maanantai 11. kesäkuuta 2012

Ukki tuli taloon :)

Ceelan Ukki, eli minun rakas isukkini saapui meille kyläilemään...

tai no, ehkä pikemminkin työleirille :)

Meillä on edelleen pihatyöt täysin tekemättä vaikka ollaan rakennettu jo muutama vuosi sitten. Tehtiin typerä virhe aikoinaan kun muutettiin keskeneräiseen taloon. Olis pitäny tehdä kaikki valmiiksi, listoja myöten 
(kuten ukki aikoinaan kehotti), mutta tämäkin asia piti oppia kantapään kautta! Nyt sitten ollaan 5henkinen perhe ja koitetaan ajan ja rahatilanteen salliessa rakentaa autotallia ja miettiä mitä tuolle pihalle pitäisi tehdä. Ukki tuli tosiaan pihan raivaus, halonhakkuu, siivous yms.puhdehommiin meille viikoksi ruokapalkalla :)

Ceelalle Ukin vierailu tarkoittaa laatuaikaa ja extrahuomiota. Eilen Ukki hemmotteli meitä pikkuretkellä läheiseen Kungsbackan kotieläinpihaan. Tämä onkin meillä joka kesäinen retikikohde. Antaa kuvien puhua puolestaan...

Neiti höpönassu kierrokselle lähdössä :)


"Kukkulankuningas"

Äiti, kato mikä toi on...

Possu oli sammunut. 
Tämän kaverin aitauksessa luki että hän on muuttanut tänne maalle Espoosta, eikä hän ilmeisesti ymmärrä olevansa possu. Taitaa ollu joku hienostoherra Westendistä ;)

Wau, kokeile äiti miten pörröinen turkki.
Ihanaa kun pupusia pääsi ihan silittämään :)

Tämä on Ceelan lemppari, aasiherra Amadeus.

Hei, miten menee? :D


Kalkkuna

Pikkuveljet ottivat retkellä rennostiSöpöläinen ♥


Tuijotuskilpailu :)

Me suositellaan tätä paikkaa kaikille. Täällä vierähtää mukavasti muutama tunti huokeaan hintaan.
Aikuiset 7e, lapset 5e ja alle 3-v ilmaiseksi

Me vietellään vielä pari päivää täällä työleirillä omassa kotona ja sitten minä ja mukulat pompataan Ukin kyytiin ja matkustetaan Mummolaan viikon reissulle, ja jätetään Isi huhkimaan tänne kotipihalle :)

17 kommenttia:

 1. Kivalta näytti teidän retki! Ihania eläimiä siellä :)

  VastaaPoista
 2. Kylläpäs Ceela näyttikin isolta tytöltä pikkumyy ponnari päässä :)

  Kotieläin puistot ovat ihania ja todellakin maksut ovat jokaisen kukkarolle sopivia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin ihanaa reissua ja nauttikaa hemmottelusta :)

   Poista
 3. Voi miten näyttää että Ceela olis kasvanut kun neidistä on ollut nyt vähemmän kuvia täällä :)! Ihana retki, varmasti tekee teille hyvää viikon hemmottelureissu, nauttikaa :)!

  VastaaPoista
 4. Ceela on niin suloinen! :) Tosi kiva idea tuo kotieläinpuisto. Meidänkin pitäisi viedä Oliver käymään sellaisessa, siitä riittäisi puhuttavaa moneksi päiväksi. =D Mukavaa, että vaari on päässyt teille pihahommiin. Meillekkään ei olisi pahitteeksi sellaiset talkoot. Piha kyllä kaipaisi ehostusta. Nauttikaa viikosta, lisää auttavia käsiä on mukava olla. =) Isikin saa sitten rehkimisen lisäksi ainakin nukkua. ;) Kaunis kotikin näkyy teillä viime postauksessa siellä taustalla. Ei ihan heti uskoisi, että siellä asuu neiti ja kaksospojat!

  VastaaPoista
 5. Ja vielä kysymättä jäi, että oletko opettanut pojat syömään tuttia, vai ovatko ihan itsestään tykänneet imeä? Meillä, kun neiti ei huoli tuttia sitten millään. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämä kämppä aina yhtä harmoniselta näytä kuin tuo yksi kuvakulma antaa ymmärtää :) Ja poitsut oppivat syömään tuttia ihan syntymästä asti kun olivat hoidossa sairaalassa sen pari viikkoa. Tutti annettiin siellä samantien käyttöön joten se tuli tosi luonnostaan. Ceela ei koskaan tuttia suostunut syömään vaikka koitettiin alkuun kovasti siihen opettaa :)

   Poista
 6. Jopas Ceelasta on huomaamatta tullut iso tyttö :) Ja tuo hame on niin ihana. Se on ollut meillä kaikista käytetyin hame ja olen harkinnut isomman sellaisen ostamista....

  Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 7. Voi taivas miten suloiset nuo pojat on! Ja sisko kans, mutta näillä raskausviikoilla (32) ei enää ole silmiä kuin ihan pienille.

  VastaaPoista
 8. Ceela on niin kaunis ♥

  VastaaPoista
 9. ceelan ukki.. eikö se oo myös pikkuistenkin ukki ? :o

  VastaaPoista
 10. Hiukan suloiset nuo pienet kääröt päällekkäin kulkuneuvossaan :) KIva kun saitte Ukin avuksi, sitä ei muuten varmaan saisi mitään aikaiseksi!

  VastaaPoista
 11. Ihana toi Ceelan hame. Meinasin itsekin ostaa sen jemmaan meidän 2kk tytölle, mutten ole vielä raskinut. :)

  Onko teillä lainkaan niitä vaunukoppakankaita noihin city selecteihin vai oletteko alusta asti mennyt noilla ratasistuimilla? Meillä on kankaat, mutta mietityttää vähän, kun koppa on niin lyhyt, että käy kyllä pieneksi varmaan heti kun pitää syksyn tullen pukea ememmän päälle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei otettu niitä kankaita ollenkaan noihin kärryihin. Meillä on kuitenkin myös veljeni kaksosten vanhat vaunut käytössä kotona päiväuni ja lenkkikäyttöön joten ei katsottu välttämättömäksi niitä kankaita näihin kärryihin. Ja tosi hyvin on pärjätty ilman, pojat nukkuu hyvin noissa ratasistuimissa noissa makuupusseissaan :)

   Poista
 12. Kiitos kaikille ja jälleen kerran pahoittelut että kommentteihin vastaaminen on kestänyt, koitan skarpata sen suhteen! Elämä vaan on niin hektistä ettei koneelle kerkeä niin usein :)

  VastaaPoista