keskiviikko 8. elokuuta 2012

Lomafiilikset

Nyt on palailtu lomalta takaisin arkeen. Tämä viikko vielä täysin tätä kotiarkea ja ensi viikolla alkaisi Ceela neidillä sitten pitkän loman jälkeen taas osittainen päiväkotiarki. Neiti siirtyy nyt isompien ryhmään ja hoitoa jatketaan edelleen 3päivänä viikossa jolloin neiti saa nauttia ja kerätä parhaat palat sekä ystävistä ja tapahtumarikkaista päivistä kuin myös nauttia näistä rauhallisista ja kiirettömistä kotipäivistä. Pakko myöntää että Ceelasta kyllä huomaa että kaipaa ohjelmistoa ja toimintaa päiviinsä enemmän kuin minä pystyn tällä hetkellä tarjoamaan. Usein neiti tuntuu tylsistyvän siihen kun äitin aika menee syöttäessä ja hoidellessa poikia. Ja vaikka sisko onkin ihanan kiltti ja herttainen yleensä veljiään kohtaan niin kyllä välillä huomaa että häntä ärsyttää kun veljet kuitenkin vievät niin paljon äidin aikaa. Luojan kiitos meiltä löytyy naapurista saman ikäisiä leikkikavereita ettei aina tarvitse kotona nyhjätä.

No niin, luisuin jo ihan sivuraiteille :)
 Oli tarkoitus vaan nopeasti latailla vähän lomakuvia viimeisen parin viikon ajalta.
Koitan jossain vaiheessa päivitellä enemmän meidän nykyisestä arkihärdellistä ja poikien kehityksestä.

Mutta, nyt siis...
näihin kuviin...
ja näihin tunnelmiin!

Pieniäsuuria asioita, uusia kokemuksia, elämyksiä,
jälleennäkemisen riemua, itkua ja ikävääkin.
Muistoja elämän varrelle ♥

9 kommenttia:

 1. Kivoja kesäpuuhia teillä ollut. Adéa oalasi myös tällä viikolla hoitoon. Hänellä on yleensä kaksi päivää viikossa ja kyllä niitä hoitokavereita olikin jo kaivattu. -Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä pieni lomailu ja isovanhempien jakamaton huomio teki hyvää meidän pikkuneidille :) Kiva kuulla että teilläkin on päästy iloitsemaan taas hoitokaverien seurasta, tämän ikäiselle kaverit tuntuu olevan jo tosi tärkeitä.

   Poista
 2. Ihania kuvia :) . Suloiset lapset :) . Mitäs tykkäsitte tykkimäestä, kuvista päätellen siellä ootte käynyt? Ceela varmasti tykkää kun päiväkodissa on kaikenlaista puuhaa. Minkäpituisia neidin hoitopäivät ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Juu tykkimäellä käytiin nyt ensimmäistä kertaa. Alunperin oli tarkoitus mennä Lintsille mutta kavereiden suosittelemana päädyttiin Tykkikselle kun siellä kuulemma on enemmän puuhaa Ceelan kokoiselle (eli alle 100cm). Itse en paljon pysty huvipuiston vehkeissä pyörimään kun tulen todella herkästi pahoinvoivaksi mutta Ceela nautti täysin rinnoin ja 3tuntia meni kyllä ihan siivillä. Meillä oli iltarannekkeet ja ne oli mielestäni aika sopiva vaihtoehto tämän ikäisen kanssa joka ei jaksa koko päivää siellä rymytä :) Ensi kesänä voisi sitten kokeilla sitä Lintsiä vaihtelun vuoksi.

   Poista
 3. huh miten tunnistatte kun pojilla on samanlaiset vaatteetki :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No helposti :) No totta puhuakseni olen yhden kerran luullut Lucasta Linukseksi, mutta yleensä kyllä erotan pojat todella helposti. Heillä on erilaiset ilmeet ja eleet ja Linus on sirompi. Eikä heillä myöskään joka päivä ole samanlaisia vaatteita :)

   Poista
 4. Ihania kesäkuvia, Ceelakin niin ylpeänä ponin selässä :)

  Me mennään testaamaan huomenna Linnanmäki, katsotaan mitä Luna tykkää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihan varmasti Luna tykkää, nauttikaahan lintseilystä :)

   Poista
 5. ihania kuvia! ihana tuo kun ceela kantaa ämpäriä rantaan, siinä ihana mökkitunnelma ja oih niin söpöt pojat!!
  kyllä omansa tunnistaa! ei ole kyllä väliä onko samat vai erit vaatteet ;) oon kans kuullu et meidän on samannäkösiä ja kaikki aina kysyy kumpi siinä nyt on :D mun mielestä ovat ihan erinäköisiä eikä tarvi arvuutella :D
  meilläkin kun kysyy haluatko huomenna päiväkotiin: on vastaus aina joo :) hoitopviä on niin vähän että tykkää vaan mennä, kun silloin kun hoitoa oli joka pv, kiukuttikin välilä ;)

  VastaaPoista