tiistai 25. tammikuuta 2011

Meidän vuoro esitellä cupcake :)

Eli tässä tämä jo varmaan monessa kymmenessä blogissa esitelty kevään cupcake ihanuus meidän neidin päällä :)

Kerrottakoon että sovitus/kuvaussesio toteutettiin muumien avustuksella, ja kuvista päätellen kyseessä taisi olla vähän jännivämpi jakso :) Meillä siis yleensä pysytään kotona aika hyvin päiväkuivana, mutta...

tässä sitä katsellaan muumeja naama peruslukemilla...

 nyt siellä on selvästi jo jotain mielenkiintoista tapahtumassa...


tästä ilmeestä olisi jo pitänyt osata epäillä jotain...


hupsis :)


Jatkettiin sovitusoperaatiota vähän paksumpien housujen kanssa. Kokeilin nyt noitten rubber rain housujen kanssa kun meillä ei välikausihousuja ole vielä hankittuna.






Cuppiksen takki näyttää vielä hieman reilulle, mutta on luultavasti keväällä jo aika sopiva ja menee sitten syksylläkin. Takkiin on tosiaan hakusessa ruskeat vk-housut. Eikös jonathanin mallistoon ollut tulossa ruskeita housuja? Vinkatkaa jos näkyy jossain :)

Niin ja meidän kevättakki nro 2 on tietenkin se sama mikä myöskin on esitelty jo varmaan 100 blogissa. Henkkamaukan vaaleanpunainen suloisuus ♥









Käytiin viikonloppuna ystävän kanssa jumbossa shoppailureissulla piiitkästä aikaa ja sieltä löytyi tietysti myös täydennystä meidän kevätgarderoobiin.


Hattua ja hanskaa kevääksi.

 Kivat kevätlenkkarit dinskon alesta vaikkapa noiden yllä olevien takkien kanssa pidettäviksi.


Ja sieltä crocs kaupan alesta pienelle ekat crocsit :)

Muutoin tuli shoppailtua aika maltillisesti, todelliseen tarpeeseen meille löytyi perustrikoita,paitoja ja housuja henkalta ja zarasta. Jesper juniorissa oli mukavat alet, ja ostinkin sieltä jo ensitalveen jonathanin ruskeat toppahousut -70% alella. Semmoisia alennuksia saisi olla vähän useamminkin :)

20 kommenttia:

  1. Hhi, tuo ensimmäinen kuvasarja on mainio :) Suloiset asukokonaisuudet suloisen tytön päällä!

    -Johanna

    VastaaPoista
  2. Mainio kuvasarja, voi pientä:) Meidän tytöillä onkin sitten kovin samanlaisaiset vaatteet kevääksi. Kai teille tulee vielä tummansininen haalarikin;)? Ihanat nuo ruskeat Dinskon kengät, oikein pilkulliset pohjatkin♥.

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo eka kuvasarja ja söpö Ceela. ♥ Aika samannäköisissä vaatteissa meidän neidit ensi keväänä viilettävät. ;) Tykkään ihan hulluna tuosta H&M:n takista. Istuu Ceelallekin tosi kauniisti. :)

    VastaaPoista
  4. Voi ei mitä kuvia, Ceela varmaan tykkää vanhempana kun äiti on ikuistanut vahingon hetket :)

    Mitä kokoa teillä on tuo H&m:n takki? Meillä on 98 muuten passeli mutta hihat aavistuksen pitkät. Eipähän jää heti lyhyeksi.

    Ihanat nuo Dinskon kengät!

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia jälleen kerran :)

    VastaaPoista
  6. Voi toista, kun jännittää ;). Aivan ihana kuvasarja tapahtumasta.

    Vaatteet ovat kyllä kauniit ja niin teidän tytön näköisiä!

    VastaaPoista
  7. Voi vitsi, olipa jännä muumi! :)

    Ihana se vaan on aina vaan, meillekin on kohta tulossa!Mitkäs nuo ekan kuvan kengät olivatkaan?Ovat niin nätit!

    VastaaPoista
  8. Kauniit vaatteet ja täälläkin sopivat niin hyvin teille! Kivoja ostoksia olet tehnyt muutenkin, tuo pipo on aivan ihana :)

    VastaaPoista
  9. Oi ihanaa miten ne Muumit saa unohtamaan kaiken muun. ;D
    Tosi kauniit molemmat takit!

    VastaaPoista
  10. :)

    Meillä ei ole vielä tuota H&M:n takkia, kun ei kaiketi tarvetta ole. Mutta voi miten suloiselta se näyttää Ceelan päällä!♥

    VastaaPoista
  11. Hih, hyvä kuvasarja! Meilläkin pienemmälle sattuu vielä välillä vastaavia vahinkoja.

    Ihan supersuloiset takit, molemmat :)

    VastaaPoista
  12. Voi toista ja äiti vaan kuvaa ♥
    Takki sopii Ceelallekin kuin nenu päähän ja kivoja ostoksia muutenkin!

    VastaaPoista
  13. Johanna: Eikös vain :) Ja kiitos!

