maanantai 31. lokakuuta 2011

Himotukset top 4

Huh huh, kuulostipas kaksimieliseltä ;)

Sain jo jokunen aika takaperin haasteen Kultahipun Evelinalta:

"Koska haluan ehdottomasti tietää mitkä ovat olleet teidän syksynne ihastuksen kohteita, 
ajattelinkin haastaa muutaman teistä tekemään vastaavanlaisen postauksen. Esittele siis postauksessasi enemmän tai vähemmän tarkasti ne neljä juttua, 
jotka ovat kuluvan syksyn aikana olleet joko ostoslistallasi tai haaveissasi"

No sanottakoon heti ensimmäiseksi että nämä minun neljä valintaani eivät todellakaan ole olleet ostoslistallani, vaan todellakin vain kaukaisissa haaveissani :)

Jos se lottovoitto joku lauantai sattuisi napsahtamaan kohdille niin silloin nämä saattaisivat löytyä ostoslistaltani!

Tässäpä olisi aika himottavan tyylikkäät buggikset tuleville kaksosille.
Hinta tosin myös sen mukainen, AUTS!

Mutta totta tosiaan kyllä näitä kelpaisi tuolla kaupassa lykkiä :)



Ja kun perheen koko kasvaa,
niin kasvaa myös tilan tarve mm.autossa!
Mulle kelpais vaikkapa tämmönen vaatimaton X5 ihan hyvin :)

Ja sitten tietty pitäs muistaa välillä panostaa myös itseensä niin tämmöinen söpö timanttisormus vois vaikka olla ihan kiva piristys!

Ja sitten kun kaksoset on syntyneet,
niin voisi lähteä koko perheen voimin vaikka kuukaudeksi johonkin paratiisin lämpöön :)

Ai miten niin ihan vaatimattomat haaveet mulla?


Napatkaahan tästä hauska himotushaaste matkaanne :)


 

13 kommenttia:

  1. Ei lainkaan hassummat haaveet :)
    Nuo tuplabugat on kyllä megatyylikkäät!

    Kurkkaahan tänne jos kiinnostaa:
    http://kukkuukukkuu.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Olen uusi lukijasi ja eksyin tänne kun näin että sinäkin haaveilet Bugaboo Donkey vaunuista..

    Riikka

    VastaaPoista
  3. noiden hintaa asettuu kuulemma 1400e pintaan. en tiedä sitten sisältääkö se mitä =) onneksi sitten noita 74cm leveitä tuplia on muitakin! suosittelisin katsastamaan uudet urban junglen tuplat, ne on samaa kokoluokkaa, eli paljon kapeammat kuin useat muut =)

    VastaaPoista
  4. Mä tiedäksä vaikka söisin puolivuotta hernekeittoa, että saisin nuo Donkeyt. Siis olettaen, että meillä ois niille tarvetta :) Hahaa, tulee ihan teiniajat mieleen, kun olin vähintään "sisukas säästäjä", kun jotain halusin.

    Mutta tiiäksä mulle kelpais kaikki sunkin himotukset, varmaan tosi yllättävää :).

    VastaaPoista
  5. Kelpais mullekin :)
    Hiukan noi kaks kaukaloa virekkäin on liikkikset!

    VastaaPoista
  6. Onnea odotukseen!

    Jos et ole vielä eksynyt Monikko-onnea -sivuille, niin suosittelen!

    T. tuplamammamia

    VastaaPoista
  7. Nanne: Kiitti, bugat olis tosiaan supertyylikkäät! Tulen käymään visiitillä :)

    VastaaPoista
  8. Riikka: Kiva kun löysit tänne :) Ai sielläkin haaveillaan tuplabugista, olishan ne kyllä ihanat!

    Zallaah: Juu minäkin luin jostain että hinta on noin 1600dollaria, joten epäilin kanssa että varmaan maksavat suomessakin sen puolitoista tonnia! Kiva olis tosiaan käydä näitä livenä jossain hiplaamassa ja tietää tosiaan että mitä tohon hintaan sisältyy :) Meillä tosin voipi käydä niin että napataan mun veljen perheeltä heidän tuplavaunut meille käyttöön ja ostetaan itsellemme esim.babyjoggerit kaupunkikäyttöön, kun haaveilen vähän sellaisesta kapeasta mallista missä istuimet saa sillain kahteen tasoon. Mutta jääpi vielä nähtäväksi mihin tässä todellisuudessa päädytään.

