torstai 29. huhtikuuta 2010

Pikashopautusta...


Käytiin tosiaan pikaostoksilla alkuviikolla Ceelan ja neidin kummitustädin kera. No pikaisesta reissusta huolimatta jotain taas tarttui mukaan...



 Kesäksi ihanainen Ida paita, leggarit ja monestakin blogista tuttu pallopikeemekko. Kaikki Lindexiltä



Ja nämä kivat kesäpöksyt, hoikkeliinien body sekä neuletakki Kappiksesta. Kaksi alinta on tätä uutta vintage stories mallistoa. Olishan siellä ollut niitä kivoja mekkojakin mutten ainakaan vielä sortunut :)



Ja lastenvaatekirppikseltä löytyi Tutan outlet rekistä uudet retrot fanttihaalarit 6 e, ja benettonin paita 1 e. Meillä näkyy harvemmin noin värikylläistä vaatetta mutta joku näissä haalareissa viehätti :)

                              Ihan hauskat ja lapsekkaat!




                           Mallineiti oli taas hulvattomalla tuulella :)

6 kommenttia:

  1. Ihana söpöliini tyttö!
    Aika kiva tuo Pikku-Ida-paita...Ja vaaleanpunaiset leggarit olisi saatava...

    VastaaPoista
  2. Ihania ostoksia! Meillekin voisi tulla nuo vaaleanpunaiset leggarit... Oon edelleen kade tuosta teidän lierihatusta, en ymmärrä miksi niitä ei voi tulla täällä myyntiin, huoh. Arvaa vaan kuinka monta kertaa olen käynyt katsomassa, et joko nyt olis tullut... :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat ostokset ihanalla neidille!

    VastaaPoista
  4. Jarna: Kiitos :) Kiva että eksyit tännekin päin kyläilemään! En tullu kattoneeksi oliko noita samoja leggareita isompien puolella kun nuo meidän pökät nappasin vauvapuolelta koossa 80cm

    SiniK: Kiitosta taas :) Minä pidän kyllä peukkuja että noita hattuja vielä tännekin päin tulisi, ovat niin hyvän mallisiakin kun peittävät niskaa sekä kasvoja!

    Anni: Kiitoksia :)

    VastaaPoista
  5. Voi miten söpönen neiti söpösissä vaatteissaan! :) Meillekin tuli tuo Ida-paita ja on kyllä tosi ihana.
    Noi tutan norsut on kanssa tosi kivoja, pikkiriikilläkin on samaa kuosia turkoosipohjaisena. Jotenkin niin ihanan vauvamaisia, niitä sitten pitää väkisin viimeiseen asti vauvatuskissaan. :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos Emmi :) Huomaan itsessäni saman että sitä yrittää pitää niitä vauvamaisia juttuja niin kauan kuin mahtuu! Mä oon varmaan ikuinen vauvakuumeilija :)

    Huomasin että teillekin oli tullut Emiliä ja Idaa, ovat kyllä tosi suloisia :)

    VastaaPoista