    Unelma Säleikkö: Juu taitaa aika monen blogistin tyttö viilettää samaisissa takeissa ensi keväänä :) Ja ei se sininen haalarikaan olis poissuljettu, vaikkakin luulen kallistuvani popin pinkkiin :)

    Sirkku: Kiitos :) Tuo henkan takki on kyllä kaunis. Me ei oltais sitä oikeasti tarvittu mutta sillä hinnalla en voinut jättää ostamatta kun olisin kuitenkin sitten jossain vaiheessa katunut että miksi en ostanut. Oon vaan yrittänyt viime aikoina olla tarkempi sen suhteen että hankittais vaan sitä mitä oikesti tarvitaan. Se ei vaan ole aina ihan helppoa :)

    Anu: Juu täytyy toivoa että tytölle kehittyy sen verran hyvä huumorintaju että osaa suhtautua moisiin kuviin läpällä :) Meidän takki on kokoa 92cm ja on aikas sopivan kokoinen. On varmasti keväällä ihan nappikoko mutta en tiedä mahtuuko sitten enää syksyllä.

    Tiina: Kiitos :)

    Saija: Kiitokset :)

    Sini: Juu niin taisi olla ;) Onhan se takki vallan ihana, kiva että on teillekin pian tulossa. Kengät on naturinon Mur mallia ja tilasin ne brandokselta. Löytyy myös suklaanruskeina. Ovat aivan ihanat ja vaikuttavat todella laadukkailta.

    maman: Kiitos :) Tuo pipo oli minustakin hurjan kaunis. Toivottavasti noista tulisi vielä muita värejä myyntiin. Noissa henkan pipoissa on kyllä hinta/laatusuhde kohdallaan!

    Mia: Voi kiitos :) Niin tuntuu kyllä että muumeja katsellessa ainakin meidän neidiltä katoaa koko muu maailma ympäriltä, on ne niin kivoja!

    Helmi: Kiitos :) Meilläkään ei sitä tarvetta ollut, mutta kun se oli niin kaunis :) Eiköhän sille käyttöä kuitenkin löydy!

    Vauhtivekaroiden äiti: Kiva kuulla että muillekin niitä vahinkoja sattuu :) Eihän sitä aina voi muistaa siellä potalla käydä, varsinkaan silloin kun on leikit kesken! Niin ja kiitos, onhan ne tosiaan suloisia.

    Katja: Kiitos :)

    VastaaPoista
  14. Anni: Kiitoksia! Juu äiti ei edes huomannut vahinkoa ennenkuin neiti itse ilmoitti että pissi tuli :) Mutta kuvia katsellessa huomasi hyvin kuinka se tilanne siihen kehittyi.

    VastaaPoista
  15. ihania kuvia!
    Ei liity nyt aiheeseen, mutta uteliaisuudesta kysyn, että oletko lastenhoitaja/lähihoitaja ja pidätkö työstäsi? :)

    VastaaPoista
  16. Anonyymi: Kiitos :) Ja kyllä olen lähihoitaja ja päiväkodissa töissä ja nautin työstäni ihan hurjasti. Empä näin äkkiseltään edes keksi mitä muuta työtä voisin tehdä :) Saankos kysyä että mistäs arvasit ammattini?

    VastaaPoista
  17. Iita: aikaisemmista päivityksistäsi näin päättelin, mutta en ollut varma oletko lto vai lh. Jotenkin sinuun on niin helppo "samaistua" sillä itsekin pienen lapsen äitinä olen piakkoin jatkamassa taas työtäni päiväkodissa ja tyttöni menee hoitoon... Itkua pidätellen luin viime heinäkuun ajatuksiasi työhönpaluusta, sillä itselläni samat ajatukset nyt pinnassa.
    Ja tuosta ammatista vielä... Mulla on nyt hoitovapaalla noussut motivaatio jatko-opiskeluun, mutta saa nyt katsoa riittääkö energiaa, esim. syksyllä vielä, aloittaa työn ohella vaikkapa avoimessa yliopistossa kasvatustieteitä lukemaan.
    Mukavaa kevään odotusta teille! ja kiitos blogistasi, se piristää aina <3

    VastaaPoista
  18. Pirjo: Kiitos :)

    Anonyymi: Kiitos ihanasta palautteestasi :) Muistan vielä niin selvästi ne loppukesän tunnelmat kun pelkäsin sitä töihin paluuta ja varsinkin sitä pienen hoitoon viemistä. Kaikki sujui kuitenkin ihan hurjan hienosti ja ainut ongelma meillä onkin ollut tuo infektiokierre, mikä tosin nyt on ainakin helpottanut *koputtaa puuta*! Varmasti se arki teilläkin alkaa sitten sujumaan kun töihin paluu koittaa. Menette vaan hyvissä ajoin tutustumaan hoitopaikkaan jos se vaan on suinkin mahdollista :) Niin ja itselläni on myös ollut välillä sellaisia ajatuksia että olisi kiva opiskella lisää kasvatustieteitä, mutta ainakin tällä hetkellä se on jäänyt vaan ajatuksen tasolle :)

    VastaaPoista