torstai 10. marraskuuta 2011

♥ Tyttöni mun ♥

Saatiin tänään kuvat neidin päiväkoti kuvauksesta!

Pakko jakaa teillekin kuvat meidän söpöliinistä :)


Oltiin hurjan tyytyväisiä kuviin,
neiti on oma suloinen itsensä ♥


Täällä blogirintamalla on ollut taas vaihteeksi hiljaisempaa. 
Palailin maanantaina useamman viikon sairasloman jälkeen takaisin töihin,
ja pakko myöntää että raskasta on ollut.
Itse pyysin lupaa mennä kokeilemaan takaisin töihin ja onhan se kiva saada päiviin ns.normaali rytmi ja arki takaisin, mutta kroppa vaan ei ole mun kanssa siitä asiasta samaa mieltä.
Olo on todella uupunut.
Lääkäri antoi luvan olla töissä korkeintaan viikolle 24,
joten joka tapauksessa ei olisi enää montaa viikkoa sinniteltävänä.
Katsotaan päivä ja viikko kerrallaan.

Ja pakko vielä hehkuttaa tätä samaista lääkäriä.
Yleisesti ottaen olen tainnut täällä jakaa enemmän negatiivisia kokemuksia Porvoon julkisesta terveydenhuollosta, mutta tämä äitipolin lääkäri jonka viime viikolla tapasimme teki mukavan poikkeuksen tässä asiassa. Hän ymmärsi heti millainen raskaus meillä on kyseessä ja laittoi ilman erillistä pyyntöä meille ylimääräisen ultra-ajan jotta tarkastukset tulisivat tarpeeksi tiheästi. Ultra oli sii viime viikon torstaina ja nyt seuraava on jo tulevan viikon ti, ja sitä seuraava taas viikon päästä joten nyt ollaan ainakin tehokkaassa seurannassa, se huojentaa paljon omaa mieltä.

Ihanaa tulevaa viikonloppua ja Isänpäivää kaikille!
Me lähdetään viettämään meidän Isänpäivät rakkaiden luokse,
joten heissulivei :)

19 kommenttia:

  1. Teidän Ceela on kyllä niin kaunis tyttönen :) Valloittava oma itsensä <3 Myöhemmin tulee olemaan isillä töitä kun hätistelee poikajonoja kotiovelta... ;D

    VastaaPoista
  2. Ihana Ceela!Ja ompas hiuppulääkäri teillä!

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis lapsi ei voi muuta sanoa, oikea kaunotar:)
    Minä jäin kakkosta odottaessa sairaslomalle viikolla 18 selän vuoksi ja esikoinen oli silloin päiväkodissa ja jo 4v joten kyllä aika kävi todella pitkäksi mutta teki varmasti hyvää:)

    VastaaPoista
  4. aivan suloinen neiti <3
    jaksuja sinne!!

    VastaaPoista
  5. Niin suloinen Ceela. ♥ Meillä on ensi viikolla kerhokuvaus, ja ajattelin myös laittaa valko-vaaleanpunaisen asun Erinille. Kiva muuuten nähdä, että tuo hempeä väriyhdistelmä toimii kuvissa, kun siinä kuvauslappusessa oli että värikkäillä vaatteilla tulee paras lopputulos. Mutta kun ei meillä ole mitään kovin värikästä, ainakaan siis neidillä. ;D

    Jaksuja!!

    VastaaPoista
  6. Nättejä päiväkotikuvia. :) Muistan kun omissa kerhokuvissani ilmeilin joskus kauan aikaa sitten niin pahasti, että vanhemmat päättivät ottaa kuvat uusiksi. Saa nähdä miten meidän lapset sitten poseeraavat kun tulee sen aika. ;-) Huh heijjaa, tuntuu että yksöisraskauskin vie voimat selkäkivulla ja muille krempoilla, mutta kaksi vaavia on varmasti tuplasti kremppoja. =D Ihanaa kun näette poitsuja usein, niin kuin kuuluukin. :) Olisi kyllä ihana itsekkin nähdä enemmän kuin sen 2 kertaa. :( Meillä kun on se 4d samassa normaalin ultran kanssa niin ei viitsitä sitten ilman tärkeää syytä mennä kurkkimaan masuun enään yksityiselle.

    VastaaPoista
  7. Aivan ihania kuvia Ceelasta :)!

    Meilläkin oli tänään kuvaus neidin päiväkodissa, jännä nähdä miten kuvat onnistuu. Saatiin onneksi laittaa kuvausvaatteet erikseen mukaan ja henkilökunta vaihtoi ne juuri ennen kuvausta, ettei aamupuurot ainakaan ole rinnuksilla :).

    T. Ansku

    VastaaPoista
  8. tosi ihanatyttö♥ voimia töihin! :)

    VastaaPoista
  9. Aivan ihania kuvia!

    Koetahan jaksaa töissä...

    VastaaPoista
  10. Teillä on huippukaunis tyttö. Saatte olla ylpeitä Prinsessasta.
    Kaunis lapsi!

    Kiva kun bloggasit taas. Mukava kuulla juttua teistä aina silloin tällöin vaikka varmasti arjessa riittää touhua ja tekemistä riittämiin + alati kasvava masu rasittaa osaltaan oloa.
    Jaksamista sinulle odotukseen ja ihanaa marraskuuta :)!

    VastaaPoista
  11. Ihania kuvia ja jaksuja töihin! <3

    VastaaPoista
  12. Ihanat kuvat teidän prinsessasta! Kannattaa jäädä sairaslomalle, jos vähänkin alkaa tuntua liian raskaalta! Hyvää vointia!

    VastaaPoista
  13. Kiitos kaikille yhteisesti kauniista kommenteistanne ♥

    VastaaPoista
  14. Ceela on kyllä niin nätti tyttö ♥ Ja edelliseen postaukseen viitaten, ihana masu sulla Iita ♥ Se tosiaan kasvaa ihan silmissä!

    VastaaPoista
  15. Elli: Kiitos muru :) Pelottaa vaan että millanen tosta pötsistä mahtaa kasvaa kun on jo nyt niin iso

    VastaaPoista