torstai 23. helmikuuta 2012

Lindexin kevättä

Kävin pitkästä aikaa pyörähtämässä Lindexin nettisivuilla ja sinne oli päivittynyt aika paljon kaikkea uutta, pirteää ja keväistä :)

Tässä muutamia makupaloja, olkaa hyvät...

Ihanaakin ihanampi bambi tunika.
Tämä oli niin suloinen että tää oli pakko käydä hakemassa meidän
bambi fanille :)

suloista ruutua...

pirteää mansikkaa...

tyylikästä, vähän jopa Ralph henkistä ehkä...

sievää pilkkua...

ihastuttavan raikas vk-takki,
tää vois kyllä kotiutua meille...

ja samasta takista toinen kiva kuosivaihtoehto,
ja kuva takaa päin jotta malli tulee paremmin selville...

pieni muumifani osaisi varmasti arvostaa omia biksuja...


aika kivat bodyt tuleville pikkuveljille...

ja aivan ihastuttava merihenkinen body pienelle tytölle.


Mitäs pidätte?
Osuiko, upposiko?

Tässä vielä pari bambi in action kuvaa tältä päivältä...



oli mieluinen :)

19 kommenttia:

  1. Voi kun tuo Bambimekko onkin kaunis! Sopii Ceelalle väreiltäänikin todella hyvin.

    VastaaPoista
  2. Pidän!! Oikeastaan voisinkin blogata omat Lindex ostokset viime viikolta:)

    VastaaPoista
  3. Aivan todella kaunis Barbimekko :) ! Ihana väri. Minä löysin Lindexiltä noihin leijona-norsu-kissa kuoseihin sopivat pienen pienet vauvatossut...Niitä ei voinut ohittaa! (Ajattelin, että jos ne menis kesällä "kengistä" :) )

    VastaaPoista
  4. Ihana Bambityttö ;) Ja muutenkin kivoja uutuksia!

    Lindexiltä löytää usein hauskoja ja mukavia käyttövaatteita. Vähän kyllä harmittaa, kun osa vaatteista haalistuu tai nukkaantuu luvattoman nopeasti oikeasta pesusta huolimatta!
    Ja osa taas säilyy todella pitkään hyvänä ;) Kun ennakkoon tietäis...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään! Lindexillä on aina musta kivoja, lasten näköisiä vaatteita. Tuota bambitunikaa olen meillekin miettinyt, Sohville, on musta vaalean tytön tunika :)

      Luulen että meille kotiutuu myös mansikka- ja päärynätunikat sekä tuo ihana raitapikeemekko... joko online-kaupasta tai sit isi saa hakea työkaupungistaan ;)

      Poista
  5. Mielettömän ihania uutuuksia Lindexiltä, en ole ikuisuuteen käynyt Lindexillä, mutta nyt on kyllä varmaan kauppareissun yhteydessä pyörähdettävä katsomaan mitä löytyy.
    Tuo bambi on tosi kivan näköinen, haluaisin tuon ehdottomasti Pinjalle, suostuisikohan käyttämään värin takia?? Toisaalta on muuten aika tyttömäinen, joten saattaa ollakkin, että kelpuuttaisi. :)

    Me ollaan tykätty myös Lindexin laadusta, legginsejä meillä on Lindexiltä pitkä rivi, koska pitävät värinsä ja muotonsa paremmin kuin hennesin legginsit, samoin Lindexin muumitunikat ovat pysyneet tosi hyvässä kunnossa, kuvat eivät ole halkeilleet ja väritkin ovat kovan käytön jälkeen edelleen kirkkaat.

    VastaaPoista
  6. Heips, tuo ruutumekko/tunika on suloinen. Kävin itse pyörähtään H&M - ja Kapp Ahl-lastenosastot. Ei ollut yhtään mitään mikä olis kolahtanut. Onneks on Zara..sieltä löytyy.

    VastaaPoista
  7. Harvoin tilaan Lindexiltä, mutta kun näin sivuilla bambi- ja päärynätunikat lähti kyllä tilaus aika nopeasti ;) Vielä kun oli ilmainen toimitus ja -30 % alekoodikin. Otin myös söpön farkkutakin ja yhden mekon lisäksi.
    Sopii kyllä niin hyvin tuo väri Ceelalle!

    VastaaPoista
  8. Juuri kirjoittelin postausta
    lindexin jutuista, kun oli niin mielissäni kun kävin siellä tänään. Pitkästä aikaa vaikka mitä kivoja juttuja! Mulle ei muuten päivity koskaan sinun tekstit, vaikka tämänkin olet jo paljon aiemmin kirjoittanut!

    VastaaPoista
  9. Voi mitä ihania juttuja! Pitääkin käydä taas tutkimassa oikein kunnolla, mitä myymälään on tullut :)

    VastaaPoista
  10. Kiva kuulla että moni muukin tuntuu tykkäävän :) Itse huomaan että kevättä päin mennessä kaappiin alkaa kaipaamaan kivoja reippaita sävyjä niiden valkoisten ja hempeiden juttujen kaveriksi. Bambitunikastakin tuli jo värinsä puolesta niin keväisen raikas fiilis :)

    Nelly: Mistähän toi vois johtuu ettei päivity sulle? Onkohan kellään muulla samaa ongelmaa?

    VastaaPoista
  11. Ihana tuo bambitunika Ceelan päällä, olikohan sitä koossa 86? Tuon mansikkatunikankin ajattelin käydä meille poimimassa, on niin herkku! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu bambitunikassa alkoi koot juurikin tuosta 86cm eli nyt kipinkapin lindexille. Kuulin jo että joistain liikkeistä on koot näistä melko loppu eli ilmeisen suosittuja...

      Poista
  12. ihania vaateita! oikea namuupala tuo mansikka paita;D hei mutta miten pilli ja pulla jakselee? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu nämä oli kyllä ihanan värikkäitä ja raikkaita, kuin lupaus keväästä ja kesästä :) Pilli&Pulla ovat nyt ainakin pitäneet kovasti mekkalaa mahassa joten ollaan saatu suht rauhallisin mielin olla. Maanantaina sitten seuraava ultrakontrolli :)

      Poista
  13. Niin Ceelan värinen tuo tunika, tuli ihan kevätfiilis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni, olen kyllä samaa mieltä että väri sopii meidän neidille kuin nenä päähän :)

      Poista
  14. voi ei, kävin katsomassa noita bambi tunikoita ja muitakin mekkoja, että olisin tilannut kaksoskummitytöilleni.. mutta eihän niitä tuolla nettikaupassa enään ollut ? :( onneksi sentään nuo hauskat eläinpodit olivat vielä ja sain ne kotiin omalle pojalleni.. ja söpöjä bamse juttuja :)sinulla on suloinen tytär ! todella kaunis, ja sinä oikein hehkut nuissa raskauskuvissasi kauneutta, ei epäilystäkään mistä ceela pienoinen on sen perinyt !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, olipas kauniisti sanottu. Itsellä kyllä ei enää ole kovin hehkeä fiilis jostain kumman syystä :)

      Ja voi harmi tosiaan jos noissa kaikissa jutuissa on koot loppu! Ei teillä olis missään lähellä ihan lindexin myymälää jossa voisi olla vielä kokoja jäljellä?

      Poista