keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Kännykän kätköistä :)

Ensimmäistä kertaa elämässäni tyhjensin kännykästä kuvat koneelle. Hyvin harvoin napsin kännykällä kuvia, koska ovat mielestäni huonolaatuisia! Kännyn uumenista löytyi vähän vanhempiakin otoksia :) Tässä parhaat palat

Jättiläismasu vuosimallia 2009! Tykkäsin masusta kuin hullu puurosta :) Voiko olla kätevämpää tarjotinta?

Ja vaikka rakastinkin sitä masua, niin entäs tätä masun sisältöä sitten?! ♥rakkain murunen♥  Tässä pieni köllöttelee kättärillä ja ikää on 1 päivä.


Nämä autoilukuvat on noin vuoden takaa viime kesältä, neidillä ikää  4kk :)

Tässä kamun luona kyläilemässä ja kamun tutti huulessa! Ceelahan ei tuttia ole koskaan syönyt mutta kavereiden tutteja haluaa kumminkin aina maistella :)

Poikakamu on näköjään saanut tuttinsa takaisin :) 

Keväällä Mummolassa ulkoiluhommissa!

Meidän saunatonttu posket punaisena :)

Aurinkolasien testaus oli näin vakavaa hommaa :)

On ollut tässä itsellänikin tänään vähän suupielet alaspäin kun kamera päätti alkaa temppuilemaan! Ei suostu aukeamaan kokonaan vaan tavallaan jämähtää puoleenväliin, eli se zoomisysteemi on jotenkin jumissa. Olen tottunut kuvaamaan neitiä kutakuinkin joka päivä ja nyt ei sitten kuvata, hitto! En tiedä onko tuo joku pikkujuttu joka olis korjattavissa vai pääseekö tässä kamera kaupoille? Olen toki jo pitkään haaveillut uudesta kamerasta, mutta rahatilanne juuri tällähetkellä ei ole ihan suotuisa tuollaiselle kalliimman puoleiselle hankinnalle. Haluisin ihan hurjasti jonkun kohtuullisen hyvän digijärkkärin, mutta olin aatellut ajoittaa sen hankinnan tuonne joulukuun alkuun *veronpalautukset* :) Ei jotenkin nyt millään viitsis ostaa tähän väliin jotain halpaa räkäkameraa kun olin aatellut että nykyinen pikkukamera saa sitten toimia kakkoskamerana  kun joskus saan sen uuden! 


Ja niiltä ketkä jotain kuvaamisesta ymmärtää ottaisin mielelläni vastaan ehdotuksia että millainen digijärkkäri tämmöisen taviskuvaajan kannattaisi hankkia?



9 kommenttia:

  1. Voi ihana tuota tukkaa!

    PS. Onpas nämä meidän vauvat jo isoja! Näistä kuvista tajuaa.

    VastaaPoista
  2. Oi mitä kuvia :)
    Mullakin on digi-järkkärihimotus, mutta en ole saanut aikaseksi alkaa tutkia markkinoita, seuraan siis jos saat hyviä vinkkejä!

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ja varsinkin tuo saunatonttu on niin liikkis! ♥

    Minä en kuvaamisesta ymmärrä juuri mitään, mutta eipä oikeastaan tarvitsekaan kun kamera hoitaa suurimman osan sillä automaattiasennolla. :-)
    Meillä on siis Canonin 450D ja olemme olleet tosi tyytyväisiä. Nykyään se mallinumero on varmaan joku 500 tms? Pari lisäobjektiivia olemme hankkineet ja niillä saa kivoja kuvia vähän kauempaakin otettuna.

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia!

    Mua ärsyttää myös kännyn kameran kuvien huono laatu, mutta silti niitä otan, koska se kännyt on yleensä aina matkassa.

    Meillä mies hoitaa tuota kamerapuolta ja on meidän perheen pro-kuvaaja, mutta mä niin haluaisin puhelimen, millä oikeesti sais hyvälaatuisia kuvia. Mahtaakohan sellaista puhelinta tosin ollakaan...

    VastaaPoista
  5. Marika: Niimpä, ei meillä taida enää olla vauvoja. Mihin ne katosi? Tilalle on tullut touhukas ja ovela taapero joka pitää äiskän kiireisenä :) Noita vauvakuvia kun katselee niin vauvakuume meinaa välillä vähän olla nousussa!

