torstai 28. heinäkuuta 2011

Puuhapäivä

Meillä vietellään täällä pikkuhiljaa viimeisiä lomapäiviä!

Ollaan koitettu nauttia ja ottaa näistä päivistä kaikki ilo irti :)

Tänään oli aamulla vielä kaunis ilma ja meillä ei ollut mitään sen kummempia suunnitelmia, niin päätettiin tehdä Ceelan kanssa pieni retki omalle terassille. Vietiin terassille patjoja, peittoja ja Ceelan prinsessateltta. Ja sinne telttaretkelle piti ottaa tietysti myös eväät, prinsessakeksejä ja pillimehua.

 Uima-allas täytettiin ihan piripintaan asti, ja leikittiin että se oli iso meri. Siellä me sitten vuoroin pulikoitiin neidin ammeessa ja sitten taas käytiin napsimassa eväitä teltassa. Neiti oli aivan innoissaan meidän kahdenkeskisestä leikistä ja häntä olikin sitten puolenpäivän aikaan hankala houkutella syömään ja sen jälkeen päikkäreille.

Meillä on tässä lomanaikana tietysti rytmit menneen vähän sekaisin. Nukahdetaan illalla myöhemmin ja herätään aamulla myöhemmin ja tietysti mennään myös päikkäreille myöhemmin! Nyt viime päivien aikana ollaan ruvettu korjaamaan rytmiä takaisin päin pikkuhiljaa. Neidin päiväunien aikaan alkoikin ukostaa ja sataa vettä oikein kunnolla, ja tästä mulle iski idea lähtee illalla pitkästä aikaa hoploppaamaan. Ajattelin että parin tunnin hilluminen ja energian purku tekisi hyvää ja saattaisi aikastaa myös tämän illan nukkumaan menoa. Makuuhuoneessa ainakin on ihan hiljaista joten epäilen että siellä ne minun murut jo vetelee sikeitä. 

HopLop reissu oli kyllä hauska, mutta hikinen! Ihan kuin siellä ei olisi ollut minkään näköistä ilmastointia. Ilmaa olisi voinut veitsellä leikata. Tässä ehkä pieni kehittelyn paikka kyseisellä putiikilla? Vai onko tämä ongelma vain täällä Porvoon HopLopissa?

Meillä oli mukana ystäväperhe ja mentiin semmosissa puolentunnin vuoroissa ensin äidit ja sitten isät jne. Voin kertoo että hikisiä oltiin koko sakki sen parin tunnin riehumisen päätteeksi. Mietinkin että oikeastaan tää hoplop on erittäin halpa kuntokeskus kun aikuisten ei tarvitse maksaa mitään! Liikuntaa saa aika tehokkaasti kun tunninkin vipeltää tuommosen parivuotiaan ikiliikkujan perässä 
(jota ei vielä uskalla yksikseen siellä kovin pitkälle päästää). 

Suosittelen lämpimästi :)















10 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta retkeltä terassille :)! Mekin ollaan tehty pieniä piknikkejä parvekkeelle (ja muutenkin) eväiden kanssa nyt kesällä ja neiti on aivan innoissaan niistä. Toki 1-vuotiaan piknik on parhaimmillaan jos saa samalla lutrata rantamudassa ja läiskyttää vettä...

    Kivalta näyttää tuo H&M uusi paita Ceelalla :)!

    Kiitos muuten vielä ihanasta talvihaalarista ja toppatakista, testattiin niitä heti kotiin tultua ja näyttää siltä, että ovat sopivan isoja vielä, että menisivät koko talven (jollei nyt tule jotain hurjaa kasvuspurttia ;).

    T: Ansku

    VastaaPoista
  2. Näyttää niin hauskalta että pitäis kyllä meidänkin joskus käydä. Ei olla tosiaan koskaan käyty Hoplopissa! Meidänkin pikkuneiti varmaan rakastais noita liukumäkiä! :)

    VastaaPoista
  3. Heippa, näyttää olleen kivaa Ceelalla! Ja voi kun tuo paita näyttää kivalta neidin päällä, omaamme odotellaan vielä. -Tiina

    VastaaPoista
  4. Hoplop on kyllä huisin hauska paikka,ja tosiaan siinä saa äiti ja isikin sopivasti liikuntaa :) ainakin lahden ja jyväskylän hoplopeissa on niin tehokkaat ilmastoinnit että meinaa vilu tulla kun ensin hikoilee ja sitten istuu kahvilla ja mehulla.
    mukavaa viikonloppua!

    -TanjaRiitta-

    VastaaPoista
  5. Me ollaan käyty ainoastaan Tampereen HopLopissa. Eka kerta käytiin tammikuussa ja HopLopissa oli suorastaan kylmä, ainakin näin sivusta seuraavana aikuisena... Ulkona olikin -30 C... Toisella kertaa oltiin sitten keväällä auringon paistaessa jo lämpimästi ja tuli puettua liikaa päälle, sisällä oli tosi kuuma ja seisova ilma...

    VastaaPoista
  6. hyviä kuvia! teillähän on ollut hauskatkin leikit siellä terasilla..:D
    ainakin oulun HopLopissa on niin tukalaa että huh huh.. siellä ei ainakaan toimi ilmastointi, en tiennyt että musissakin HopLopeissa homma mätää..:D

    VastaaPoista
  7. Ihania touhukuvia Ceelasta! Blogissani on sinulle tunnustus :).

    VastaaPoista
  8. Ansku: Nämä pienet on siitä ihanan helppoja että retki omalle terassillekin on suuri elämys ja ilon aihe :) Niin ja kiitos itsellesi kaupoista, uskoisin kyllä että topat on teille aika passelit talviaikaan :)

    Essiina: Menkäähän ihmeessä kokeilemaan :) Mä yritän huomenna vastata sun spostiin, ihan hirveäää härdelliä on ollut koko kulunut viikko, anteeksi että vastaaminen kestää!

    Tiina: Juu toi paita on kyllä hurjan söpö, eiköhän se teillekin pian kotiudu :)

    Tanja-Riitta: Oon samaa mieltä kanssasi :) Hoplop on kyllä oikeasti ihan huippupaikka monipuolisesta liikunnasta tykkäävälle lapselle! Voi kun vielä saatas tänne Porvooseenkin kunnon ilmastointi...

    Amy: Talvella täällä meidänkin Hoplopissa on ollut varsin sopiva lämpötila. Kyllä tällaisissa paikoissa pitäisi pitää huolta kunnon ilmastoinnista/ilmanvaihdosta aina!

    Anonyymi: Kiitos :) Höh ikävä kuulla että muuallakin siis sama ongelma!

    Johanna: Voi kiitoksia, käyn poimimassa tunnustuksen :)

    VastaaPoista
  9. tämä blogi ihan käsittämättömän ihana.:) tää ulko asu ja kaikki postaukset on niin ihania. :)

    iloa blogin pitäämiseen!!

    VastaaPoista
  10. Anonyymi: Voi kiitos, et uskokaan miten kommenttisi piristi muutoin vähän ankeata päivää :)

    VastaaPoista