perjantai 26. maaliskuuta 2010

Meidän vesipeto :)

Meillä asuu täällä kotosalla aivan mahdoton vesipeto joka haluaa suihkuun,kylpyyn,saunaan tai uimaan aina kun joku muukin menee. Jos iskä yrittää työpäivän jälkeen mennä salaa suihkuun, niin neiti yleensä seuraa perässä ja loukkaantuu valtaisasti jos ei syystä tai toisesta pääse mukaan lutraamaan. Ollaan oltu mieheni kanssa pienenä molemmat myös aikamoisia vesipetoja ja kovia uimaan, mies on jopa jossain vaiheessa suorittanut primusmaisterin pätevyyden, joten ehkä tämä on periytyvä ominaisuus :) Ceelan kanssa ruvettiin myös käymään vauvauinnissa neidin ollessa 5kuukauden ikäinen. Vauvauinti on meillä joka perjantai ilta ja siitä on kehittynyt meille todella rakas perheen yhteinen harrastus. Voiko olla ihanampaa kuin seurata vierestä pientä nauravaa polskuttelijaa joka todella silminnähden nauttii tästä puuhasta:Nämä kuvat on otettu meidän vauvauinnissa tänä talvena, ja nyt keväämmällä pitäisi olla taas uudet kuvaukset tiedossa :)


                                       Kotona poreammeilemassa

                                            Vaahtomonsteri!

                      Vaahtoa pitää myös toki välillä vähän maistella :)


Meidän "uimamaisterin" ihana adidaksen uikkari alkoi käydä pieneksi ja kävimme viime lauantaina metsästämässä uutta uikkaria Stockalta samalla kun oltiin muutenkin Helsingissä liikenteessä. Uikkari toki löytyi muttei enää ollenkaan niin kivan värisenä kuin tämä vanha,höh :(

Tässä nämä, vanha ja uusi uikkari vieretysten. Onhan tuo uusikin ihan kiva, tuo edellinen on vaan jotenkin raikkaamman värinen. Tässä taas huomattavissa turhamaisuuden huippu, ihan niinkuin sillä värillä nyt olisi niin hirmuisesti väliä ;)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja suloinen Ceela!
    Mua niin harmittaa, kun meiltä jäi vauvauinti väliin. Paikallisen uimahallin vauvauintiin olisi vaan pitänyt ilmoittautua paljon ennen lapsen syntymää eikä me sitä tietenkään tajuttu... Seuraavan lapsen kanssa sitten ehkä :)

    VastaaPoista
  2. Voi kun harmi kuulla että on noin kovat jonot uintiin että täytyy jo raskausaikana paikkaa varailla. Meilläkään ei omassa kaupungissa enää uinteja ole järjestetty vissiin joihinkin vuosiin, joten joudutaan ajelemaan joka perjantai reilu 20km että päästään polskimaan. Nyt kun Ceela on vuoden niin periaatteessa voisi jo siirtyä uimahalliin, mutta ollaan viihdytty omassa uintiryhmässä ja lämpöisessä vedessä niin hyvin että varmaan jatketaan siellä kuitenkin vielä jonkun aikaa :)

    VastaaPoista