keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Pikku pikku Ceela

Tyylilyyli Lottiksen äiti sai oikein buumin käyntiin esitellessään Lottiksen tyyliä vauva ajoista alkaen. Nyt on monessa blogissa saanut ihastella ihanaisia vauvakuvia ja vauvojen tyylejä. Täytyyhän meidänkin siis...

Tässä siis pikku-Ceelan tyyliä
Neiti köllöttelee kättärillä 1päivän ikäisenä. Pukeutumisessa suosittiin juurikin näitä kietaisubodeja niiden helppouden takia. Isi ei aluksi edes suostunut pukemaan niitä pään yli vedettäviä bodeja/paitoja :)



 Tässä ollaan kotimatkalla ja ikää on huimat 3päivää. Lindexin toppapuku oli ihan huippu kun siitä sai ne istuimen vyöt pujotettua läpi.

 Ja tässä sama paketti juuri kotiutuneena

 
Ikää on parisen viikkoa ja lindexin 50cm bodyt alkoivat olemaan sopivia :)
 

 H&M body ja lindexin ötökkäpöksyt olivat yksi niistä harvinaisista unisex seteistä meillä. Aika pitkälti alusta asti mentiin vaaleanpunaisella linjalla. Kahdessa ensimmäisessä ultrassa meille sanottiin että selvä poika on tulossa joten muutamia poikamaisia juttuja kerkesin hankkimaan. Puolessa välin raskautta käytiin sitten 4-d ultrassa jossa ystävällinen Bruno-herra kertoikin että 100% varmuudella meille on tyttö tulossa :) Sen uutisen jälkeen taisi sitten shoppailumopo lähteä vähän käsistä!

Ceelan kummitäti oli näihin aikoihin töissä kampin bobossa ja toi sieltä neidille tämän ihanan hempeän potkupuvun. Tämä olikin kätevä koska tässä oli napit alhaalla. Potkupukuja meillä oli tätä lukuunottamatta käytössä hyvin vähän.

Mekkojakin meillä käytettiin ihan alusta asti. Tässä pieni köllöttelee lempparipaikallaan sohvan divaanilla. Nykyisin samainen paikka toimii pomppulinnana aina jos vanhempien silmä välttää!


Yritin etsiä jotain tyylistä poikkeavaa, mutta kyllä se näyttää siltä että meillä on oltu vaaleanpunaisissa lähes koko ajan...

 ...tai pinkissä :)

Mummin ostama autohame ja Mummun neuloma bolero olivat yhdessä vaiheessa ihan lempparit


Ja tätä mekkoa käytettiin ensin ristiäisissä ja sitten näissä puolivuotiskuvissa. Sanomattakin lienee selvää että tämä söpöysmekko löytyy meidän muistojenlaatikosta ja sitä Äiti käy aina välillä hypistelemässä ja muistelemassa :)

 Mummolta saatu maatuska setti on ollut harvinaisen värikäs asukokonaisuus noihin aikoihin. Tykkäsin tästä setistä ihan hurjasti!

Tutan yökkäreitä meillä on ollut alusta asti ja on edelleen. Niissä on hyvä malli ja usein myös aika kivoja kuoseja. Yöpuvut on meillä ne juttu missä saa olla väriä ja kuviota kun muuten ollaan niin hempeitä.

Lindexin haisulipuku ja pipo. Nää oli ihan lempparit yhdessä vaiheessa. Samainen haisulipuku on meillä myös 86cm ja mahtuu vieläkin Ceelalle nipin napin. Välillä neiti raahaa tätä pukua perässään ja hokee haillu = haisuli :)

ja kukas se sieltä kurkkaa :) Popin bodyt ja leggarit on meillä myös olleet kovassa käytössä!





