keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Kevättä rinnassa :)

Mikä ihmeen juttu se on että tämän kevään mallistoista löytyy toinen toistaan ihanampia juttuja. Ja mikä ihmeen juttu se sitten on ettei me muka voida saada niitä kaikkia? 

Tai varsinkaan se ettei niitä tarvita määräänsä enempää. 
Koitetaan siis pysyä kohtuudessa vaikka tiukkaa tekee :)

Haalarin lapsi joka tapauksessa tarvitsee, se on varmaa. Valintakaan ei ollut vaikea, luottokamaa...
mitäs sitä hyväksi havaittua vaihtamaan!





Haalari po.p koko 92cm ja pipo kappiksen kevät uutta :)

Tällä sitten rymytään kevät/syksy päiväkodissa, kotipihalla, puistoissa ja missä vain!

Kevätvaatetuksesta puuttuu enää toinen setti päiväkoti käyttöön. Ehkä takki ja housut, ehkä kappiksesta ;)


Kävin tänään pikaisesti pyörähtämässä kaupungilla ja kuinka ollakaan sieltä löytyi taas jotain, 
HALAVALLA :)

Pipo ja farkkuhame kappis, leggarit pompom ja paita mayoral. Paita on cinderellan alerekistä ja hintaa oli vaan 10e. Meidän paita on vielä iso mutta eiköhän se neiti taas kesään mennessä kasva. Näitä jäi sinne vielä muillekin halukkaille :) Myös leggarit osoittautuivat meidän rimppakintulle löysiksi ja menevät varmaan vielä 2vuoden päästäkin!

Luihu ilme kertoo kaiken, kohta hypätään!

Neiti on oppinut tekemään kuperkeikkoja! Vähän on holtittoman näköistä touhua :)

3tunnin päiväunien jälkeen oli virtaa riehua...

ja nauraa rätkätellä :)

ja sen päätteeksi tuijotella keskittyneesti 1jakso muumeja ♥

Uusi pipo oli niin rakas että siitä ei luovuttu edes ruokapöydässä :) Ja selvennyksenä vielä että tässä neidillä jo meneillään jälkiruoka. Ceela on rakastunut lähiaikoina raejuustoon ja söisi sitä vaikka purkillisen kerrallaan. Toinen uusi hitti on sulatejuusto eli neidin sanoin hulajuusto :)

14 kommenttia:

  1. Voi söpö Ceela. ♥ Ja kivoja löytöjä. Mä taisin katsoa tuota samaa farkkuhametta eilen Kappiksessa. Ja voi olla, että menen sen joku päivä hakemaan. :) Meidän neidit kulkevat muutenkin samannäköisisää vaatteissa ensi kevään ja syksynkin, jos vielä päädyt siihen Kappiksenkin settiin (tsekkaa mun blogi...). ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana♥ Ceela on vaan niin mahottoman söpö! Toi viimeinen kuva on niin elämän- ja raejuuston makuinen. Se on muuten meidänkin neidin herkkua:) Hirmu kiva tuo kappiksen pipo, huolisin meillekin! Ja ihan saman merkin haalari odottaa meilläkin kevätkelejä, tosi viime vuoden mallistoa.

    VastaaPoista
  3. Ihania söpis-kuvia ♥
    En yhtään ihmettele, että tuota pipoa ei raaski ottaa päästä pois ollenkaan. Voisin kuvitella saman käyvän myös meillä... ;)

    VastaaPoista
  4. Heippa, tuo on kyllä raikas ja pirteä tuo haalari! Kivoja metkuja neidillä. -Tiina

    VastaaPoista
  5. Suloinen Ceela! En ole tainnutkaan kommentoida täällä aiemmin, mutta kurkkimassa olen käynyt. Kuinka pitkä Ceela muuten on tällä hetkellä? Pyörittelen täällä vaihtoehtoja oman tyttöni kevääseen ja nuo koot kovasti mietityttävät.... Haluaisin hankkia puvun, joka menisi kevään ja syksynkin vielä. Meidän sirpukka on nyt noin 80 cm ja 12 kg.

    VastaaPoista
  6. Voi mikä pipo!Ihana!Ja ihana on tietysti neitikin. Mulla on tehnyt kanssa vähän tiukkaa, että mitä voidaan ostaa ja mitä ei. Pakko kai sitä on jotain oikeasti kauppaankin jättää :D

    VastaaPoista
  7. No mutta hei, teillä on sentäs niin kiva tilanne, että tarpeita on! Meillä oli melkein kaikki jo valmiin ed. kausien mallistoista, ja sitten muka pitää skipata kaikki tämän vuotiset, iik.

    Miten mä en huomannut tuota hattua Kappiksessa? Ihan pakko saada molemmille. Ceela on taas umpisöpö :).

    PS. Munki oli pakko sovittaa Lispelle tuota Po.pin haalaria. Koko 92 oli meillekin sopiva, isompi oli aivan säkki. Reilu on mitoitus siis edelleen. Muistelinkin, että Epalla meni saman merkin haalarissa koko 92 sinne lähemmäs metrin pitkäksi.