    Anni: Ai että samat hankinnat sielläkin suunnalla. Kaikki vinkit olis kyllä tervetulleita koska en yhtään tiedä noista digijärkkäreistä että mitä pitää osata ottaa huomioon. Eilen vähän surffailin ja tein vertailuja, hintahaarukka tuntuu olevan jotain 300e - tuhansia euroja :)

    Jassu: Kiitos, saunatonttu kuva oli munkin mieslestä aika huippu :) Katselin just eilen sitä canon eos 500d ja 1000d malleja. Mitähän eroja niillä mahtais olla kun tuo 500d maksaa näemmä noin 600e ja 1000d taas vain noin 400e. Olis kiva tietää että olisko semmonen 1000d tämmöselle tavis kuvailijalle riittävä!? Niitä lisäobjektiivejakin vois sitten tosiaan jossain vaiheessa hankkia :)

    SiniK: Kiitos :) Luulis tosiaan että nykytekniikalla saatais jo kännyihinkin kunnon kamerat, ja varmaan joissain puhelimissa onkin. Voi vain puhelimen hintakin ehkä olla sen mukainen! Mä oon ruvennu suosiolla raahaamaan kameraa aina taskussa kun muuten tuntuu ettei se ole ikinä silloin mukana kun olis jotain kuvattavaa :)

    VastaaPoista
  6. Mulla ois sama projekti edessä. Känny vetelee viimeisiään, niin ois kyllä syytä saada kuvat pois ennen kuin on liian myöhäistä.

    Mulla on joku ihan ekoista Canonin digijärkkäreistä, mun isällä taas joku ns parempi malli näistä uusista ja pakko sanoa, että mielettömästi kehittynyt!! Se mun isän on todella hyvän oloinen, mun on taas sellainen liikaa käytetty lelu. Mutta Canonia suosittelen, se munkin on jo 7-8 v vanha ja hyvin palvellut vaikka nyt kyllä on jo aika ostaa uusi.

    VastaaPoista
  7. Moi, "uusi" lukija tai ainakin kommentoija täällä :-)

    Ja kamerakuumetta on pidellyt jo pitempään mullakin. Olen kuvaillut joskus Canon 400D:llä (muistaakseni) ja mahtava pelihän se on. 1000d:n ja 500d:n ero on ainakin siinä, että 500 ottaa myös videokuvaa. Mä tahtoisin sen, isäntä taas vaikka 450d:n + erillisen videokameran... :-/

    Siinäpä pähkäiltävää kummin ois parempi? Toisaalta erillinen video ottaa ehkä paremman laatuista kuvaa? Toisaalta, tähänkin asti ollaan enimmäkseen kuvattu vain Canon Powershotilla myös ne videot, ja hyvin ovat ainakin mulle kelvanneet :-)

    VastaaPoista
  8. Ihania kuvia <3

    Sanonpa vielä sadannen kerran, että Ceelan on kyllä varmasti (tietenkin oman tyttäreni jälkeen:D) maailman suloisin lapsi :)

    Tuo ylin masukuva on ihana.
    Minäkin haluan !
    Mä rakastin omaa mahaani kans kuin hullu puuroa.
    Se oli ihana, pieni ja sievä, takaapäin ei edes huomannut mitään.. Tosin olisin rakastanut vatsaani varmasti yhtä paljon vaikka se olisi ollu iso ja levinnyt :D Ja kuinka tosiaan sitä masusta tullutta tyttöä vielä enemmän rakastaakaan !
    Silti tahtoisin jo uuden masun.. mutta ehkä on vielä parempi odottaa hetki :)

    Kameroista en osaa sanoa yhtään mitään.

    VastaaPoista
  9. Pirjo: Laitahan kuvat talteen ennen kuin känny sanoo sopimuksen irti :) Juttelin just tänään ystävän kanssa (joka on aikas pro näissä valokuvaukseen liittyvissä asioissa) ja hänkin kyllä suositteli tuota canonia :) Vielä kun osais valita sen eos 500 ja 1000 väliltä. Tai sit ostaa ensi hätään halvan pokkarin ja sit hyvästä alesta ostaa jossain vaiheessa tuon järkkärin, saa nähdä :)

    Essiina: Kiva että olet tänne eksynyt, oikein mukavaa saada uusi kommentoija :) Erittäin vaikeita tuntuu olevan näissä asioissa tämä päätöksen teko, ymmärrän hyvin teidänkin pähkäilyt :) Me hankittiin videokamera just ennen Ceelan syntymää, joten mulle se videokuva ei ole ehdoton kriteeri kamerassa mut on kuulemma ainakin tuon eos 500 ja 1000 välillä muitakin eroja! Vaikeaa!

    Lumian Äippä: Kiitos ihanasta kommentista :) Teidän Lumia on myös niin hurmaava pieni prinsessa! Kyllä nämä meidän neidit tulee vielä särkemään monen pojan sydämet :) Mullakin välillä iskee hurja masu-kuume kun muistelen niitä aikoja, mut ehkä täälläkin vielä hetken aikaa odotellaan :) Mulla oli myös semmoinen masu mitä ei takaapäin nähnyt, mutta edestä ja sivusta katsottuna se oli loppuvaiheessa aikamoinen kuula!

    VastaaPoista