sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Elokuvissa

Tänään olikin taas jännittävä päivä...

Ceela neiti pääsi ensimmäistä kertaa elämässään elokuviin!

Käytiin katsastamassa uusin Nalle Puh

Uudet seikkailut puolenhehtaarin metsässä

Elokuvateatterille käppäilemässä...




Elokuva herkkuina tietysti poppareita ja muumilimua :)

Elokuva kokemus näytti kyllä olevan aika huippu pienen neidin mielestä.
Koko ajan jaksettiin hienosti keskittyä ja oli hauska seurata miten näin pienikin osaa eläytyä erilaisiin tunnelmiin. Jännittävissä kohtauksissa tuijotettiin ruutua silmät lautasina ihan hievahtamatta ja hassuille jutuille naurettiin ja huudeltiin omia kommentteja väliin!

Elokuva valintakin osui ihan nappiin. Meillä on kotonakin katsottu joskus Nalle Puhia joten hahmot ovat tuttuja eikä meininki pääse liian pelottavaksi vaikka vähän jännitävää välillä olikin :)

Voidaan suositella lämpimästi kaikille pienille kamuille sekä niiden vanhemmille!


10 kommenttia:

  1. Ihana elokuvissakävijä ♥

    Mä oon jo pitkään miettinyt, että voiskohan jo näin pienen kanssa mennä leffaan. Noh, nyt on luvattu että syyslomalla mennään!

    Meillä on jo kauan hoettu, kun neiti näki mainoksen Ellan ja Aleksin elokuvasta, että sitä halutaan katsomaan- hän kun rakastui niihin täysin kesällä vekararokissa. Joten Ellan ja Aleksin elokuva pitäis päästä näkemään. En tiedä millon se tulee, mut oon kyllä miettinyt että tuo Nalle puh olisi varmasti mieleisempi kun se muutenkin on ihan hitti ja sitä haluttais joka päivä katosa.

    Täytyy nyt katsoa kumpaa sitten syyslomalla mennään katsomaan :)
    Hieman kyllä jännittää, mutta sen mitä Lumiaa tunnen, niin uskon kyllä että hän jaksaisi hienosti elokuvan katsoa. Ja pääseehän sieltä pois jos ei jaksa :)

    Tuliko Ceelalla kertaakan sellaista että olisi halunnut pois? Miten hän suhtautui siihen että valot sammutettiin, siihen niin isoon ruutuun ja koviin ääniin ? Jännittikö häntä? :)

    Toinen niin söpö taas ♥
    Kiitos kun jaoit tämän kokemuksen, olen tätä jo kauan miettinyt nimittäin ja tänään just sitten viimein neidille lupasin (ennen tän postausen näkemistä kylläki, et aika hyvin sattu :D) että syyslomalla mennään :P

    Ootte usein mielessä ja täällä aina käyn, joka postauksen lukemassa- välillä moneenkin kertaan, vaikka hiljainen oonkin ollut !

    VastaaPoista
  2. Kiva kun kerroit tästä kokemuksesta. Meillä ollaan mietitty juuri ensimmäistä elokuva reissua ja tätä elokuvaa ollaan kovasti harkittu, juurikin sen takia, että kotonakin Nalle Puh elokuvia on katsottu ja hahmot ovat tuttuja, eikä kestokaan elokuvalla ole kovin pitkä. Itsekkin myös tykkään katsoa Nalle Puh elokuvia, joten ei olisi itsellenikään aikan karmistuttava kokemus. :)

    VastaaPoista
  3. Voi kun suloinen elokuvissakävijä :) Meidän neidin kanssa ei ihan vielä päästä elokuviin, mutta minä itse tykkään katsoa noita lasten leffoja. Täytyy varmaan viedä kummityttö katsomaan jotain elokuvaa, että pääsisi itsekin :)

    VastaaPoista
  4. Olipa kiva kuulla että teillä oli noin hyvä leffakokemus! Eikös Ceela ole nyt n.2,5v..? Meidän ehkä vielä vähän aikaa kannattaa odottaa, mutta aika pian tekee munkin mieli tämä kokemus ekaa kertaa korkata :)
    Supersuloinen leffailija siellä ♥

    VastaaPoista
  5. Heippa :) Oltiinkin samaan aikaan kattomassa nallepuhia! Meinasin näytöksen jälkeen tulla kehumaan sulle blogia, mutta huristitte niin nopeaan autolla pois! Oli hyvä leffa, meilläkin neiti nautti :)

