tiistai 8. helmikuuta 2011

Hyvä asiakaspalvelu, parempi mieli :)

Pakko hehkuttaa kun sain mielestäni niin hyvää asiakaspalvelua!

Joulukuussa kävin tinttu kutsuilla, josta tilasin Ceelalle tämän ihanan muru-hatun...


Heillä oli tuohon aikaan semmoinen tarjous että kun tilaat minkä tahansa hatun niin saat yllätyshatun kaupanpäälle. Meidän yllätyshattu oli tällainen...


Tämäkin hattu oli oikein mieluinen koska sopi hyvin väriensä puolesta molon haalarin kanssa :)

 Ainut ongelma oli se että tilaamani muru-hattu oli aivan liian pieni! Sovimme myyjän kanssa että minä lähetän liian pienen hatun hänelle ja hän toimittaa isomman hatun minulle. Koska kaikki tämä sattui juuri joulun aikoihin niin uuden hatun toimittaminen vähän venyi. Minua pieni odottaminen ei pahemmin haitannut, mutta myyjä oli niin ystävällinen että halusi hyvittää odottelun. Hän tiedusteli meidän lempivärejä ja lupasi hivenen salamyhkäisesti lähettää meille mukavaa postia :)

Tänään se mukava posti oli tullut...

Uusi ihanaakin ihanampi tinttuhattu meidän lempiväreissä!

♥ kiitos ♥

3 ihanaa hattua yhden hinnalla, ei paha :)

Tämmöisestä palvelusta tulee niin hyvälle mielelle, varmasti tilaamme Tintun tuotteita uudestaankin!

Sitten seuraavaan aiheeseen eli kirppistelyyn. Kävin pyörähtämässä meidän paikallisella lastenvaatekirpparilla ja sain saaliiksi tällaista...

Kyseisellä kirpparilla myydään myös mm.kinderit:in ja prémaman outlet eriä, sekä untuvikon käsitöitä. Farkkumekko Prémaman 8,5e, Untovikon hattu alella 5e ja huopikkaat neidille 3e :)

Hetken aikaa mietittyäni päätin varata kyseiseltä kirpparilta pöydän ja viedä taas välillä meille pieneksi jäänyttä sinne päin. Olen yleensä 2kertaa vuodessa myynyt ihan perus sisävaatetta siellä, jotta saan ne nurkista pois pyörimästä. Ja tietysti vähän rahaa seuraavia ostoksia varten :)

En vaan taaskaan muistanut että tämä hinnoittelu on aika puuduttavaa hommaa

Tästä se lähtee...


Niin ja loppuviikosta saattaa myös tulla jotain pientä vielä blogikirppikselle myyntiin. Niin paljon on tullut kyselyä tutuilta, kavereilta, sukulaisilta kuin kanssablogisteiltakin jostain vaatteista että koen reiluimmaksi laittaa niitä sitten blogin puolelle myyntiin niin jokaisella on sitten niihin yhtäläinen mahdollisuus :) Mutta palailen tosiaan myöhemmin sen asian tiimoilta!

ps. Huomenna meillä on vihdoin ja viimein se putkituspäivä ja minua pelottaa ja jännittää ihan kamalasti! Eilen jo sanoin miehelle että eihän Ceelalla ole nyt ainakaan viimeiseen kuukauteen ollut yhtään tulehdusta että vieläkö pitäisi perua koko operaatio. Ihan hölmö ajatus, meinaan vaan hannata kun pelottaa niin kamalasti! Moni varmaan nauraa tälle minun hötkyilylle kun kyseessä on vain rutiini operaatio, mutta se idea pienen nukuttamisesta ahdistaa ihan mielettömästi. Nyt kaikki peukut pystyyn että huominen sujuu hyvin!

17 kommenttia:

  1. Olipa hyvää palvelua, ihanat hatut! Ja tsemppiä huomiseen, hyvin se menee ihan varmasti!

    Mulla olis tuossa kanssa jonkin verran myytävää (about 3 isoa laatikollista) kun masuasukiksi paljastuikin poika :)

    VastaaPoista
  2. Voi, aivan ihania nuo Tintun hatut, varsinkin tuo viimeinen ylläri-hattu on kovasti minun mieleeni ♥♥

    Ja kirppikseltäkin kivoja juttuja !

    Munkin pitäisi varata kirpparilta paikka, omia vaatteita ja muuta ois niin paljon. Lumian kaikki pieneks menneet vaatteet sainkin ihan yllättävästi myytyä yhdelle ihanalle blogin lukijalle, joten sen osalta selvisin helpolla.
    Se hinnoittelu on tosiaan tosi kovaa hommaa !

    VastaaPoista
  3. Täällä on peukut pystyssä, onnea huomiseen!

    Ja ihanat hatut ja todella hyvää palvelua. Kyllä siitä hyvästä palvelusta vaan aina tulee niin hyvä mieli.

    VastaaPoista
  4. Onnea teille huomiselle!
    Meillä putkitettiin pojan (2,5v) korvat lokakuussa ja pienen nukutus otti todella koville minullakin. Kyyneleet tuli silmistä, kun pieni nukahti syliini, mutta kaikki meni todella hyvin ja nopeasti. Kului 15 minuuttia ja poika oli jo virkeänä sylissäni syömässä jäätelöä, eikä tiennyt operaatiosta mitään. Putkituksen jälkeen meillä oli muutama tulehdus, mutta nyt on korvat pysyneet puhtaina.

