lauantai 2. lokakuuta 2010

Syystunnelmia

Ceela sai tänään komeaa herraseuraa, kun rakas ystävä Akseli äiteineen tuli meille kyläilemään :) 

Meillä oli aina äitiysloman aikana tapana käydä vähintään kerran viikossa yhdessä vaunulenkeillä. Näillä kyseisillä lenkeillä suunnattiin usein kävelemään tuohon muutaman kilometrin päähän Bosgårdin kartanolle. Kartanon isäntä omistelee tässä lähimaastossa noin 400hehtaaria maata, ja samaiselta herralta on tämä meidänkin tontti muutama vuosi sitten ostettu. Ollaan monesti Akselin äidin kanssa ihasteltu kartanon piha-aluetta mikä on aivan valtavan kaunis ja idyllinen. Tänään rohkaistuin soittamaan itse isännälle ja kysäisin josko voisimme nopeasti käydä pihassa napsimassa syyskuvia meidän lapsukaisista, ja ystävällinen herrasmies meille luvan antoi :)

Tässä muutamia otoksia meidän syysretkeltä


















Pienet kirmasivat onnessaan ympäri valtavaa nurmikenttää ja ihmettelivät myös vieressä laitumella pällisteleviä lehmiä. Ceela tokaisi lehmän nähdessään vuh vuh, ja minä koitin selittää tietysti että se ei ole koira vaan se on lehmä, ja lehmät sanovat ammuu :) Saa nähdä menikö perille. Pienen mielestä se oli selvästikin iso koira :)

Oli pakko samalla testata nuo UNQ:n paketista löytyneet ihanat pupunen hattu ja kaulahuivisetti. Tiina ei taaskaan pettänyt. Koko on just eikä melkein ja kaikinpuolin täydelliset asusteet meidän muihin talvivarusteisiin. Haalarihankinnat ovatkin olleet jo pitkään kunnossa ja eilen vihdoin ja viimein pitkän etsinnän jälkeen löysin etsimäni takin...

 Kuva lainattu mashngravyn sivuilta

Näitä on toki jo jonkun aikaa löytynyt tanskalaisista nettiputiikeista, mutta en viitsinyt tilata niillä hulluilla tanskan postareilla. Eilen yöllä kävin pyörähtämässä MashNgravyn sivuilla ja mini a turen takkeja oli juuri päivitetty sivulle. Me so happy :) Tilasin tuolta samaisesta putiikista meidän keväisen mini a turen anorakin ja ainakin silloin toimitus sujui moitteettomasti! Nyt vain odotellaan pakettia ja jännätään riittäkö koko 86cm meidän neidille!

Ps. Kaikki ihanat syysretki kuvat napsi Akselin  äiti Niina omalla canon eos 450d:llä. Niina onkin jo pidemmän aikaa ollut meidän luottokuvaaja. Kiitos vielä näistä :)

10 kommenttia:

  1. Niin upeita kuvia, ja ceela on taas niin uskomattoman söpö!!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja kyllä oli upeat puitteet!
    Ceela on supersuloinen, niin kaunis lapsi!

    VastaaPoista
  3. Käsittämättömän kauniita kuvia!Ja Ceela, mikä söpöläinen!Kyllä tommonen piha kelpaisi itsellekin jos joku haravoisi ja leikkaisi nurmikon :)

    VastaaPoista
  4. Olkaapas hyvä :) Ja otetaan vaikka talvella uusiks!!

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille yhteisesti kauniista kommenteistanne, ne jaksavat aina kyllä lämmittää mieltä :)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihania kuvia jällene kerran ♥
    Ceela söpöläinen, äitinsä geenit perinyt ;)

    Ja tuo mini a turen takki ihana ♥
    Itsekin olin jo napin painalluksen päässä tilata, mutta maltoin mieleni.
    Ajattelin että voin sitä teidän päällä ihailla nini ei tarvita omaa, kun meillä on niin monta takkia, että ei ikinä keretä niitä pitämään..

    VastaaPoista
  7. Lumian Äippä: Voi kiitoksia, olipas ihanasti sanottu :) Minäkin pitkään arvoin tuon takin kanssa mutta siinä vaiheessa kun se oli tullut mashngravyyn myyntiin en voinut enää vastustaa kiusausta. Meillähän on ollut tuommoinen vastaava mat:in syysmallin anorakki ja se on ollut niin huippu että pakko oli saada saman mallin talviversio! Mä oon vähän seuraillukin teidän blogissa että teillä ei ainakaan tule pulaa takeista ;) Meillä on vielä mekkotakki hommaamatta kokonaan, joten semmoinen pitäis jostain ehdottomasti vielä löytää...

    VastaaPoista
  8. Ompa kauniita kuvia ja ihanat maisemat :)

    VastaaPoista
  9. Jonna: Kiitoksia, oli tosiaan ihanat puitteet kuvaamiselle :)

    VastaaPoista
  10. Hei, palasin tähän vanhaan postaukseen. Muistatko minkä kokoinen tämä Ceelan pupuhattu oli? Ja minkä kokoinen pää? Meillä tytöllä nyt 46,5cm ja 1v3kk et onko 48cm liian suuri talveksi?
    Tuhannesti kiitoksia neuvoista!

    VastaaPoista