sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Käy muumilaaksoon...

Taas meni viikonloppu reissatessa.
Tällä kertaa suuntana Merimasku, Naantali ja Rymättylä.

Viikonlopun kuvasaldo lähinnä sieltä muumilaimasta 
(kuten Ceela asian ilmaisee)
 
Ei varmaan tarvitse erikseen mainita että meidän neiti RAKASTAA muumeja! 
 



Muumiteatteri oli aika jänskä (kuten kuvasta näkyy) 

Teatterin jälkeen piti jo kiireenvilkkaan päästä moikkaamaan muumeja!
Ja ihan jokaista piti tietysti käydä halimassa ja paijaamassa :)





Ja sitten muumitaloon kierrokselle...
tässä Isin kanssa matkalla muumimamman hillokellariin.

Ja sieltä sitten rantaan Drontti Edvardia tapaamaan.

Haisulia käytiin etsimässä joka paikasta, mutta mokoma keppostelija oli kadonnut jonnekin :)

Noita sentään löytyi omalta pihaltaan keittelemässä Haisulin-räkäsoppaa!

Hattivattejakin käytiin moikkaamassa...

ja tietysti hurjaa jäätävää MÖRKÖÄ!

Reissu muumimaailmaan oli aivan mahtava :)
Suosittelemme kaikille pienille (ja vähän isommillekin) muumifaneille!

Pois lähtiessä piti vielä napata matkaevästä...

ja autossa maisteltiin vielä vähän muumikarkkeja :)

Muumilaakson reissulla tapasin myös erään blogin lukijan, joka tunnisti meidän neitokaisen. Tosi kiva kun tulit moikkaamaan, ja anteeksi jos olin ihan tuppisuu :) 
Menin kyllä ihan puihin ensimmäisen blogitunnistuksen johdosta!

Toivottavasti teillä oli yhtä onnistunut reissu kuin meillä :)

Ps.Me matkustettiin tänään Isin kanssa kahdestaan Porvooseen. 
Meidän neiti päätti lähteä Mummon&Ukin mukaan mummolaan 4 päiväksi. Torstaina sitten lähdetään hakemaan neitoa mummolasta ja suunnataan juhannuksen viettoon Lieksan mökille. Mitenköhän me selvitään tästä 4päivän erosta? Koti tuntuu tosi oudolta ilman meidän pientä räpätätiä!

Ceelan seuraksi mummolaan lähti myös Noora serkku. Uskon kyllä että tytöillä on varmasti hurjan hauskaa Mummon ja Ukin kanssa. Meillä vanhemmilla sen sijaan voi olla vähän vaikeuksia tottua tilanteeseen. Meneehän 4päivää äkkiä, meneehän?

Meillä on nyt jo kaamea ikävä!!!

Pps.Käytiin tänään sukulaisneidon rippijuhlissa ja yritin napata juhlien jälkeen serkuksista yhteiskuvan. Joko minun valakuvaustaidoissa on vikaa, tai sitten 4lapsesta on mahdotonta saada hyvää yhteiskuvaa

ASENTO!

LEPO :)





16 kommenttia:

  1. Kiva lukea näitä muumimaa postauksia.
    Oma reissumme sijoittuu vasta omien lomieni aikaan heinäkuun loppuun ja aijomme olla heti kaksi päivää siellä. Paikka näyttää onneksi siltä, että eiköhän siellä sen kaksi päivää saa hyvin kulumaan. :)

    VastaaPoista
  2. Muumimaailma on kyllä ihana paikka:) Meidän tytöt olisivat varmasti ihan innoissaan, jos sinne nyt pääsisivät! Meerille tiedoksi, että vieressä (pääsee muumilaaksosta, muumien poliisi on vartijana) on kiva uimaranta ja paikka, jossa voi grillata, joten ei muuta kuin omat eväät mukaan:)

    Neljän lapsen äitinä voin kertoa, että kyllä se tosiaan tekee työtä saada neljästä lapsesta hyvä yhteiskuva!:D

    VastaaPoista
  3. Suloinen muumifani :) Ja on ihan yleinen ongelma tuo monesta lapsesta hyvän kuvan saaminen ;)

    Johanna

    VastaaPoista
  4. Voi kun mä odotan meidän Muumimaailman reissua, mennään vasta joskun heinäkuun puolessa välissä. Voi että toi Ceelan mekko on mieletön, edelleen!

