perjantai 21. syyskuuta 2012

Kurkistus meidän talveen...

Tulevana talvena meillä vielä hempeillään. 
Ticketin tämän vuoden vaaleanpunainen vei sydämeni, kuinka yllättävää ;)

Tänään oli jo ihana kirpeä syysilma, joten käytiin terassilla pikaisesti sovittamassa vaaleanpunaista unelmaa.

Muutama sovituskuva, olkaa hyvät...






Aika ihana ♥

Täytyy myöntää että mun suurin innostus lastenvaatteisiin on hieman hiipunut (onneksi), mutta välillä sitä vielä höyrähtää johonkin totaalisesti. Tämä on siis meidän talven ykköspuku jota tullaan varmasti pitämään todella paljon. Kakkospukuna kaapissa on viime vuoden murretun roosan sävyinen pomp de lux -50% alella hankittuna.

Haalareihin pitäis vielä löytää mätsäävät hatut, kengät ja rukkaset.
Sopiva pipo on suunnitteilla, mutta kengät tuottavat päänvaivaa. Näissä sovituskuvissa on meidän viime vuotiset tepsut koko 26, jotka mahtuvat jalkaan nyt mutta eivät enää talvella koska kasvunvaraa ei ole. Valkoiset tai hopeiset kengät olisi aika ihanat, olisko kellään mitään vinkkejä?
Mielellään vielä hyvällä alella ;)

Näiden lisäksi tarviis varmaan hankkia joku takki talveksi.
Ihanin ikinä olis tietty mini a turen Wiwica takki värissä violet ice, mutta saattaa jäädä haaveksi ellei löydy jostain alesta.Yleensä sitä vaatetta on ollut jokaiseen kauteen turhan paljon, ja nyt olen koittanut miettiä mikä on se oikea/tarpeellinen määrä. Uskon että me pärjäämme talven varsin mainiosti kahdella haalarilla ja yhdellä siistimmällä takilla. 

Poikien topat on myös onneksi jo hankittu aikaa sitten, nyt vain pidetään sormet ristissä että kokovalinta meni nappiin!


31 kommenttia:

  1. Suosittelen kurkkaamaan ArautoRapin hopeisia kenkiä näitä saa esim. Pikkujaloista http://www.pikkujalat.fi/product_catalog.php?c=114 ja myös Calossista saa, tosin en muista oliko siellä hopeisia. Aleparit taitaa olla tähän aikaa jo vähissä, mutta merkki on hieman edullisempi kuin muut vastaavat tanskalaiset nahkakengät, joissa on villavuori. Meillä on ollut
    merkiltä parit välikausi ja talvikengät ja ovat pysyneet tosi hyvinä. Samaa olen kuullut muualtakin. Ja sitten Tepsuja taitaa saada valkoisena myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Oliviah, noi rapit olis kyl tosi ihanat :)

      Poista
  2. Tuo väri on ihana! Meillä oli talveen kaikki jo valmiina, jos aleen jää, niin ehdottomasti kahdelle pienimmälle. Meillä on vaaleanpunaista vielä eskarilaisenkin talveen, että onneksi sitä hempeilyä ei tartte ihan heti lopettaa ;).

    Tepsuja saa edelleen valkoisena, tilasin meille sellaiset viime vuoden tapaan. Muutoinkin komppaan Oliviahia, Arauto Rapilla on hinta-laatusuhde kunnossa, meillä onkin ns. pihakengät talveksi kaikille joko Tepsut tai RAPit. Jälkimmäiseltä löytyy useampikin hopea malli. Alekoreists muuten katoavat ekana juuri nämä koot 26-28, tullut totisesti huomattua. Esikoiselle oli heinäkuussa helppo bongata mieleiset kengät alesta, mutta Lispelle en löytänyt kuin mekkosaapikkaat alesta, kaikki muut uusisista mallistoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu väri on oikeesti todella kaunis, voin jo kuvitella kuinka kauniilta se näyttää kevättalven aurinkoisilla hangilla :) Kyl ne tepsut olis oikien varteenotettava vaihtoehto, mua vaan harmittaa että sitä pienten mallia ei saa isompana. Onks se vetoketjullinen ton ikäisen itse vaikea laittaa?

      Poista
  3. Tosi ihana <3 Sopii Ceelalle täydellisesti! Saralle on talveksi Arauto Rapin kengät bronze sävyssä jotka sopii tosi hyvin siihen Pompin haalariin. Löysin ne Stylepit verkkokaupan alesta. Sucette möi pitkään Arauto Rapin kenkiä puoleen hintaan, mutta niitä ei taida olla enään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyl tosiaan aivan Ceelan väri :) Teidän Saralla kans niin mahdottoman ihanat talvivermeet että ei paremmista väliä!

