tiistai 6. huhtikuuta 2010

Jänskättää...

Huomenna, tai siis tänään "pitäisi" lähteä rakkaan mieheni kanssa risteilylle Ruotsiin. Jännittäväksi tämän tekee se että lähdemme tosiaan ihan kahdestaan - siis ilman Ceelaa! Apua! Tämä on ensimmäinen kerta kun pitäisi lähteä jonnekin ilman Ceelaa ja se nyt vaan tuntuu hurjalta. Ihanaiset Mummo ja Ukki lupautuivat tulla hoitamaan pientä kullanmurua joten tiedän että Ceelalla ei ole mitään hätää, minä olen se jolla on hätä! Miten minä pärjään kaksi vuorokautta ilman omaa lastani? Reissu luultavasti menee siihen että Iskä lohduttaa hytissä niiskuttavaa Äitiä. Olen kyllä yrittänyt tsempata itseäni tähän tapahtumaan jo muutaman kuukauden, mutta silti olen kauhusta kankeana. Onneksi Mummo ja Ukki toivat mukanaan maailman parhaimmain yllätyksen...

Saanko esitellä maailman paras viihdytysjoukko/ hoitoapu

                                                 Noora-serkku :)

                                     Ceelan suurin Idoli :)

Kiitos ihanalle isoveljelle että luovutit rakkaan kummitytön tänne lainaksi.
Näiden serkusten touhuja on kyllä niin mainota seurailla! Ollaan viime päivinä leikitty, kylvetty, keinuttu, ulkoiltu, käyty shoppailemassa ja polskimassa uimahallissa ja hauskaa on ollut :)

Huomenna pitäisi tosiaan lähteä sitten reissuun ja jättää nämä neidit Mummon&Ukin hoiviin pariksi päiväksi. Yritän kasata itseni ja viihtyä laivalla ja nauttia yhteisestä ajasta oman ukkelin kanssa :) Reissun jälkeen laitan raporttia kuinka se matka sitten loppupeleissä sujuikaan!

7 kommenttia:

 1. Tsemppiä, tiedän niin ton tunteen :)
  meilläkin serkku on idoli ja leikkii niin kauniisti pienen kanssa!
  Mahtavaa reissua!

  VastaaPoista
 2. Oikein mukavaa reissua teille! Koittakaa nauttia toisistanne ja unohtaa hetkeksi ikävän. Tiedän tunteen, olen toivoton jättämään lapsia hoitoon, mutta usko pois, se tekee hyvää!!

  Ihanaa, että tyttösi saa leikkiseuraakin:)

  VastaaPoista
 3. Nauttikaa kahdenkeskisestä ajasta! Kuten totesit, Ceela on vamasti hyvässä hoidossa :)

  (Meillä eka yö erossa vanhemmista on Kiillä vielä edessä, vaikka neiti on jo lähes 1,5v... vapunpäivänä se meilläkin koittaa...)

  VastaaPoista
 4. Pitäkää oikein hauskaa, kun on mukavaa ei ehdi ikävöidäkään niin paljoa. Hyvin se menee, eka kerta on aina vaikein, helpottaa kun lapsi kasvaa. Meillä esikko ei haluaisi lähteä mummilta enää kotiin laisinkaan kun pääsee yökylään :)

  VastaaPoista
 5. Hei, toivottavasti teillä on ollut kiva reissu josta olette osanneet nauttia! Meillä neiti meni jo ensimmäisen kerran mummulandiaan yökylään ollessaan 3viikon ikäinen. Ainahan sitä miettii miten toisilla menee mutta useinmiten kaikki sujuu oikein mallikkaasti. -Tiina

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti teillä tosiaan on ollut mukava reissu! Munkin pitäisi kerätä rohkeuteni jättää tytöt yökylään, että päästäisiin miehen kanssa jonnekin joskus ihan kahdestaan. Meillä kun vajaa 4v ei ole ollut edes kokonaista viikonloppua yökyläilemässä, vaikka hyvää tekisi neidille itsellensä jo ;).

  VastaaPoista
 7. Huh huh, tänään palattiin reissusta :) Matka oli kokonaisuudessaan aivan ihana ja pieni oli pärjännyt erinomaisesti Mummon&Ukin hellässä hoidossa! Kiitos kaikille ihanista kommenteista ja tsemppauksesta :) Voin kyllä suositella kaikille pientä irtiottoa arjesta, hyvin nuo pienet näyttää pärjäävän. Meille Äideille se näyttää olevan kovempi pala :)

  VastaaPoista