitämään vihdoin omaa blogia. Ja olen hurjan onnellinen että jotkut sitä käyvät näköjään myös lukemassa. Kiitos siis teille kaikille jotka tätä jaksatte lukea ja vieläpä kommentoida!

 ♥ Ootte ihania ♥

Tässäpä nämä 100 tärkeää ja vähemmän tärkeää tiedon murusta minusta. Aika hauskahan näitä oli miettiä!

 Nii ja yks asia tuli vielä mieleeni uusimmista valokuvistani. Meillä rakennellaan parhaillaan autotallia, joten tässä kuva meidän raksa neidistä joka on ihan rakastunut kaivuriin :)



sunnuntai 9. toukokuuta 2010

♥Hyvää äitienpäivää♥

Äitiys on jotain sellaista mitä ei voi käsittää ennen kuin sen on kokenut. Minulle henkilökohtaisesti se on hienoin asia mitä olen eläessäni saanut kokea. Se ei myöskään ole itsestäänselvyys. Pitkän yrityksen ja hormonihoitojen jälkeen minustakin luojan kiitos tuli vihdoin Äiti reilu vuosi sitten. Nyt jälkeenpäin ajateltuna oli ehkä hyvä asia että kaikki meni niinkuin meni. Jouduimme kokemaan monta pettymystä ennen kuin unelmamme vihdoin toteutui ja meistä tuli perhe. Nyt todella kaiken sen jälkeen muistan arvostaa sitä mitä olen saanut. Äitiys ei ole maailman helpoin duuni, mutta aivan varmasti maailman palkitsevin. Kun tuo pieni ihminen katsoo suoraan silmiin, antaa suukon ja kikattaa niin meinaan haljeta onnesta. Saati sitten se kun saa tuijottaa nukkuvaa lastaaan joka on viattomin ja kaunein asia koko maailmassa.

 ♥Minun♥


Tänä aamuna pikkuinen ja Isi jättivät Äidin nukkumaan ja olivat hiipineet valmistelemaan äitienpäivä yllätystä! Sieltä ne sitten tulivat herättämään minua, ensin kuuluu pienten jalkojen tepsutusta ja perässä vähän isompien. Pieni kiikuttaa kädessään isoa korttia ja isompi tarjotinta :) Aamiainen sänkyyn, luxusta! ♥Kiitos rakkaat♥




Äiti&Ceela äitienpäivänä 2010

Toivottavasti kaikilla Äideillä on ollut tänään mukava äitienpäivä ja toivottavasti jokainen äitiydestä haaveileva pääsee sen pian kokemaan :)

Oma Äitini on mieletön Super-Äiti vailla vertaa. Häneltä olen saanut kaiken sen mitä toivoa voi, ja vielä paljon enemmänkin! Rakkautta, hellyyttä, syliä, ymmärrystä, opastusta elämää varten... niin ja ihanaa ruokaa :) Äidin puoleen voi aina kääntyä ja Äiti osaa aina lohduttaa ja kääntää asiat parhain päin. 

♥Kiitos Äiti♥