maanantai 17. tammikuuta 2011

pientä aletusta...

Uskaltauduin tilaamaan ensimmäistä kertaa ticketin omasta nettikaupasta kun siellä oli aleprossat kohdillaan. Ceela on näihin päiviin asti nukkunut vaunuissaan lodgerin bunkkerissa, mutta nyt alkoi tila käymään turhan ahtaaksi ja isompi makuupussi on ollut mietinnässä jo jonkun aikaa. Halusin että pussi on sen verran iso että menee useamman vuoden esim. kesäisillä/syksyisillä telttaretkillä mitä tullaan varmasti neidin kanssa tekemään. Ticketiltä löytyi sitten 115cm pussi mikä varmasti kestää pitkään.
 
 
Hyvin maistui unet uudessa pussissa :)
 
Ja unien jälkeen pussi piti saada mukaan leikkeihin ja siellä nukkui vuoroin muumimamma, muumipappa ja neiti itse...


Samasta putiikista matkusti meille söpö rubber rain w fleece koossa 92cm. Tämä puku on varmasti ihan huippu alkukeväästä ja loppusyksystä. Ja takkiahan voi pitää myös kesäsateilla koska fleece on irrotettavissa.



Näiden lisäksi tilasin yhden paidan ja kurahanskat jolloin paketti matkusti suomeen ilman postikuluja. Paketti tuli 3päivässä joten palvelu oli ihan mielettömän nopeaa, voin suositella :)
 
Ja nämä alla olevat ovat aleostoksia lindexiltä ja kappiksesta, kaikki -70% !!!



Lopuksi vielä pari kuvaa eiliseltä kyläilyreissulta Ceelan kummitädin luota...
 

 Boris-hauva poseeraa :)


pusutteluhetki Boriksen kanssa ♥

Ja Ceelan ehdoton suosikki karvakamu nro.2 Tauno ovara :)

Taunolla on myös vaimo nimeltään Tyyne, mutta emäntä ei ollut eilen kuvauksellisella tuulella :)



17 kommenttia:

  1. Tuossa pussissa oliskin jo kivasti kokoa ja väritkin on ihanat. Mäkin olen jotain tuollaista miettinyt. Onko siinä ne valjasaukot (tai miksikä niitä sanontaan), eli saako sen vaunuihin kiinni?

    Ihana pusu Borikselle :) Me ollaankin huomenna menossa uuden pienen ystävän luo, jolla on koira. E ei ole sellaista ennen noin läheltä nähnyt, vaikka vaunusta ja ikkunasta niille aina innoissaan hihkuu. Saa nähdä mitä sanoo, kun kultainen noutaja kävelee ovella vastaan!

    VastaaPoista
  2. Heippa, mukavan näköinen pussukka neidillä. Voi kun tuo Boris hauveli on kasvanut. Söpis. -Tiina

    VastaaPoista
  3. Tuo pussi on ihana - meillä samanlainen pienemmässä koossa ja lollypoppina :) Loistavasti lämmittää pientä, toimii avattuna vaikka peittona ja kun jalkopään saa auki niin muhvina rattaissa...käyttötarkoituksia on paljon ja kauniskin vielä!

    VastaaPoista
  4. Siis tuo pussi on aivan upea! Mä en haalarikuosina oikein tuohon ihastunut, on niin vahva ja hallitseva kuosi, mutta nyt kun näin tuon pussin, niin on kyllä ihan täydellinen!

    VastaaPoista
  5. Mäkin oon useasti ostanut tuolta ja aina palvelu olut hyvää ja nopeaa. Ihanat Tauno ja Tyyne :)

    VastaaPoista
  6. Petuli: Juu tuo on tosiaan hyvänkokoinen, menee varmasti monta vuotta :) Pussissa on "valmius" niille aukoille, mutta ne on ommeltu jotenkin kiinni eli ne pystyy halutessaan avaamaan. Itsekin ajattelin että vien pussin anopin käsittelyyn jotta laittaa ne reiät aukinaisiksi. Kivoja kyläilyjä huomiselle, pikku E on varmasti ihan innoissann :)

    Tiina: Kiitos, pussi on kyllä tosi pirteä :) Ja Boriksesta on tullut tosiaan kunnon pötkylä. Ceelasta ja Boriksesta on tullut hyviä kamuja!

    maman: Itsekin mietin että otanko pussin lollypoppina, mutta päädyin sitten tähän koska meillä on se talvihaalari jo lollypoppina. Pussi on todellakin monikäyttöinen juuri noiden vetoketjujen ansiosta. Eikä ollut enää pahan hintainenkaan tuolla alessa :)

    Unelma Säleikkö: Itse en myöskään tykännyt tästä kuosista haalarina, mutta just tähän pussiin ihanan raikas ja reipas kuosi :)

    VastaaPoista
  7. Sini: Juurikin sinun hyvien kokemusten perusteella tuolta tilasin. Muistin että olit blogissasi aiemmin kehunut hyvää ja rivakkaa palvelua! Juu ja Tauno ja Tyyne ovat kyllä kerrassaan hurmaavia :)

    VastaaPoista
  8. Heips!

    Saiskos kysyä, kun itsekin tuota vastaavaa kivaa rubberia harkitsen, että minkäpituinen Ceela arviolta tällä hetkellä on...ja onko tuo puku miten reilu mielestäsi hänelle? Oma tyttöni on ehkä jotain 83-84cm ja mietin, ottaisko koon 86 vai 92.

