maanantai 18. lokakuuta 2010

Pikashopautusta :)

Mulla oli ollut jo pitkään hirmuinen hinku päästä käymään jossain muualla kuin täällä Porvoossa nuuhkimassa vähän lastenvaaterintamalla. Mieluiten tietysti olisin lähtenyt ihan Helsingin keskustaan, mutta aikataulullisesta syystä lähdimme Ceelan kummitädin kanssa käymään ihan vaan itiksessä :)

Aikataulu oli tosiaankin tiukka! Meillä oli tehokasta shopautusaikaa tasan kaksi tuntia, ja sen jälkeen taas nokka kohti kotia, jotta Iskä kerkeisi omaan salibandyturnaukseen Vantaalle. Noh eihän tämä haaste ole kahdelle tehokkaalle naiselle homma eikä mikään. Kahdessa tunnissa kierrettiin jesperjuniorit, zarat, lindexit, henkkamaukat, stockat yms. putiikit...



ja pikashopautuksen saalis

Zarasta pari peruspaitaa tarpeeseen. Näitä olen kuolannut teidän muiden blogeissa, onneksi meillekin vielä löytyi :) Olin taas positiivisesti yllättynyt tuosta Zaran hintatasosta, taatusti hinta ja laatu kohtaavat näissä vetimissä! Kyseisessä putiikissa olisi ollut vaikka mitä ihanaa, mutta hillitsin itseni ja ostin vaan sellaista mitä oikeasti tarvitaan. Hyvä minä :)

Henkalta ihana villatakki ja söpöstelyshortsit paksujen villasukkien kanssa käytettäväksi



Mayoralin mekko stockalta, ihana! Tämä löytyi kyllä niin sopivaan saumaan, kun olen juuri etsiskellyt sopivaa mekkoa Ceelan päiväkotikuvaukseen täksi perjantaiksi :)

hmm...joko nämä loppui?

tässä tämän kertaisen ostosreissun helmet :)

Ai niin..joo ja mitäs tulikaan vastaan eilen lindexin shop onlinea selaillessani...


hhmmm... ööö... täysin identtinen mekko joulunpunaisena! Ihan kevyesti kopioitu :)


Isi oli tänään ihana ja kävi neidin kanssa kenkäkaupoilla täydentämässä meidän talvikenkä valikoimaa tämmöisillä suloisilla kavateilla

Isillä on aikas hyvä maku, eikös ;)

ps. Ihania postauksia ollut teillä monilla koskien tätä tyylin muutosta vauvasta tähän pisteeseen, pitäsköhän meidänkin tarttua siihen haasteeseen...




13 kommenttia:

  1. Tehokasta toimintaa, hyvä hyvä! :-D
    Zara on aina vaan ihana ja suloisuuksia oli teillekin matkaan lähtenyt.

    Oho tuota Lindexin mekkoa, mutta näinhän nämä ideat ja muodit kiertävät ympyrää.
    Teidän isillä on tosiaan hyvä maku!

    VastaaPoista
  2. Voi ihanuus, olisin kyllä ostanut meillekin nuo Zaran paidat, jos vaan täältä sitä 24-36 kk kokoa löytyis, nyyh...

    VastaaPoista
  3. Nyt on kyllä mm. Lindex, kappahl ja H&M; luotsannut aivan miltei prikulleen samanlaiset tekoturkisbolerot myyntiin...Kuka "kopioinut" ketä, tiedä häntä...
    Kivat ostokset teit!

    VastaaPoista
  4. Balleriinapusero ja harmaa neuletakki ovat ihan mielettömän ihania! :)
    Sekä myös nuo kavatit, mistähän miehesi on mahtanut ne löytää..? ;)

    VastaaPoista
  5. Ihania Zarasta, vau lauantaina mäkin pääsen! Kyllä kelpaa Ceelan söpöstellä :) Oho, nuo mekot on kyllä ihan identtiset, mutta ainahan noilta ruotsalaisketjuilta on löytynyt identtisyyksiä. Tosiaan, noita turkisboleroja on ainakin kappiksella ja Lindexillä, ihan identtisinä ja oisko henkkarillakin...?

    VastaaPoista
  6. Voi miten paljon ihanuuksia olet löytänyt vaikka ostelu aika oli hitusen no rajattu :D

    VastaaPoista
  7. Jassu: Juu oli tosiaan tehokasta toimintaa! Tosin olisi siellä kyllä vähän pidempäänkin viihtynyt. ps.Äidillähän ei tietenkään ollut näppinsä pelissä tuossa kenkien valinnassa ;)

    Roosa: Zaran liike on kyllä täynnä toinen toistaan ihanampia vetimiä :) Meillä tuo ballerinapaita on kokoa 18-24kuukautta ja tuo rusettipaita sitten kokoa 2-3v mikä on vielä pikkuisen reilu meidän rimpulalle.

    Jarna: Kiitos :) Meille juuri eilen kotiutui kappahlin versio noista tekoturkisboleroista. Meillä oli viime vuonna ihan vastaava kappiksen vintage stories mallistosta ja se oli tosi söpö! Tiedä tosiaan että kuka aina matkii ketäkin, ihan huvittavaa vain :)

    Emmi: Jep, itsekin ihastuin tuohon ballerinapuseroon ja se sopikin kivasti yhteen tuon neuletakin kanssa :) Kavatit löytyi ihan täältä porvoosta pienestä lastenvaateliikkeestä nimeltään cinderella. Yritin noita joku aika sitten netistä metsästää mutta en löytänyt. Onneksi Isi löysikin ne sitten ihan kotikulmilta ;)

    Pipsa: Kiitoksia :) Kiva että sinäkin pääset zaraan pian shoppailemaan, toivottavasti löytyy teillekin kaikkea kivaa sieltä!

    Jessica: Juu olihan tuo aikamoista ravaamista kaupasta kauppaan, mutta lopputulokseen olen oikein tyytyväinen :)

    VastaaPoista
  8. Kivoja ostoksia, meidän neidillä oli tuosama Mayoralin mekko 1v kuvassa, ja on kyllä edelleen niin soma :)

    VastaaPoista
  9. No ootte kyllä ehtineet!! Vaikka pakko myöntää, että onnistuishan tuo meikäläiseltäkin :o) Kun kerran kunnolla pääsee vauhtiin niin sitä vauhdin kiihtymistä ei niin vaan voikaan estää...

    VastaaPoista
  10. Lotta: Ai teillä on samainen mekko :) Se on kyllä tosi kaunis, ja mun mielestä myös monikäyttöinen kun on tommoinen simppeli malli!

    Pirjo: No eikös vain :) Kyllähän me naiset ehditään kun vauhtiin päästään...

    VastaaPoista
  11. Loistolöytöjä lyhyessä ajassa :) Mayoralin mekko on todellakin söpö ja monikäyttöinen.

    VastaaPoista
  12. SiniK: Olin kyllä itsekin tyytyväinen tähän shoppaus suoritukseen. Sain just ne mitä halusinkin ja lyhyessä ajassa. Mutta toivon kyllä että seuraava reissu ei olisi ihan näin aikataulutettu :)

    VastaaPoista
  13. Ensimmäistä kertaa blogissasi vierailulla.
    Kauniita vaatteita olet shoppaillut. :)

    VastaaPoista