    U.S./Mietteeni mun

    VastaaPoista
  5. Mukava kuulla kiva kokemus Muumimaailmasta, kun me suuntaamme parin viikon päästä sinne kesälomareissulle!! :)

    VastaaPoista
  6. Muumimaailma on kyllä suosikki:)! Ja teillä taisi olla tuuri sen suhteen, että ei ollut hirmusti porukkaa. Mä kauhistelen (MuumimaailmanKIN) hintoja, musta ne siäänpääsymaksut on ihan hurjia.. Mutta siis kiva, jos nautitte koko rahan edestä ja enemmänkin:)!!

    Ceela on taas NIIN suloinen:)!! Kaunis takki ja aivan hurmaava juhlamekko, mistä ne ovat?

    VastaaPoista
  7. Hih, me istuttiin muutama penkkirivi teitä taaempana, ja miestä nauratti kun hokasin ketä istuu edessä, ihan kuin kunnon julkkiksen olisin nähnyt! :) Joten pakkohan se oli moikata, etkä vaikuttanut tuppisuulta ;) Ja kyllä, meilläkin oli mahtava reissu. Kaksi päivää siellä vierähti ihan siivillä :)

    -Sohvin äippä

    VastaaPoista
  8. ihana muumien ihalija, uskon että ceelalla ooli tosi hauska kokemus!! olisi kiva itsellakin kokea muumimaailma! ;D

    ompas söpö muumi hattu ceelalla.

    VastaaPoista
  9. Ai kun kiva kuulla muumimaailmakokemuksia. Mekin ollaan mietitty jos sinne loppukesästä mentäisiin. Näyttää ja kuulostaa kivalta paikalta! E vaan ei ole pahemmin muumeja katsellut, joten voi olla että menee vähän hukkaan ellei aloiteta tässä hurja muumibuumi ennen elokuuta ;)

    Aivan mielettömän suloinen tuo viimeinen kuva Ceelasta tylliunelmassaan ♥

    VastaaPoista
  10. Me käytiin viime kesänä tsekkaan muumimaata ja tykättiin kaikki :) sillon oli vaan väkeä, ku pipoa ja lämmitä +32 (ei todellakaan ihanteellista)..

    Ja en voi lakata ihastelematta tuota teidän neitiä! Siinä on niin sievä lapsi suurine silmineen ja vaaleine hiuksineen. Saapi isi potkia innokkaimpia poikia kauemmas sitten, kun sen aika on ;)

    VastaaPoista
  11. hauskoja kuvia ja tulee mieleen oma muumimaailmakäynti aika pitkälti yli 20 vuotta sitten eikä paikka näytä muuttuneen lainkaan. on ne muumit kyllä aikamoisia, kun vuosi toisensa jälkeen koukuttaa pieniä :) meiän poika ei vielä moisten päälle tajua, mutta eiköhän se viimeistään ensi kesänä ole kesäohjelmassa täälläkin.

    VastaaPoista
  12. Meeri: Ihan taatusti menee kaksikin päivää siellä helposti ihmetellessä. Ja jos sattuu hyvät kelit niin se uimaranta siinä vieressä on tosi kiva. Hauskaa reissua jo etukäteen :)

    Syysunelma: Muumimaailma on kyllä tosiaan ihan huikea paikka! Ja siitä ihana että toimii myös pienemmänkin lapsen kanssa :)

    Johanna: Kiitos :)

    Unelma Säleikkö: Ai tekin olette menossa! Miete kyllä ihan varmasti tykkää :)

    Nanna: Ihan huippua reissua teillekin :)

    Tanja: Meillä kävi tosiaan tuuri sen suhteen että porukkaa oli liikenteessä aika maltillisesti. Aamuinen vesisade varmasti verotti porukkaa. Kyllä siellä on huomattavasti mukavampi kierrellä tuollaiseen rauhalliseen aikaan, niin pääsee edes jotenkuten rauhassa halimaan niitä muumeja ja nauttimaan tunnelmasta. Ja yhdyn tuohon hintojen kauhisteleluun! Ceela pääsee vielä tänä kesänä ilmaiseksi, mutta ensi kesänä 3-vuotiaasta menee sama 22e maksu kuin aikuisestakin. Tosin tuntuu olevan samaa tasoa hinnat vähän joka paikassa!