      Poista
  4. Hei, minkämittainen tyttö Ceela on ja minkäkokoinen tuo haalari? Olisin niin kiitollinen tiedosta kun helpottaisi omaa haalaripähkäilyä, kokemusta kun mulla ei ole näistä t2h haalareista mutta kauniita ovat ja kaunis on tyttösikin ja suloiset pienet pojat :). Olen seurannut blogiasi jo kauan kauan mutta nyt ensi kertaa kommentoin. Ps. Mitä mieltä olet pompdeluxin mitoituksesta, ovatko reiluja?
    T. Yhden pienen tytön äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, unohdin ihan tuohon tekstiin kirjoittaa tästä koosta. Eli Ceela on siis 98cm pitkä ja luulin että ticketin tapaan nämäkin olis tosi reiluja ja tilasin ensin 98cm puvun ja sehän olikin niskahaaramitaltaan turhan nafti, kuten myös hihat jäivät siinä jo nyt lyhkäisiksi. Ainut mikä oli sopiva siinä koossa oli siis lahkeen pituus. Jouduin sitten palauttamaan haalarin ja tilaamaan uuden koossa 104cm mikä siis on näissä kuvissa. Tässä on kasvunvaraa kivasti ja menee varmuudella koko talven. Vertasin tätä pukua siihen meidän 104cm pomppiin ja ovat hyvin samankokoiset keskenään, pompissa ehkä pikkuisen pidemmät hihat. Eli molemmat ovat siis enemmin reilua kuin naftia jos esim. vertaa molon haalareihin.

      Poista
  5. Hei! Ihana haalari! Koko kiinnostaisi minuakin :) Voisitko poistaa tai muuttaa tuon taustavärin, kun on tosi vaikea lukea tekstiä kirjavalla pohjalla :) Mukavaa talvenodotusta, kyllä tuolla kelpaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elikkäs koko on siis 104cm :) Blogin ulkoasu varmaan tässä lähiaikoina muokkaantuu kyllä johonkin suuntaan mutta en nyt äkkiseltään lupaa yksiväristä taustaa. En ole aiemmin saanut vastaavaa palautetta että tekstiä olisi vaikea lukea, pohjahan on kuitenkin hyvin vaalea.

      Poista
  6. Ihania sovituskuvia :) Ja kaunis haalari. Mistä noin sievä pipokin löytynyt? :)

    VastaaPoista
  7. ihana!! <3
    menikö Ceelalle muka h&m se baby puolen isoin koko vielä piposta? vai onko toi joku muu? ;)
    toki menee meilläkin ainakin kevätmalleista... mietin sitä pipoa, on vauvoilla, mut oli loppu netistä...
    pohdin tepsuja ja ei ne kyl näy tuolta haalarin lahkeen alta et silleen ok, niin huippu&halpa hintanen kenkä :)valkosenakin kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyl se on se h&m hattu :) Oli näköjään aika reilua kokoa! Kaveri oli tilannut yksivuotiaalle tytölleen kahdessa koossa kun ei tiennyt kumpi koko on oikea ja kun nämä olikin reilua niin se isompi jäi sitten meidän neidille. Ceelan py on noin 50cm. Outoja nää henkan koot kun viime vuonna ostin isojen puolelta sen palmikkohatun jossain 122cm koossa ja se oli jo keväällä nafti, ei näis ole mitään logiikkaa!

      Poista
    2. joo ne viimevuotiset hatut oli pieniä! mut baby-puoli on kyl reilua :) aattelinkin tään ida-marialle kans, mut netistä oli kyl jo loppu...
      mä aattelin et ne tepsut ois lapsen helppo laittaa jalkaan ite kun on vetskari :) viime talvena aattelin et ny on vikat nauhatepsut meillä, nii raskasta sitoa :D mut SE ihan pieni maha tais vaikuttaa hankaluuteen ;) iha kamalaa!! ;)

      Poista
    3. Voi ei, mäkin muistan sen viime talvisen mahan kans pukemisen, se oli niiiin hirveetä :) Nyt sille voi jo nauraa :) Ja oikeestaan nyt sitä masua jo vähän haikeana muistelee...

      Poista
  8. Ihana haalari ja neiti. <3 Tuo samainen haalari käväisi meillä myös, mutta ei sitten ollutkan ihan meidän E:n näköinen. Ceelalle sopii tosi hyvin. :)Sorruin sitten siihen vaaleanpunaiseen Racooniin. Meillä on myös kakkoshaalarina se viime talvinen roosa PdL. :) Ja löytyypä myös tuo MaTin wiwica -takki violet ice sävyisenä. :D Jos se samainen takki kiinnostaa sinua vielä vuoden päästä niin vinkkaa minulle. Voin tarjota sitä ensi sijaisesti teille. ;) Koko on 110 cm. Meillä on sihen myös saman merkin toppahousut.