    Marika: Juu kyllä minäkin olisin valmis monesta asiasta tinkimään bugien puolesta! Ja keksisin varmasti tuhat syytä miksi mun on just ne pakko saada, mutta silti joku mälsä järjen ääni tuolla takaraivossa kolkuttelee ;) Kiva kuulla että mun hinmotukset kelpais teillekin!

    Anni: Ai kelpais :) Todellakin kaksi kaukaloa vierekkäin on superhellyyttävä näky, ja voisin jo kuvitella meidän pojat noihin kaukaloihin kauppareissulla! Ja voisin myös kuvitella sen mummolauman mikä tulee kaupassa taivastelemaan kaksosvauvoja :)

    Tuplamammia: Kiitos :) Minä juuri itse asiassa odottelen tunnareideni aktivointia että pääsisin sisään foorumille. Kiva päästä vaihtamaan kuulumisia muiden tuplaäitien kanssa!

    VastaaPoista
  9. Kelpais kaikki mullekin. :)

    Mulla on noi Bugat varauksessa, kunhan tulevat myyntiin (pitäis tulla ihan lähipäivinä). Meillä on kakkosen LA parin viikon päästä. Kahdelle eri-ikäiselle noi maksaa 1339€ ja kaksosille hieman enemmän, mutten muista tarkemmin. Meille tulee siis vain yksi vaunukoppa..

    Ja onnea odotukseen, tuplasti!

    VastaaPoista
  10. emmi: Ai sulla on ne jo varauksessa, voi sua onnellista :) Kerropas mihin liikkeeseen näitä on tulossa myyntiin? Kiva näitä olis käydä edes kurkkimassa livenä. Kuten jo tuossa aiemmin totesin niin voipi tosin olla että me päädytään babyjoggereihin tai joihinkin vastaaviin kapeisiin rattaisiin kun tuplavaunut varmaan saataisi mun veljen perheeltä. Voi miksi, oi miksi ei voi aina saada kaikkea mitä haluaa ;)

    VastaaPoista
  11. Bugigset tulee aluksi myyntiin ainakin Vaunuaittaan ja Punavuoren peikkoon. Vaunuaitasta löytyi myös hinta noille kaksosille tarkoitetuille 1489€..

    http://www.vaunuaitta.fi/bugaboo-donkey-twin-p-1969.html?cPath=641

    Meilläkin on toisena vaihtoehtona Baby jogger city selectit, mutta noissa bugigsissa on isommat etupyörät ja meidän pihan auraajat ovat tosi laiskoja ja meidän tie aurataan aina vasta illalla, niin luulen et noilla bugigsilla mulla olis ees jotkut mahdollisuudet päästä pihasta kävellen pois talvella. :)

    VastaaPoista
  12. Aivan ihanat nuo rattaat.Jos meille sattuisi tulemaan toinen lapsi lyhyellä ikäerolla saattaisin harkita noita jos hinta ei olisi noin suolainen.=(Tuo sormus on aivan ihana.Varsinkin kun itse pidän kaikesta missä on hiukankin vaaleanpunaista.=)

    VastaaPoista
  13. emmi: Kiitos infosta :) Niitä city selectejä mekin just meinattiin. Veljen perheellä oli pojilla käytössä herquleksen twin raptorit missä on myös isot kääntyvät etupyörät eli menis meilläkin täällä maastossa just lenkki ja päiväuni vaunuina, ja kapeat rattaat taas tulis sit kaupunki käyttöön. Tai näin mä olen mielessäni järkeillyt :) Mutta edelleenkin totean että noi bugat on maailman ihanimmat, ei voi mitään!

    marjakukka85: Ne on kyllä aikas täydelliset, hinta vaan tosiaan myös sen mukainen :) Ja toi sormus on kyllä aika söde juurikin vaaleanpunaisen kiven takia. Tosin saattaisi olla tosielämässä vähän turhan prameileva mun farkut ja huppari lookin kanssa käytettäväksi :)

    VastaaPoista