    Kauniita hattuja!

    VastaaPoista
  5. Hyvin se putkitus varmasti menee, mutta totta kai äiti sitä huolehtii :)
    Meillä on keskimmäinen putkitettu kahdesti ja magneettikuvattu kerran (siihenkin lapset yleensä nukutetaan) ja ainahan sitä tulee vähän pelättyä noita nukutuksia. Tsemppiä matkaan!

    VastaaPoista
  6. Ja vielä tuosta vaatekasasta tuossa kuvassa... Asuisinpa lähempänä niin olisin oitis siellä kirppiksellä! Perusvaatetta tarvittais täälläkin. Herkemmin kun tulee osteltua kaikkia ihanuuksia ja sitten huomaa että perusjutut loppuu... :)
    Ps.Meneekö se sadehaalari blogikirppikseen, jos sen edes myyt? Vai vieläkö siihen on mahiksia? :)

    VastaaPoista
  7. Heippa, ihana tää sun blogi, Ceela on ihan mahtitypy :)!
    Tosta nukuttamisesta halusin vaan kommentoida että me oltiin n. kk sitten sairaalassa ja meillä oli vähän isompi operaatio, Linnea on tietenkin vähän pienempi että se ei ehkä niinkään tajunnut koko tilannetta, mutta tosi hyvin meni kaikki, varmasti teilläkin! Tsemppiä teille!

    VastaaPoista
  8. Tsemppiä putkitukseen! Ja huippua palvelua ootte saanu!

    Harmittaa, ettei asuta niin lähellä, että vois piipahtaa kirppiksellä katsomassa teidän vanhoja vaatteita. Kovasti olisivat meidän mieleen ja kootkin osuisivat varmaan sopivasti.. Mahdollista blogikirppistä odotellessa! :) Edellisen myötä meille kotiutunut haalari on kyllä superkiva ja hintakin oli kohdillaan!

    VastaaPoista
  9. Heippa, tsemppiä putkitukseen! Tokihan tuonmoiset huolestuttavat.

    Puust, mun pitäis tehdä myös kirppiskarsinta neidin vaatteille... -Tiina

    VastaaPoista
  10. Onnea huomiseen putkitukseen, varmasti kaikki menee hyvin!

    On kyllä ollut loistavaa palvelua Tintulla ja ihanat hatut :)

    VastaaPoista
  11. Söpöt hatut ja tsemppiä putkitukseen! ♥

    VastaaPoista
  12. Ihania hattuja! Tsemppiä putkitukseen <3 Ceela on varmaan yhtä reipas, kuin aina ennenkin! :)

    VastaaPoista
  13. Ihania hattuja :)
    Kerrohan tarkkaan miten putkitusreissu meni!
    Meillä on ihan pian korvapolílle aika. Varmaan on putkitus tulossa tännekin :( Tytöllä on kerran kuussa korvatulehdus....!
    Oletteko yksityisen kautta vai julkisella puolella?

    VastaaPoista
  14. Tuollaisesta asiakaspalvelusta tulee kyllä hyvälle tuulelle!

    Saakos tiedustella mille kirpparille olet viemässä Ceelan vanhoja vaatteita ja milloin...? Asutaan nimittäin siellä päin ja voisin käydä katsastamassa pöytäsi :). Teidän vaatetyyli menee niin yksiin meidän tyylin kanssa (tai siis lähinnä äidin mieltymysten... neidille on varmaan ihan sama tässä vaiheessa vielä mitä on päällä ;).

    Tsemppiä kovasti putkien laittoon!

    - Ansku

    VastaaPoista
  15. Tsemppiä ihan hurjasti sinne putkitukseen, toivottavasti kaikki meni hyvin ♥

    VastaaPoista
  16. Kiitos kaikille ihanista tsempeistä ja kannustuksesta! Peukuista oli selkeästi suuri apu, koska kaikki meni niin hienosti :)

    Essiina: Tarjoan sulle sitä kurahaalaria ensin koska niin lupasin! Mikäs sun sposti mahtoi olla?

    Minnah: Laitoinkin ihan erillisen postauksen tosta putkituksesta jos jotakuta muutakin aihe kiinnostaa. Ja kuten siinä postauksessa mainitsin niin tosiaan lapsivakuutuksen turvin käytämme yksityistä puolta :)

    Ansku: Tuonne Porvoon pikku ponin aarreaitta nimiselle kirppikselle olen tavarat viemässä. Sovin omistajan kanssa että vien lauantaina tavarat vähän ennen sulkemisaikaa (eli vähän ennen kahta) niin sitten virallisesti pöytävuokra alkaa rullata vasta maanantaista! Sinne vaan penkomaan jos sattuisi jotain löytymään :) Jos haluut katsoa parhaat päältä niin sieltä mut löytää lauantaina noin puoli kahden kieppeillä!

    VastaaPoista
  17. essiina76 (at) gmail.com
    Tarjoot kun ennätät. Ja anna samalla vähän vinkkiä, että minkä kokoinen Ceela oli kun se haalari oli passeli :)

    VastaaPoista