perjantai 11. toukokuuta 2012

Parasta hupia :)

Isomummo hemmotteli Ceelaa hankkimalla neidille synttärilahjaksi kauan toivotun jättitrampan.

Nyt kun kun kevät on saapunut ja lumet on sulaneet oli isin tehtävänä kasata tämä "hökötys" meidän takapihalle. Ei ehkä se pihan kaunein esine mutta esteettinen haitta unohtuu sekunnissa kun näen lapseni ilon puhtaimmillaan. Koepompittiin Ceelan kanssa uudella trampalla yhdessä ja voi luoja kuinka hauskaa meillä yhdessä olikaan.

Verkko auki...

tule mukaan äiti!

nyt pompitaan :)





Ihan hulvattoman hauskaa!

Kiitos vielä Isomummo ihanasta lahjasta ♥

Nyt sitten odotellaan kavereita pomppimaan!
Kuinkahan nämä saa vielä ymmärtämään sen että siellä pommppii yksi kerrallaan ja muut odottelee omaa vuoroa. Saa varmaan olla sekuntikellon kanssa olla ottamassa aikaa ettei tule rähinöitä :)

22 kommenttia:

  1. Ihana isomummo teillä.<3 ja Ceela on niin suloinen.=)

    VastaaPoista
  2. L pääsi just eilen kaverin trampalle hyppimään, ja voi sitä onnea! Ymmärrän siis todella tuon ilon :)

    VastaaPoista
  3. Meille kotiutu viime vuonna mallia pienempi. Joten ilo on suuri koko perheelle!!

    Ja suosittu on, myös naapurien lasten keskuudessa.
    Meillä tyttöjä saa olla kaksi kerralla kun he enemmän naureskelevat ja höpöttelevät siellä kuin hyppivät. Mutta ei ilman valvontaa saa olla.
    Jos tyttöjä on iso kasa pihalla niin menevät yksikerrallaan mutta toiset harvemmin jaksaa odotella joten leikki vaihtuu nopsaa.

    VastaaPoista
  4. Tuo on kyllä niin hauskaa puuhaa! Meillä vain sellainen miniversio, mutta hienosti K jaksaa siinäkin pomppia. Itseäni vaan harmittaa, kun siinä pienessä on turhan alhainen painoraja ;)

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Ihana lahja! Meillä myös jättitramppa ollut pari kesää poikien ehdoton suosikki! Ja äitin myös. :D

    VastaaPoista
  6. Voi Ceela, kuinka iloinen ja kaunis pieni neitokainen!! :)

    VastaaPoista
  7. meillä on kans mummun luona neidin suosiossa ollut tuo jo kauan, täytyy vaan hankkia se turvaverkko kun vauntia piisaa nykyään:)

    VastaaPoista
  8. Voi juku!!
    Minäpä tiedän yhden pienen herran joka mielellään tulisi kokeilemaan tuota trampoliinia teille!!
    Ceela on kyllä söpö :)

    VastaaPoista
  9. Tramppis on meidänkin neidin suosikki. Meillä se onkin palvellut jo vuosia. Mutta enää ei oikein pysty toteuttamaan tuota yksi kerrallaan -sääntöä... ei vaan jaksa koko ajan vahtia pihalla noita isompia. Koetan muistutella 100kg painorajasta ennemminkin... ;)
    Pikkuneidin kanssa ei tietenkään saa muut hyppiä yhtaikaa ettei tule vahinkoa painoeron takia.

    Laitoin sulle muuten sähköpostia siitä yhdestä mekosta, mutta nyt huomasin kommenteista että se olikin tainnut mennä. Vihtisinkö kysyä että onko muita vastaavia lähdössä myyntiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyseinen mekko tosiaan meni juuri kaupaksi. Valitettavasti mulla ei taida olla mitään vastaavia mekkoja nyt tallessa. Toivottavasti teille löytyy jostain sopiva :)

      Poista
  10. ihanan onnellinen pikku ceela :) !

    VastaaPoista
  11. Ihania kuvia! Näkee, että toisella on niiiiin hauskaa!:)

    Pakko kysyä teiltä täällä, että minkä ikäiset teillä hyppivät trampalla? (Ceelahan ainakin on 3v., ellen ihan väärin muista?)

    Katsoin nimittäin kummissani eräällä näistä kuuluisista keskustelupalstoista, kun joku oli kirjoittanut 2-vuotiaasta hyppijästä ja porukka oli suunnilleen soittamassa lastensuojeluun! :O Ei siis heidän mielestään ollut soveliasta, että 2v. hyppii, moni oli sitä mieltä, että vähintään 7v. täytyy olla.

