perjantai 7. toukokuuta 2010

Tänä aamuna...

...heräsin siihen että joku kutittelee nenääni, ja toivottelee hyvää syntymäpäivää :)
Totta tosiaan tänään on 27 vuotta siitä kun minä putkahdin maailmaan. Enää nämä omat synttärit ei tunnu juuri miltään, mutta tokihan niitä nyt vähän täytyy juhlistaa! Tapana on ollut leipoa kakku ja pyytää vähän sukua ja ystäviä kahville. Tänään kävi Ceelan rakas kummitäti miehineen ja huomenna on tulossa sitten enemmän ja vähemmän porukkaa :)

Tänään väsäilin tämmöisen aika pienen suklaakaukun mascarpone-daim-vadelma täytteellä. Huomiselle pitäisi vielä leipoa pari kaakkua jotta ei lopu tarjoilut kesken :)

 Neiti juhli Äitin synttäreitä kesäisessä asussa sadepäivästä huolimatta :)

  Ceelan kummitäti toi Äitille lahjaksi ihanan keltaisen paketin...

...josta kuoriutui tällaiset ihanaiset ja tuoksuvaiset lahjat :) Vaaleanpunainen pallo on nimeltään think pink kylpypallo ja sininen mötikkä puolestaan ice blue- virkistävän minttuinen merisuolasaippua! Oih, rakastan juuri tämmöisiä ihania hemmottelu tuotteita. Huomenna kun vieraat ovat häipyneet, lasken itselleni kuuman porekylvyn ja heitän sinne tuon pallon ja nautin :) Kiitos rakas Omppunen näistä!

Kummitäti oli ollut niin kiltillä tuulella että toi Ceelallekin oman paketin, josta löytyi ihanat kesäyökkärit :)

Ja pakko vielä tähän samaan postaukseen hehkuttaa uusimpia löytöjä, elikkäs ihanat pilkkuleggarit bongasin eilen Kappikselta oikein mainioon hintaan. Nämä menevät mukavasti monien tunikoiden ja mekkojen kanssa

Ja tämmöisen suloisen paidan/tunikan bongasin Lindexillä ja se suorastaan huusi päästä mukaamme!

Ps. se nenänkutittelija oli niin ihana että toi Äidille jopa kukkia töistä palatessaan :)

6 kommenttia:

  1. Onnea, mäkin diggailen noista lush-jutuista ja muutenkin tuollaisista lahjoista. Mahtavan kakun olet tehnyt, ohjetta ottaisin mielelläni, kuulostaa niin hyvältä!
    Ja nuo kappikset leggarit, ihanat, ja kun meille ei tarvita, mut jos yhet :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tunnustuksesta :)

    Aivan ihanat kyllä nuo legginssit! Varsinkin turkoosit.

    VastaaPoista
  3. Onnea! Hieno kakku teillä ollut, ohjetta minäkin voisin lueskella :) Ja ehkäpä pitää huomenna käydä katsomassa leggareita... (ai niin, mut mähän olen ostolakossa, höh.)

    VastaaPoista
  4. Onnea hurjasti!Mahtavan näköinen kakku, oli varmaan myös todella hyvää!Mäkin noita leggareita vilkuilin tänään, mut sain hillittyä itseni :)

    VastaaPoista
  5. Minäkin myös olisin kiinnostunut kakun ohjeesta :o)
    Mikä tyllihame teillä on tuossa blogikuvassa? Aivan ihana...

    VastaaPoista
  6. Anni: Kiitos :) Eihän niitä housuja voi koskaan olla liikaa, kyllä yhet vielä kaappiin mahtuu :)

    Nelly: oleppa hyvä :) Mäkin tykkäsin erityisesti noista turkooseista mutta oli kyllä pakko ottaa molemmat!

    SiniK: Himputin ostolakot ;)

    Sini: Kiitos! Kakku ainakin sai kehuja joten kaipa se ihan hyvää oli :)

    Pirjo: Hame on tosiaan aikas ihana ja se on niinkin eksoottisesta paikasta kuin Lindex :) Talvella sieltä ostin kahdessa koossa jotta kesälläkin saadaan sitten pyörähdellä tyllihamosessa!

    Ja kaikille yhteisesti: Kakkuun olen hakenut ispiraatiota kinuskikissan blogista! Täytteen ohje löytyy kategoriasta täytteet nimellä vadelma-mascarpone täyte ja pohja löytyy kategoriasta kakkupohjat nimellä mehevä suklaakakkupohja! Perhoskoristeisiin otin myös mallia tästä samaisesta blogista, ei kun leipomaan :)

    VastaaPoista