    Kaksi toppahaalaria ja yksi ns parempi takki riittää vallan mainiosti. Me ollaan menty niin jo pari talvea. Täksi talveksi on poikkeuksellisesti kaksi haalaria ja tuo MaTin setti. Lisäksi on yksi "kauppatakki".

    Mä etsin E:lle suht edullista kaupatakkia ja mieluinen löytyi Stockalta. Sellainen tosi kaunis Mayoralin beige (oli myös tumma lila) takki, joka on tämän kuun kantistarjouksessa. Löytyy verkkokaupastakin. Hinta oli noin 47 euroa eli ei paha. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vaaleanpunainen racoon on myös tosi ihana. Milainen materiaali siin on pinnassa? Kankainen vai enempi tollainen ticket tyylinen? Hei ostan tosi mielellään E:n wiwica takin teiltä sitten kauden päätyttyä. Onko se millaista mitoitusta? Mietin onko vielö ensi talvenakin iso nyt 98cm Ceelalle vai luuletko et olis oikea koko seuraavaan talveen?

      Poista
    2. Se Racoonin matsku on enempi sellainen matta, ei noin liukas kuin Ticketissä.

      Wiwica takki on minusta reiluhkoa mitoitusta. Erin on nyt vähän vajaa 107 cm pitkä ja se on sopivan reilu että mahtuu koko talven. Meillä on nyt käytössä koko 110/116 cm. Ne MaTin toppahousut ovat kokoa 116 ja ovat taas niukkaa mitoitusta. Erin taisi olla vuosi sitten elokuussa 3-vuotisneuvolassa 96 cm pitkä eli takki voisi olla hyvä Ceelalle vuoden päästä. :)

      Poista
    3. Jee, no sitten sovitaan että se on meidän ensi talven takki :) Pistähän johkun ylös että muistat sit kauden päätyttyä tarjotella mulle takkia :)

      Poista
  9. Tätä meinaan myös meidän Ellenille. Vastaako tiksut tänä vuonna miten kokoaan? 80cm vastaavalle olisi nimittäin tarvetta. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan nämä varmaan reiluja moneen muuhun verrattuna mutta eivät kyllä niin reiluja kuin jokunen vuosi taaksepäin. Eli 98cm Ceelalle oli se 98cm haalari liian pieni, varsinkin niska-haarasta, jouduin siis ottamaan 104cm.

      Poista
  10. Nätti on haalari ja sopii kyllä todella kauniisti Ceelalle. :)

    VastaaPoista
  11. Niin on Ceela nättinä :) Tuo samainen haalari vainoaa myös mun mieltä, vaikka Tildalle onkin siskon perintöhaalareita jo kaksin kappalein ja lupasin itselleni, ettei enää.. Paitsi jos laittais toisen haalareista myyntiin..hmmm..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija :) Tää on kyl hemepee ja kaunis kuin karamelli, sopis takuulla myös Tildalle ja miks ei myös Fiinulle :)

      Poista
  12. Mikä ihana "karkki"! :-D

    Todella herkkuväri ja tuo kiiltäväpintainen puku on oman kokemuksen mukaan tosi kestävä. Kokeilin N:llä viime talvena sitä Othello pukua mattamaisella kankaalla ja siinä tuli kyllä polviin selvää himmentymää. Sen sijaan aiemmat Baggyt olivat talven jälkeen ihan priimassa kunnossa.

    VastaaPoista
  13. Ihana neiti ja ihana haalari! <3 Pitäiskohän itekin jemmailla tämä meidän neidille ens talveen, väri on niin tosi kaunis. :)

    Meillä on poika kans nyt noin 97cm ja meillä kävi myös ensin Ticketin 98cm haalari kääntymässä. Mutta juurikin selän ja hihojen mitat oli sen verra naftit, että vaihdoin 104cm. Lahkeita kyllä piisas molemman kokoisissa. Mutta meneepä varmuudelle koko talven kans. :)

    VastaaPoista
  14. Todella ihana tuo haalari ja sopii Ceelalle kuin nenä päähän :) Meillä on vielä talven kamppeet täysin hankkimatta, apua!! Kaksi haalaria ja takki riittää kyllä varmasti oikein hyvin ja se mini a turen takki olisi myös oikein kiva. Kiva olisi nähdä teidän poikienkin talvikamppeita myös :)

    VastaaPoista
  15. Iiigana vaaleanpunainen. Oliskohan meilläkin Tarve ;), ja jossei olekaan niin äkkiäkös sen luo.

    VastaaPoista
  16. ihana haalari. mikä ton haalarin mallin nimi on?

    VastaaPoista