  Viime talvena ulkoiltiin pääosin ticketin baby baggie puvussa ja tänä vuonna jatketaan sitten samalla hyväksi havaitulla mallilla

Pääsiäisnoita vuosimallia 2010

Tutan norsupotkarit olivat aivan ihanat vaikkeivat olleetkaan ihan meidän normaalia tyyliä :)

Tästä voisi ehkä yhteenvetona todeta että meillä (tai ainakin Äidillä) on tietyt makumieltymykset pysyneet muuttumattomina kautta aikain. Haaleat, vaaleat ja hempeät värit nyt ehkä on se meidän omin juttu, mutta ollaan myös rohkeita välillä kokeilemaan uusia ja rohkeampiakin sävyjä. Nyt viimeaikoina neidin vaatekaappiin on eksynyt enemmän ja enemmän väriä koska päiväkotipukeutumisessa ne ovat aika paljon armollisempia kuin valkoinen ja vaaleanpunainen. Meidänkin vaatekaapista on takuulla välillä löytynyt niitä ns.täysiä huteja, mutta niitä ei ilmeisestikään ole kuviin joutunut.

Tätä postausta oli hauska tehdä kun samalla sai taas katsoa läpi kaikki rakkaat kuvat pienen neidin kehityksestä. Suosittelen kyseistä aihetta kaikille muillekin :)





































12 kommenttia:

  1. ihania kuvia Ceela neidistä!Tuo puolivuotismekko kuva on aivan uskomattoman kaunis!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia!! Minkä merkkinen tuo teidän juhlamekko on? Mä niin haluaisin meidän kaupan rekeille tuollaisia roikkumaan. Ja meidän tyttöjen päälle tietysti myös ;o)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia!
    Pitäisköhän sitä munkin jaksaa kaivella kuvia... :)

    VastaaPoista
  4. ihania kuvia. meillä oli tuo sama sitteri, se oli kyllä ihana, tai onhan tuo meillä tallessa vieläkin. :)

    VastaaPoista
  5. Sini: Kiitos :) Nuo puolivuotiskuvat on tosiaan ihanat. Minun hyvä ystävä kävi meillä silloin kuvaamassa järkkärinsä kanssa kun halusin vähän tuollaiset siistimmät otokset neidistä :)

    Pirjo: Voi kiitos :) Tilasin mekon justdresses nimisestä putiikista. Tässä linkki kyseiseen mekkoon http://www.justdresses.co.uk/index.php?inc=5&drid=1218 Meillä oli tuosta mekosta koko 0-3kk ja meni vielä puolivuotiaana helposti päälle, eli eivät ainakaan ole pieniä mitoitukseltaan!

    Lotta: Kiitos! Tietysti sinunkin pitäis :)

    VastaaPoista
  6. Nelly: Kiitos! Meilläkin on sitteri edelleen tallessa siltä varalta jos joskus vielä tulee toinen tyttö. Pojalle joutuis ehkä harkitsemaan jotain muuta kuin pinkkiä sitteriä ;)

    VastaaPoista
  7. Miten voi olla lapsi noin kaunis ♥
    Aivan supersuloisia kuvia ja tuo puolivuotiskuva mekkoineen on mahtava.

    VastaaPoista
  8. Voi eikä mikä ihana pikku-ceela ! :)

    Tää oli kyl tosi kiva tehdä, ja itsekin katsella mitä sitä on vaatekaapissa ollutkaan ja miten asuja yhdistellyt :)

    VastaaPoista
  9. Nämä ovat niin kivoja postauksia. Ceela on ollut ihan itsensä näköinen alusta asti, niin suloinen ♥

    VastaaPoista
  10. Anni: Kiitos ihanasta kommentista :)

    Lumian Äippä: Juu näitä on ollut hauska seurata ja hauska myös itse tehdä. Toisilla on tyyli muuttunut hurjasti ja toisilla taas selkeä linja jo alusta alkaen :)

    SiniK: Kiitos :) Nämä on olleet tosiaan hauskoja postauksia. Sun pitää myös tehdä postaus pikku Kiin tyylistä :)

    VastaaPoista
  11. puoli vuotis mekko on ihan mieletön...
    meillä on ollut monta samaa vaatetta kun teillä :)

    VastaaPoista
  12. aivan ihana tuo haisuli puku. Onko teillä enään tallessa sitä 86cm? jos on myisitkö sitä?:)

    VastaaPoista