sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Tasan vuosi sitten...

meillä juhlittiin pienen neidin ristiäisiä ja Isin&Äidin häitä. Vieraat tosin oli kutsuttu vain ristiäisiin, mutta pääsivätpähän sitten samoilla lämpimillä myös häihin *hih*. Tämä oli meidän mielestämme niin hyvä käytönnön pila järkätä häät salassa, ja voi että olipa kiva yllättää kaikki vieraat. Oma Isäni houkuteltiin sakastiin 10min ennen juhlan alkua ja siinä sitten vävymies pyysi Isältäni tyttären kättä. Voin kertoa että siinä oli Isipappa pikkuisen sekaisin, onneksi kuitenkin lupasi minut luovuttaa :) Sitten kun kaikki vieraat olivat saapuneet kirkkoon me lampsittiin Iskän kanssa ulkokautta pääovien taakse ja siinä vaiheessa alkoi kyllä vähän omatkin polvet tutista! Sieltä se häämarssi sitten kajahti ilmoille me kävelemme Iskän kanssa alttaria pitkin ja hölmistyneet sukulaiset ja Ceelan kummit pääsivät seuraamaan vihkitoimitusta kastetoimituksen sijaan :)Vihkimisen jälkeen siirryttiinkin sitten kasteeseen jossa pieni neiti Papu sai nimekseen:

 Ceela Cecilia Amelie


tässä päivänsankari Mummon sylissä

Häät sekä kaste toimitettiin ihanassa Porvoon tuomiokirkossa ja juhlat jatkuivat sitten vanhassa kaupungissa Porvoon Paahtimon idyllisessä  miljöössä

Ceela neiti tuntui olevan varsin tyytyväinen uutukaiseen nimeensä ja juhli rennosti Ukin sylissä :)


♥meidän pörröpää♥

♥ ♥ ♥

Ja Paahtimosta juhlia jatkettiin vielä oman perheen kesken omassa kodissa. Päivä oli kaikinpuolin täydellinen. Aurinko paistoi ja lämmitti ja juhlat olivat niin meidän näköiset. Tätä päivää oli tänään - ensimmäisenä hääpäivänä erityisen ihanaa muistella :) 


♥ Ceela-neiti rakkaan kummitädin sylkyssä ♥


♥ oma rakas kummityttö ♥

♥ rakastan ♥
9 kommenttia:

 1. Onnea!

  Voi mikä pörröpää-pikkuinen!
  Ja kauniit häät on olleet...Ihanaa!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ensimmäistä hääpäivää ja voi kun neiti on söpö!

  VastaaPoista
 3. Vitsi. Meillä on suunnitelmissa juuri tuo, yllätyshäät ristiäisissä, kunhan toinen lapsi saadaan. (Tai yllätys kaikille jotka eivät ole tätä kommenttia lukeneet) ;)

  Hirmuisesti teidän suloisella neidillä on ollut hiuksia! Ja kaunis morsian! ;)

  VastaaPoista
 4. Onnellista ensimmäistä hääpäivää näin vähän myöhässä :) Oli mukavaa lukea teidän onnellisesta päivästänne.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kivoista kommenteistanne :)

  Nanna: Voin lämpimästi suositella yllärihäitä :) Meistä ei kumpikaan hirveesti nauti olla suuren porukan keskipisteenä eikä muutenkaan haluttu sijoittaa häihin kauheasti rahaa, joten tämä oli helppo ja halpa keino päästä vihille :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä oli yllätys!
  Rikun piti sanoa moneen kertaan että menette varmaan naimisiin, vaikka olitte tulossa käytävää pitkin niin en tajunnut.
  Mutta oli ihanat juhlat!
  Hyvät kuvat,meni ajatukset vuosi taaksepäin.

  VastaaPoista
 7. Kiva kuulla :) Kyllä teidät olikin hauska yllättää!!!

  VastaaPoista
 8. Yllätys tosiaan! Muistan vaan ihmetelleeni kirkon penkissä että missäs se lapsen äiti luuraa ja miksi isä näyttää niin hermostuneelta alttarin vierellä. Kaunis päivä, ihanat muistot:)
  -Outi-

  VastaaPoista
 9. *Heh*, kiitos rakas! Muistan kyllä sun ilmeen kun käveltiin alttaria kohti :) Päivä oli kyllä ihana, ja sitä tulee hyvinkin usesti muisteltua!

  ps. terkkuja kummitytöltä ja huomenna nähään :)

  VastaaPoista