maanantai 24. toukokuuta 2010

Molskis polskis

Tässä uusimmat vauvauintikuvat meidän uimamaisterista :) 


Tässä vähän tyylinäytettä sukelluksesta...

ja pinnallakin voi välillä käydä pyörähtämässä...

ja sit taas Iskän kans suklailemaan :)

Voi että tuo uiminen on meille niin rakas harrastus! Tälle keväälle olis enää parit uinnit jäljellä ja sit täytyy kesä pärjätä ammeillen ja luonnon vesissä. Syksyllä taas jatketaan näitä virallisempia uimaharjoituksia sitten!


Oli tuossa joku aika sitten etsinnässä semmoinen puhallettava lastenamme tuonne terassille. Kävin etolasta etsimässä ja hätäpäissäni ostin tämmöisen pikkuammeen:

hinta ei ollut päätä huimaava! 3,90e :) Tämä kelpaa näin alkuun varsin hyvin.


Vaikka alunperin olin ajatellut jotain tämän tyylistä missä on varjo

Ja jos tämmöisen halvalla löydän niin varmaan tulee kyllä hankittua! Jostain syystä en ole ihan luottavainen että tuo muutaman euron allas pysyy ehjänä koko kesää :)

Eipä oltu enää tänään ulkoilemassa tällaisessa varustuksessa. Nyt jo ikävä noita kelejä... helle tule jo takaisin!

8 kommenttia:

 1. Me käytiin kanssa vanhemman kanssa joskus vauvauinnissa, mutta lopeteettin, kun siellä oli aina niin kylmä! Reppanalla (ja äidillä) huulet sinisenä aina loppuvaiheessa :o(

  Me ostettiin kanssa nyt tuollainen parin euron uima-allas, kun en sellaista kovaa löytänyt, mitä etsin. En usko mäkään, että koko kesää kestää.

  Toivottavasti vaan tulee pian lisää uimakelejä. Ainakin meillä on nyt ihanan aurinkoista :o)

  VastaaPoista
 2. Hei, joo niitä aurinkokelejä odotellessa! Mahtavasti onnistuneet kuvat pikku uimarista! Mä en ole, vieläkään, tilannut Adéan kuvista kopioita... -Tiina

  VastaaPoista
 3. Voi onpa upeita uimakuvia!
  Ja eilen ne lupaili kesäkelejä takas ens viikolle ;) (Ei ehkä ihan yhtä kovaa hellettä, kun kesää kuitenkin...)

  VastaaPoista
 4. Loistavasti onnistuneet sukelluskuvat!
  Meilläkin kävi vauvauinnissa valokuvaaja ja oli kyllä ihana saada tuollainen sukelluskuva muistoksi.

  Meilläkin on tuollainen miniallas kylpyhuoneessa, valitettavasti ne taitaa kyllä olla todella pitkäikäisiä, joten sen takia ei kyllä tarvitsisi uutta hankkia. Meinaamme kuitenkin hankkia isommat ulkopolskuttelua varten, kun viime vuotinen heitettiin syksyllä pois.

  VastaaPoista
 5. Sulle on jotain mun blogissa :o)

  VastaaPoista
 6. Ihania uintikuvia! Tyttö on niin innostuneen näköinen, kyllä huomaa että hauskaa on :)

  VastaaPoista
 7. Pirjo: No ompas harmi jos on ollut noin kylmää vettä teidän uinneissa.Meillä on vedenlämpötila ollut aina 32-34 astetta mikä on tuntunut sopivan lämpöiseltä. Netistä etsiessäni törmäsin yhteen kovaan ammeeseen, tai tätä on ilmeisesti mahdollista käyttää ammeena tai hiakkalaatikkona tai molempina yhtäaikaa. Olipas selkeä selostus :) Käy kurkkaa onko yhtään sen tyyppinen mitä etsit!
  http://www.on24.fi/child/aktiviteetit/liukumaet_leikkimokit/24742 Ja kiitos ihanasta tunnustuksesta, laitan kohta eteenpäin :)

  Tiina: Kiitos :) Nyt vaan tilaamaan, on tosi kivoja muistoja nuo kuvat!

  SiniK: Kiitos :) Oi olispa ihanaa jos tulis lämpöiset ilmat takaisin jo ensi viikosta!

  Jassu: Kiitos paljon :) On kyllä tosi kiva että käyvät kuvaamassa tuolla uinneissa. Noista kuvista jää niin kivoja muistoja polskuttelu hetkistä! Just aattelin että jos löydän tommosen varjollisen ammeen niin voidaan tuo pikkuamme viedä vaikka mummilaan niin pääsee Ceela sitten sielläkin polskimaan :)

  Vauhtivekaroiden äiti: Kiitos :) Ceela on tosiaan ihan hurja vesipeto, nauttii hirmuisesti kun pääsee tuonne isoon altaaseen polskimaan!

  VastaaPoista
 8. Ihanat kuvat, meilläkin tykättiin vauva-uinnista tosi paljon!

  VastaaPoista