    Upean näköinen lämpöpussi, ja suloinen pusukuva :)

    En oo muuten aiemmin tainnutkaan kommentoida, vaikka blogiasi aika paljon seuraankin, että kiitos kivasta blogista ja tyttäresi on ehkä yks kauneimmista ja suloisimmista lapsista mitä oon ikinämissäänmilloinkaan nähnyt :)

    T. Johanna (kahden pienen äiti)

    VastaaPoista
  9. Ihanan reilun kokoinen pussi!
    Meillä Emil jätti unet syksyllä pois ja silloin vähän ennen tuskailin että mahtuuko nukkumaan pussissa enää kauan (nukkui siis päikkärit ulkona rattaissa). No sitten tosiaan päiväunet jäi pois, mutta jos olisi talven nukkunut vielä, niin tuo olisi ollut ratkaisu. ;)

    VastaaPoista
  10. Upea pussi! En tykännyt minäkään pallohaalarista,mutta pussina toimii tosi hyvin.
    Ihana orava!

    VastaaPoista
  11. Aivan ihana tuo pussi tuossa kuosissa! Meillä on se lyhyempi malli ja sekin on toiminut vielä rattaissa. Olen itse kynsisaksilla avannut ne reiät, tosi helppo homma oli, mutta toki pitää olla tarkkana :)

    VastaaPoista
  12. Annahoj: Ensinnäkin kiitos ihanasta kommentista :) Ceela on nyt kutakuinkin 85cm pitkä ja itsekin arvoin että otanko rubberista koon 86 vai 92cm. Onneksi päädyin 92cm koska ei todellakaan ole mitenkään liian reilu. Vähän kasvunvaraa on joka suuntaan. En usko että 86cm mahtuisi enää syksyllä ainakaan meidän neidille. Toivottavasti tästä oli jotain apua :)

    Mia: Olin todellakin onnellinen että näin reilun kokoinen pussi löytyi. Inhottavaa survoa topattua pakettia liian pieneen pussiin. Tässä pussissa kyllä mahtuu nukkumaan, mutta saa nähdä kauanko mahtuu enää rattaisiin :)

    jarna: Juu sopii ehdottomasti paremmin pussiin tämmöinen kuosi, haalarissa jotenkin liian levoton :) Pitkään kyllä pähkäilin tämän ja lollypopin välillä ja yllätin itseni valitsemalla tämän! Tauno on tosiaan aivan ihana orava-herra :)

    Anni: Ai ne voisi ihan saksia vaan auki, kiitos vinkistä :) Katsoinkin jossain teidän postauksessa että taisi olla musta ticksun pussi Lottiksella käytössä.

    VastaaPoista
  13. Kiitos kaunis kokotiedoista ;) Ja todellakin niistä oli apua! Hyvä tietää, ettei toi asu oo mitenkään erityisen reilua mallia, eli taidan siis itsekin siis tilata 92 koon, että varmasti menee syksylläkin vielä...Illanjatkoja!

    VastaaPoista
  14. Kivalta näyttää tosiaan tuossa pussissa tuo kuosi, haalarissa en minäkään perustanut :)
    Mä tilasin samaisesta nettikaupasta myös tuon Rubber rainin pienemmälle neidille, en voinut vastustaa noita palloja! :) Harmi että mä otin ilman fleeceä, en kyl tajunnut että noissa saa fleecen irtikin :-/ Isommalle otin pinkin plain rainin fleecellä. Toimitus kotiovelle oli kyllä nopea! =) Täytyy tilata toistekin :)

    Hyvä kuva myös Boriksesta :) Ja ovarasta, miksköhän kaikki lapset sanoo niin? :) Meillä taitaa sanoa vielä viisivuotiaskin.

    VastaaPoista
  15. Annahoj: Oleppas hyvä, kiva että oli apuja :)

    Terhi: Palvelu heidän putiikissaan oli kyllä tosi nopeaa, mielellään tilaa tuolta toistekin. Kiva että sieltä löytyi teillekin jotain :) Niin ja se on ihan totta että hyvin monet lapset kääntävät tuon orava sanan hssusti ovaraksi, se on jotenkin hurjan söpön kuuloista. Mulla yksi entinen hoitolapsi käänsi sanan kirahvi kivariksi. Voin kertoo että oli naurussa pidettelemistä kun tyttö leikki muovisten kivareiden kanssa :)

    VastaaPoista
  16. Voi aivan ihania aleostoja kerrassaan ♥♥♥
    Ihana pieni uudessa pussissaan !
    Mä oon aina himoinnut meillekin noita untuvapusseja, mutta aika turhaa ois,kun meillä ei oo koskaan nukuttu vaunuissa.
    Ostaisin kyllä heti kun keksisin käyttöä :D

    Ja tuo rubberi, uuh lääh, se käy Ceelalle ihan tosi kauniisti ! Ihana ♥

    Kiitos MAT-anorakista, en oo kerennyt vielä laittaa s-postia. Aivan super iso kiitos, se on aivan ihana.
    Mä yritin sitä "tahraa" tänään päivänvalossa etsiä mutta vielä ei osunut silmään.
    Takki on ihana, ja hyvänkokoinen.
    Väriä mietin että sopiiko Lumialle, mutta sopi tai ei, onse niin kaunis että saa spia :D

    Kiitos Iita ♥♥

    VastaaPoista
  17. Lumian äippä: Kiva kuulla että takki on odotusten mukainen :) Se haalistuma on kyllä siitä jännä että se näkyy vaan tietyssä valossa ja tietyssä kulmassa, mutta toki parempi jos et löydä sitä ollenkaan, heh :) Uskoisin kyllä että väri kuin väri sopii hyvin Lumialle koska hänellä on niin vahvat värit ja kauniit piirteet. Niin ja toi rubberi oli niin vastustamaton että se oli ihan pakko hankkia. Ja laskin että suomessa noi isot pussit makso 100e ja tuolta ticksun omasta putiikista sain pussin ja rubberin siihen hintaan :)

    VastaaPoista