perjantai 19. maaliskuuta 2010

♥ Meidän välikausivaatetusta ♥

Eli nyt kun kaikki ihanat blogit ovat esitelleet omat välikausivaatetuksena, niin nyt on meidän vuoro! Meillä (eli Ceelalla) ei ole siis läheskään niin paljon tuota vaatetusta kuin useimmissa blogeissa on tullut nähtyä, mutta luulen että juuri 1-vuotta täyttänyt tyttö ei tarvitse ihan hirveän montaa eri pukua. Ja ajattelin että ostan sitten lisää jos näyttää siltä että ehdottomasti jotakin puuttuu. Näillä siis mennään...

Popin haalari koossa 80cm + erinäisiä pipoja h&m, kappis ja kimperi sekä rukkaset Reimatec,Minitec ja Hans
Haalari on vielä hiukan reilu, mutta voi jo hyvin pitää :) Ja luultavasti menee vielä syksyllä.

Popin vindfleece koossa 86, jostain pitäisi vielä löytää turkoosit/vaaleansiniset lapaset Kimperin kaveriksi

             Takki Esprit koko 80cm, lapaset h&m ja pipot kappiksesta

              Tällainen ihanuus löytyi Name it:in mallistosta koossa 80cm

           Sama takki, asusteina lapaset h&m sekä pipo ja huivi kappiksesta

                           Malli ei oikein jaksanut enää poseerata...


Ulkohousut meiltä vielä puuttuu, kuten myös kengät. Niitä pitäisi vissiin pikapuoliin lähteä jostain metsästämään! Ceela kun on meidän ensimmäinen niin kokemuksesta en tiedä monetko setit kannattaisi/tarvitsisi olla jotta pärjää, joten konkareilta otetaan vinkkejä mielellään vastaan. Mitä meiltä vielä puuttuu? Ou nou, ainakin kuravaatteet! Mistäs ne keksittäis?

7 kommenttia:

  1. Tosi nättejä settejä!Tuo name it:n takki+asusteet on aivan ihana. Lindexillä ja kappiksella on ainakin kuulemma hyväksi todettuja ulkoiluhousuja n.14-25 euron hintahaarukalla. Meillä nyt Lindexin setti ekaa kertaa testissä. Sopisi hyvin tuon po.pin takin kanssa vaikka mustat ulkoiluhousut.Meillä oli viime keväänä kurahousut ja takki, mutta takki jäi täysin käyttämättä. Samat on tällekin vuodelle, mutta kokisin, että ne kurahousut olisi ainakin ehdottomat. Säästyy välikausivaatteetkin jatkuvalta pesemiseltä pahimmilla kurakeleillä. Sitten varmaan jotkut kumpparit ja gore-tex lenkkarit kannattaa mielestäni ostaa. Kuivalle kelille/kauppaan sitten jotkut vaikka siistit nahkakengät. Me kyllä pärjättäis vähemmälläkin kun mitä on tullut hankittua :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sini :) Itsekin pidän tosi paljon tuosta name it:n takista, se oli oikea löytö kyllä koska oli niin halpa! Täytyypä käydä tosiaan katsastamassa Lindex jospa sieltä vaikka hyvinkin löytyisi meille ulkohousut. Kumpparit ovat metsästyksen alla, tiedän jo mitkä haluan ja paremmiksi kengiksi toivon löytäväni Kavatin kottet. Niin ja varmaan ne goretkin voisi tulla ihan tarpeeseen. Kurapuvuksi haluisin tietysti sen ticketin rubbersuitin mutta saa nyt nähdä jääkö vain haaveeksi :)

    VastaaPoista
  3. Kiva kun kävit kommentoimassa ja johdatit tänne ihanan pikkuneidin maailmaan, tulen toistekkin!

    VastaaPoista
  4. Olipas kiva löytö tämä sun blogi!

    Meillä on sitten tosi samanikäiset tytöt, kun mun kuopus on syntynyt 09.03.09 :). Teidän Ceela näyttää vaan huomattavasti vanhemmalta, kun meidän kalju neiti. Mistä lienee johtuu ;). Ihana prinsessatukka jo noin pienellä.

    VastaaPoista
  5. Anni: Voi kiitos itsellesi että tulit tännekin päin kurkistamaan. Teidän blogia seuraan ahkerasti, sieltä löytyy aina niin ihania vaatetuksia ja herkullisia ruokaohjeita! Tervetuloa vaan tänne useamminkin vierailulle :)

    VastaaPoista
  6. Marika: Samat sanat sinulle, olin ikionnellinen viime viikolla kun bongasin blogisi. Seurasin tiiviisti sinun juttuja aina minityylissä ja oli suuri harmitus kun siellä lopetit. Onneksi teidän ihastuttavia vaatehankintoja ja suloisia tyttöjä saa nykyisin ihastella teidän blogissa :)

    VastaaPoista
  7. Moikka!

    Ihania settejä! Aivan upea tuo name it takki asusteineen. Ja tyttö on suloinen kuin mikä! :)

    Jos/kun tuo name it:n takki jää teille pieneksi ja tarpeettomaksi niin minä voisin oikein mielelläni sen ostaa tuolle meidän vauvalle. Neiti täyttää ensi keväänä vuoden ja olisi varmasti sopiva sitten hänelle. :)

    Pistähän meiliä jos raaskit jossain vaiheessa tuosta ihanuudesta luopua. :) minzu5 at hotmail.com (poista välit)

    Minna

    VastaaPoista