    Niin ja tuo Ceelan takki on se samainen henkkamaukan takki mikä esiteltiin tänä keväänä varmaan joka toisessa blogissa :) Ja mekon taasen tilasin Ceelan synttäreille jenkeistä momiboutique nimisestä liikkeestä. Sieltä löytyy vaikka mitä ihanuuksia :)

    Sohvin äippä: Juu mähän olenkin oikein megaluokan julkkis ;) Oikeesti oli tosi kiva kun tulit moikkaamaan! Teidän Sohvi oli tosi söpö neiti, kiva kuulla että teidänkin reissu oli onnistunut :)

    Anonyymi: Kyllä tästä reissusta jäi varmasti neidille mukavia muistoja pitkäksi aikaa :) Ja muumihattu oli pakko ostaa sieltä muumikaupasta muistoksi tästä reissusta.

    Petuli: Voin kyllä suositella :) Nyt kun sulla on varmasti kädet täynnä siellä kotona niin nythän on just hyvä aika tutustuttaa pikku E muumien ihmeelliseen maailmaan telkkarin välityksellä, heh ;) Uskon kyllä että muumimaailma tekee vaikutuksen pieneen lapseen vaikkei olisi ennen koko muumeista kuullutkaan. On se sen verran jänskä kokemus! Meidän Ceela oli ainakin jo viime kesänä aivan innoissaan paikasta. Viime vuoden reissustakin löytyy pieni postaus viime elokuulta :)

    piikkisiili: Juu voin uskoa ettei ollut ihan ihanteellisimmat nuo olosuhteet. Mielummin tuolla pyörii kun on vähän viileämpää ja vähemmän porukkaa :)

    Ja kiitos kauniista sanoista. Kyllä tuo meidän Isi on jo kerennyt miettiä että millä keinoin niitä ylimääräisiä poikia sitten joskus täältä hätistellään! Luulen että isillä taitaa olla muutenkin aika tiukat kriteerit tulevien poikaystävä kandidaattien suhteen. Onneksi siihen on vielä vähän aikaa jäljellä! Ja ties minkänäköinen hippi/punkkarineito meillä silloin lie asustaakaan :)

    Sara: Juu muumimaailma on kyllä pysyny aika samana jo pitkät tovit, ja mitäpä sitä hyvää muuttamaan :) Ihanaa kun pääsee kokemaan niitä omia lapsuuden muistoja uudestaan oman lapsen kautta...

    VastaaPoista
  13. Mäkin oon kauhistellut Muumimaailman sisäänpääsyn hintaa!! Aika hurjaa mennä koko perhe, mä kun mieluummin laitan rahani johonkin pysyvään esim vaatteisiin, heh ;o)
    Mutta katsotaan jos ensi vuonna, tänä kesänä mennään Ruotsiin katsoo Peppiä, kun sitä Emilia tykkää katsella..

    Ihana teidän neiti :o)

    Pirjo Ärrän kierrän ympäri... -blogista
    (ei onnistu kommentoida sisäänkirjautuneena)

    VastaaPoista
  14. Pirjo: Juu kyllä nuo hinnat on aika huimia jos joutuu useammastakin lapsesta maksamaan. Katselin just eilen esim.puuhamaan,serenan ja lintsin hintoja ja kaikki tuntu pyörivän samoissa hinnoissa! Me meinattiin taas ensi kesänä lähteä Ceelan kanssa Ruotsiin kun neiti on sitten vähän isompi, tänä kesänä saa riittää nämä kotimaankohteet :) Tosin näin pienelle lapselle riittää myös ihan hyvin läheinen uimaranta,puistoreissut ja vaikkapa telttayö kotimetsässä. Aina ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi saadakseen lapselle elämyksiä :)

    VastaaPoista
  15. Ihan reissukuvaus mutta vielà enemmàn sità oikein pakotti sanoa ettà teidàn Ceela on kyllà yks kauneimmista lapsista mità olen ikinà misssààn livenà tai kuvissa nàhnyt! Niin suloinen <3

    VastaaPoista