    Meillä siis myös 2v. hyppii taloyhtiön trampoliinilla, enkä näe siinä mitään kamalaa. (Yksi kerrallaan hyppivät ja turvaverkko on)

    VastaaPoista
  12. Taisi olla todella mieluinen lahja :)
    Voin tarjoutua ostamaan tuon Paul Frank-hupparin, jos aiot sen joskus myydä. Olen tytölle sellaista haeskellut, kun veljelläänkin on niitä muutama, mutta normihinnalla en raaski ostaa. Vantaan OhMyGoshissakin on ollut vain vauvojen tai isompien lasten kokoja, aonakin minun käyntikerroillani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, en osaa vielä tuosta hupparista sanoa mitään koska tällä hetkellä tehdään erään ystäväni kanssa paljon vaatevaihtiksia meidän Ceelalta heidän pienelle neidille ja vastaavasti taas heidän esikoispojalta meidän pojille. Toivottavsti teille nyt jostain löytyisi sopiva :)

      Poista
  13. Voi mahtavuutta! Aivan ihana lahja isomummolta :) Aivan mahtavia kuvia onnellisesta tytöstä!

    Meillä ei ole tramppaa mahdollista hankkia, kun asutaan kerrostalossa, mutta tyttö höpöttää silti aina viikonloppuisin, että kumpa voitettaisiin lotossa, että voitaisiin ostaa iso trampoliini (ja talo, jonka pihaan sen voisi laittaa :D ) Hihi! Onnellisia hyppyhetkiä teille!

    VastaaPoista
  14. Tramppa on ihana, lapset rakastaa ja äitikin pomppis enemmänkin ellei tarttis pelätä että pissaa housuun... kääk... :)

    Meillä on pomppineet siitä iästä kun ovat pystyneet kävellä/pomppimaan. Sitä ennenkin taisivat hytkyä trampan laidalla kun muut pomppivat. Koirakin sinne tunkee nykyään mukaan :)

    Susku

    VastaaPoista
  15. Vastaan anonyymille että meillä ainakin on neiti nostettu trampalle heti reippaan vuoden iässä. Nuorempana ei voinut kun syntynyt joulukuussa ;) Eipä ole tullut mieleen ettei se olisi lapsen paikka..? Viime kesänä jo rakasti siellä pomppimista ja nyt loikkii 2v5kk iässä kuin vanha tekijä...

    Pienimmän kanssa säänöihin kuuluu se että kun hän pomppii/on trampalla, isommat ei hypi vaan istuskelevat reunoilla. Näin ei tule vahingossa mitään hurjia lentoja ja pomppuja...

    VastaaPoista
  16. Viitaten tuohon anonyymin lastensuojelujuttuun jne: Kovin pienille lapsille ei tramppaa suositella koska saattaa vahingoittaa selkärankaa, jostain muistelisin lukeneeni että alle 6v lapsen nikamat eivät välttämättä kestä kovaa pomppimista. Tiedä nyt sitten onko todellisuusperää tuossa väitteessä, mutta itse en kovin mielellään ole antanut pienten noilla hyppiä. Tosin enemmänkin sen takia että "meidän tramppa" oli puistossa keskellä betonipihaa ja kyllähän sen nyt tietää miten siinä käy.

    VastaaPoista
  17. Kiitos kaikille kommenteista :) Uskon että tuo sopiva pomppimis ikä jakaa mielipiteitä. Itse uskon että itsessään pomppimisesta tuskin kovin suurta vaaraa lapselle on. Itseasissa uskon että jos turvallisuudesta ja sopivasta ajasta pidetään kiinni niin hyödyt ovat moninkertaisesti suuremmat kuin haitat. Hyvää liikuntaa joka myös kehittää tasapainoa ja koordinaatiota. Sillä että pomppijoita on useampia yhtäaikaa saadaan toki herkästi vahinkoa aikaiseksi, ja tästä syystä meilläkin ehdoton päätös oli että vain yksi lapsi kerrallaan vaikka välillä olisikin tylsää odottaa sitä omaa vuoroa kun pomppijoita on useampia. Nämä pienet kun eivät osaa toisiaan pomppiessa varoa.

    VastaaPoista
  18. Ihana isomummo teillä :) Ceela näyttää niin onnelliselta!

    Mistä harmaa pipo on?

    Johanna

    VastaaPoista
  19. Ceela on kyllä todellakin elementissään noissa pomppupuuhissa :) Kyllä isomummon lahja oli mitä parhain! Ja harmaa haisulipipo on lindexin mallistoa mutta olen sen ostanut varmaan 2vuotta sitten joten näitä tuskin löytää muuta kuin käytettynä.

    VastaaPoista