    VastaaPoista
  8. Onpas ihana haalari! Ja aika söpönen on tuo pipokin :)

    Meillä on myös pieni kuperkeikkailija! Aika nopsaa tuo taito kehittyy, muutamana iltana harjoittelut isin kanssa ja kohta mentiinkin jo ihan itse :)

    VastaaPoista
  9. Sirkku: Heh, ei voi muuta sanoa kuin että ompas meillä hyvä maku :) Kyllä mä päädyin siihen kappikseen vielä kun eilen piippas kännykkään se -25% aleviesti. Housut sitten käyn hakemassa sillä seuraavalla viestillä :) Toi hame on muutes tosi suloinen lapsen päällä, sopisi varmasti Erinillekin tosi hienosti! Meillä farkkuhameet on kesän käytetyimpiä vaatekappaleita niin äidillä kuin tyttärelläkin.

    Unelma Säleikkö: Voi kiitos :) Itsekin rakastan noita elämän makuisia kuvia, joissa kaikki asiat ei aina ole niin viimeisen päälle. Sitähän se lapsiperheen arkitodellisuus useasti on! Toi kappiksen pipo on kyllä kiva, ja varmaan mahtuis teidänkin neidille. Tämä oli nimittäin pienten puolelta ja suurin koko oli tuo 48-50cm ja on vieläpä aika niukkaa mitoitusta mun mielestä. Olispa kiva jos tätä samaa tulis myös isompana :)

    Petuli: Kiitos :) Ei muuta kuin hattu ostoksille, sopisi taatusti teidänkin neidille kuin nenä päähän :)

    Tiina: Juu toi haalari on kyllä tosiaan ihanan pirtsakka. Oli pakko saada jotain piristävää kaikkien hempeiden takkien kaveriksi :) Ja uskoisin että tämä on aika hyvä väri myös päiväkodin touhuihin.

    Ninni: Kiva että olet käynyt kurkkimassa :) Meidän neitokainen on nyt noin 86cm pitkä ja painoa on kohta 11kg. Uskon että meillä tämä 92cm menee helposti vielä syksylläkin. Nämä haalarit ovat mielestäni ennemmin reiluja kuin nafteja. Voisin kuvitella että teille sopiva koko voisi olla 86cm :)

    Sini: Kiitos :) Pipo on kyllä tosi suloinen, ja menee varmaan meidän kaikkien settien kanssa värinsä puolesta. Kiva kuulla että jollain muulla on ollut vähän samanlaista päänvaivaa kuin mulla! Mutta onhan se parempi niin että lapsella on liikaa vaatteita kuin liian vähän ;)

    Marika: Juu tarpeita on ollut :) Ja tänä keväänä se on ollut ihan hyvä niin, sillä en olis pystynyt skippaamaan kaikkia kevät ihanuuksia! Toi kappiksen pipo on muutes sitten pienten puolelta että pahoin pelkään ettei mahdu teidän Epalle :( Pidetään peukkuja että näitä tulisi myös isommassa koossa!

    Anu: Eikös vain olekkin :) Eikö olekkin ihmeellistä miten nämä meidän pienet oppivat näitä uusia taitoja koko ajan? Ceela oli oppinut tuon kuperkeikan kai itsekseen jumppaillessaan koska meistä kumpikaan sitä ei ollut opettanut. Meidän neiti vaan on ainakin täysin valvottava ettei kuperkeikkaloi itseään sängyltä alas :)

    VastaaPoista
  10. Ihana ja elämänmakuinen blogi sinulla! Löysin tänne muutama päivä sitten ja olen ihastellut Ceelan metkuja ja suloisia vaatteita :).

    Tuo Po.p:n uusi välikausihaalari kyllä polttelisi, on niin nätin näköinen...

    - Ansku

    VastaaPoista
  11. Mun suusta tup eka lause, olen täällä kelaillut viikon postauksia ja taas on vaikka mitä uusia ihanuuksia kaupoissa ja meille ei tarvittais, on tää rankkaa :) Pipo on ehkä pakko hakea kuitenkin..

    VastaaPoista
  12. Ansku: Voi kiitos :) Ihanaa että olet löytänyt tänne! Toi haalari on kyllä tosiaan aivan ihana, en malttaisi odottaa että päästäisiin sitä käyttämään!

    Anni: Juu on tämä rankkaa kun ei voi kaikkea saada! :) Toi pipo on niin ihana, toivottavasti löytyy myös Lottikselle!

    VastaaPoista
  13. SUPER Suloinen tuo kappiksen pipo! Tulin ekaa kertaa ajautuneeksi blogillesi, meillä lähes samanikäiset taaperot (04/09)! :) Kiva seurata samanikäisen touhuja, joten taidanpa tulla uudestaankin lukemaan. Uskaltauduin myös itse juuri laittamaan blogin (karkea vedos vielä tosin...) pystyyn :)

    VastaaPoista
  14. Pompannappisilmä: Moikka :) Kiva kun löysit tiesi tänne meille päin. Täytyypä ehdottomasti tulla vastavierailulle teille päin!

    VastaaPoista