    -Plottis ja Elli

    VastaaPoista
  6. Moikka, just joo eli nalle puhista on tosiaan tullut uusi elokuva. Satuin nimittäin sivusilmällä näkemään "ihankuin" leffajulisteen teatterin ikkunassa. Täytyisikin mennä Adéan kanssa. Neiti on Puh fani, viimeksi juuri tännää on meillä katsottu tuota nallea ystävineen. Ceela on niin söpis tuon isooon poppis purkin kanssa :) -Tiina

    VastaaPoista
  7. ihana pienii eokuvan katselija! ihmeellisesti jo nuin pienet osaa eläytyä elokuviin noin hienosti..pimennettiikö siel teidän paikallisessa elokuvassa valot kun jossain ainakin pimennettään ja se sitten pelotta pikkusia..:)?

    VastaaPoista
  8. Lumian äippä: Uskon kyllä että teidän Lumia jaksaa varmasti myös tosi hyvin katsoa elokuvan. Siellä elokuvissa on kuitenkin sen verran "jännittävää" ja mukaansa tempaavaa että siellä se keskittyminen on vähän jotain muuta kuin esim.kotosalla. Ceela ei ollut moksiskaan valojen sammuttamisesta, totesi vain meille vanhemmille että tuli pimeää :) Istui kuin tatti koko esityksen ajan poppareita mutustellen ja muumilimua välillä huikkaillen. Kun elokuva loppui niin neiti vaan totesi että kohta tulee lisää, joten kiirettä ei olisi ollut pois :)

    Niin ja kiva kuulla teistä pitkästä aikaa. Minä myös olen tiivisti käynyt teidän kuulumisia lueskelemassa, mutta sama vika tämän kommentoinnin suhteen! Olen ollut viimeiset viikot ihan puolikuollut, mutta eiköhän tämä tästä taas iloksi muutu. Kuten varmasti teilläkin. Tsemppiä sinne kovasti ♥

    Meeri: Juu ehdottomasti voin kyllä suositella, Pinjakin kyllä varmasti tykkäisi :)

    Peikkotytön äiti: No kiitos :) Aika aikaa kutakin, vielä tämä teilläkin on edessä! Kävin muuten kurkkaamassa teidän uutukaiseen blogiin ja voi miten hurmaava peikkotyttö sieltä löytyikään!

    Petuli: Kiitti :) Juu Ceela on juurikin sen 2,5v ja oli kyllä varsin mainio ikä tähän uuteen kokemukseen. Toki varmasti riippuu kovasti myös lapsen luonteesta, mutta omani tuntien arvasin kyllä että tämä on mieluinen juttu!

    Plottis ja Elli: Hei mahtavaa, olisit vaan tullut nykimään hihasta :) Meillä oli tosiaan vähän hoppu takaisin kotiin päin kun oli vielä vieraita tulossa kylään mutta kyllä sitä aina on aikaa vaihtaa muutama sana! Pääsittekö myös todistamaan meidän uhmiksen kiukkukohtausta elokuvista poistuessa kun ei saanut itse kävellä rappusia alas? :)

    Tiina: Juu minunkin mielestä neiti oli niin liikkis noiden poppareisen kanssa kun astia mahtui just ja just syliin :) Lähtekäähän tekin ihmeessä Adéan kanssa leffailemaan, oli kyllä hauska kokemus.

    Anonyymi: Kiitos :) Täällä Porvoon leffateatterissa valot pimennettiin ihan kokonaan mutta kyllähän siitä valkokankaalta tuli ihan kivasti valoa, joten ei kuitenkaan ihan pillkopimeätä ollut. Meidän neiti ei ainakaan ollut pimeydestä moksiskaan. Tietysti jos olisi arka lapsi niin saattaisihan se toki ollakin vähän pelottavaa. Mutta ainakaan tuolla näytöksessä ei tuntunut olevan mitään ongelmaa vaikka olikin useampi pienempikin katselija mukana.

    VastaaPoista
  9. En huomannut ollenkaan että Ceela olisi kiukutellut :) Keskityin ton oman uhmiksen pukemiseen kun oltiin kävellen ja haalari piti änkeä päälle :D Täytyy ensi kerralla tulla nykimään jos tormätään! ja onnea vauvauutisista!!

    T.Plottis ja Elli

    VastaaPoista
  10. Plottis ja Elli: Juu kyllä se meidän uhmis veti viime hetken kiukut kun ei tosiaan saanut tulla niitä rappusia yksin alas, kun oli siinä jo toisten tukkeena :) Tulehan ihmeessä nykimään jos joskus satutaan taas yhtä aikaa jonnekin! Ja kiitos kovasti onnitteluista :)

    VastaaPoista