sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Eläimellinen äitienpäivä!

Meidän perhe suunnisti tänään viettämään äitienpäivää Korkeasaareen ystäväperheen kanssa. 
Keli oli mitä mainioin ja päivä kyllä meni kuin siivillä, muksut jaksoivat tosi hienosti kiertää ja kävellä, vasta autolle takaisinpäin kävellessä alettiin kaivata iskän reppariin.

Oli mukava reissu, kiitos meidän seuralaisille ♥












Jopa meidän pikkumurut istuivat kärryissään koko reissun ilman pienintäkään harmitusta vaikka kyllä me tuolla useampi tunti saatiin helposti vierähtämään.




Reissun jälkeen koko konkkaronkka simahti autoon ♥
Korkeasaaresta ajeltiinkin sitten suoraan isomummin luo perinteisille äitienpäiväkahville.




Ilta menikin mukavasti vielä pihahommissa perheen kesken. 
Äitienpäivästä tuli kuin tulikin juuri sellainen kuin olin toivonut.
Meille ei ollut alunperin selvää ollenkaan tuleeko meistä koskaan perhettä, koska neiti keijukainen odotutti meitä vanhempiaan piinaavan pitkään. Kaiken tämän jälkeen äitienpäivästä on muotoutunut minulle se vuoden tärkein päivä.



Halit ja rutistukset myös omalle äidilleni,
maailman ihanimmalle sellaiselle ♥

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Voihan Wappu :)

Tulipa vietettyä vallan mukavat vaput. Vietettiin aatto tässä meillä naapureiden (ystävien) kanssa grillaillen ja saunoen. Muksut veti rallia koko illan ja viihdyttivät toinen toisiaan, ja muutaman tunnin riekkumisen ja rätkätyksen jälkeen kolme vanhinta nukahti Ceelan huoneen lattialle tehdylle pedille kylki kylkeen. Jotenkin se näky kolmesta kaveruksesta tuhisemassa vierekkäin on jotain niin liikuttavan söpöä!
♥ ystävyys ♥

Nämä mun pienemmät jätkät on aivan mahdottomia. 
Nyt ne on molemmat saaneet jalat alleen ja mamma saa juosta henkihieverissä perässä pitkin päivää. Ihan joka paikkaan on pakko kiivetä, sohvalle, syöttötuleihin, ihan mihin vaan.
Kaksi samanikäistä erittäin vauhdikasta jätkää samassa taloudessa aiheuttaa ihan oikeasti aikamoisen sirkuksen päivittäin!








Mun karkulainen nro.1 

ja nro.2



Mummulla oli lähteny vähän lapasesta nämä vappupallohankinnat :D



Vappupäivän perinteenä meillä on ollut käydä vapputorilla perheen kanssa ja samalla reissulla on käyty yleensä myös jokirannassa vappulounaalla, ja tämäkään vappu ei tehnyt siinä poikkeusta. Keli oli aivan ihanan aurinkoinen ja keväinen...


joten korkattiin samalla tämän kevään ensimmäiset ulkoilma jädet ♥



♥♥♥

 ps. näissä kuvissa vilahtelee vähän meidän muksujen välikausi/kaupunkivaatetusta (tiedoksi niille ketä se erityisesti kiinnostaa) :D Ceelan takki ja huivi Lindex, kengät bisgaard ja maailman söpöin pipo tietysti  Nopsu Popsulta