sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Ticket to heaven

Voi ihastuksen huokaus sentään!


Meille saapui maailman söpöin sadeasu postissa jokunen hetki sitten.
Sain ihanan mahdollisuuden toimia yhteistyössä Ticket to heavenin kanssa, kun he ottivat yhteyttä minuun ja kyselivät olisimmeko mahdollisesti kiinnostuneita testaamaan heidän uuden mallistonsa sadepukua ja kertomaan siitä käyttökokemuksia. Sain itse valita mieluisen setin mallistosta, ja  eipä tarvinnut kauaa asiaa miettiä, olin tätä pukua haaveillut jo muutoinkin meidän neidille. Puku on ulkonäöltään aivan täydellisen suloinen, takki on kauniin a-linjainen mikä tekee siitä entistäkin tyttömäisemmän. Nyt on aika siis laittaa setti todelliseen testiin ja kertoilla teille käytön myötä kuinka puku vastaa haasteisiin suomen olosuhteissa, niin kotipihalla kuin myös päiväkodissa taas syksymmällä :)

Nyt ollaan pukua testailtu pariin otteeseen kotipihalla ja hyvältä vaikuttaa tähän saakka!




Ja jos ei vettä tule taivaalta niin järjestetään sitä sitten keinolla millä hyvänsä :)


Ja hauskaa oli...






Muistutan vielä että Ticketilläkin on alkunut hyvät alet verkkokaupassa,
kannataa käydä kurkkimassa TÄÄLLÄ :)


30 kommenttia:

  1. Sopii hyvin Ceelalle. Ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jarna, minunkin mielestä tää on aivan ihastutta :)

      Poista
  2. Ihanalta se kyllä näyttää! Katselin meidän Jesperjuniorin alessa samaa asua, mutta meidän koot olivat menneet jo. Mitenkäs tuolta Ticketin nettikaupasta tilatessa menikään postimaksuja? Olen joskun tilannut mutta en muista enää. Onko tuon takin resorit käytössä muuten millaiset? Joskus tiksulla ollut aika tiukat resorit, onko tämä sopivan väljää mallia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää resorit oli kyl sopivan oloiset Ceelalle, ei kiristäny vaik halus ne nostaa tollai ylös :) Postimaksu on muistaakseni noin 15e paikkeilla. Jos tilaus on yli 120e? tai 150e niin sit ei tule postareita!

      Poista
  3. sama löytyy meiltä jemmasta, mutta mites kun luin jostain että noissa vetimissä on jotain myrkkyä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän puvusta se muovivedin oli valmiiksi poistettu. Mielestäni kuluttajia oli myös pyydetty poistamaan se muovinen vedin :)

      Poista
  4. Meilläkin Ticketin ihana sadeasu. Samanvärinen, mutta vähän eri mallinen. Tosiaan niissä vetimissä on jotain myrkkyä joten se pitää poistaa vetoketjusta. Muuten puku on todettu turvalliseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin :) Ja meidän puvusta se olikin jo valmiiksi irroitettu.

      Poista
  5. Meilläkin samainen puku ja tykätty on. On kyllä kestänyt käytössä vaikka kaaduttukin monta kertaa ;)Yllättävän helppo myöskin pitää puhtaana, ku muistaa pyyhkiä liat pois heti käytön jälkeen..

    SANNA S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Meilläkin on ollut aiemminkin ticksun ulkovaatteita eikä kyllä mitään moitittavaa ole koskaan löytynyt!

      Poista
  6. Hieno sadepuku, olen sitä ihastellutkin. Meille ei iihan vielä tarvita neidille sadevaatteita. =D Voi, olisi kiva itsekkin saada testattavaksi ticketin tuotteita, vaikka kyllä ne huippu hyviä on aina ollut. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyl niin söpis puku, olin aika täpinöissä et saatiin tällainen ihanuus testiin :)

      Poista
  7. Hyvältä näyttää:) Mites tuo koko? onko reilua mitoitusta? Voiko ottaa samaa kokoa mitä muut vaatteet on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu voi ottaa samaa kokoa. Ceelalla vaatteissa nyt 98/104cm ja tää puku on 104cm. On vielä reilu muttei kuitenkaan liian suuri. Just sopiva että menee hyvin syksyllä ja kenties vielä ensi keväänä :)

      Poista
  8. Eikö noissa pilkullississa ollut palautuspyyntö, vai siinä vetimessä vaan? Mulle jäi joku tällänen mieleen, mutta nyt on niin kiirus että ei ehdi penkoa asiaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustat puvut piti palauttaa. Tästä väristä riitti että muovisen vetimen irroittaa.

      Poista
  9. Kauniin näköinen ja mallinen puku!

    Mitenkäs neiti näyttää siinä jo niin isolta tytöltä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neitistä on tullut iso tyttö. Heti kun perheeseen tuli vauvoja niin kummasti näyttää Ceela isolta, vaikka todellisuudessa on toki hänkin vielä pieni murunen. Uhmis murunen nykyisin :)

      Poista
  10. Siis toi on ihana, mäkin kuolasin tota meille, mutta en raaskinut ostaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on niin ihana :) Mut on kyl se teidän haalarikin! Nythän saatat Elli viel bongaa tän jossain vaiheessa hyvällä alella.

      Poista
  11. ihana sadeasu!! :))

    VastaaPoista
  12. Kiitti vaan;) On sen verran täydellinen malli tuota pukua esittelemässä, että mäkin sitten sorruin ostamaan sen meille, kun tuli alessa vastaan oikeassa koossa ja olin hetkeä aiemmin ihastellut näitä teidän tyttösen kuvia. Ei me oltais välttämättä tarvittu, mutta on se kyllä IHANA!

    Mistä sä oot ton pipon löytänyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oleppa hyvä vaan :) Kyl te sen tarviitte, se oli tärkeä ostos :D Ja jos viel halvalla sai! Toi pipo on vuoden takaiselta Tallinnan matkalta jostain vero modan liikkestä. Merkki on bad hair day, ja jossain vaiheessa näitä sai myös netistä. Sopii aika passelisti ton puvun kaveriksi :)

      Poista
  13. Lue edellinen kommenttini tuosta yläpuolelta :D

    VastaaPoista
  14. Voi kun tää blogi on niin täydellisen ihana! <3 oon ite vasta 17 ja oon ihan koukussa tähän!:) pari viimestä iltaa on menny lueskellen läpi kaikki postaukset!
    Innolla ootan mitä kaikkee keksittekään poikien ja ceelan kanssa! Ihanan ihanaa loppukesää teille!<3

    VastaaPoista
  15. heii minkä pituinen teijän ceela on?

    VastaaPoista