maanantai 19. huhtikuuta 2010

Kotona jälleen :)

Nyt on ihana viikko Mummolassa takanapäin ja paluu arkeen koittaa. Kylläpä olikin taas ihana palata omaan kotiin, vaikka reissussa olikin mukavaa :) Kiitos vielä rakkaille Mummolle&Ukille ihanasta viikosta, ikävä tulee taas! Välillä tuntuu tosi kurjalle että omat vanhemmat asuvat noinkin kaukana 350km täältä meiltä, vaikkei tuota väliä ajakaan kuin sen 4tuntia. Sen takia on mahdollisuuksien mukaan ihana jäädä kerralla pidemmäksi aikaa ja tankata taas hyviä muistoja ja hauskoja hetkiä joita voi sitten muistella koti-ikävän iskiessä. Ja olihan se taas kiva huomata että sitä omaa miestäkin kerkeää tulla ikävä kun on muutaman päivän erillään :)

Mummoilu viikon aikana ehdimme tehdä vaikka mitä kivaa, tässä parhaat palat reissulta Ceelan näkökulmasta :)

Mummolassa ulkoiltiin ja syötiin mutavelliä aina kun silmä vältti :)Syötiin hyvin voideltuja riisukakkuja ja mustikat Mummon mustikkapiirakan päältä!


                              Kylvettiin ja saunottiin aamuin illoin :) 

Ceela vietti myös työelämään tutustumispäivän Mummon&Ukin työpaikalla. Ensin testattiin Mummon kans pankkineidin hommia ja sen jälkeen pidettiin Ukin kanssa tiukkoja lainaneuvotteluja ;)


                      Hassuteltiin ja naurettiin vedet silmissä...


                       ja sitten nukuttiin kuin tukit. Äidin pieni ♥


Sitten olikin vuorossa taas automatka takaisin kotiin päin. Automatkan aikana...

                                                nukuttiin...


juotiin kahvia... ne ei nyt sentään! Vaan leikittiin Äiskän tyhjällä kupilla :)

Välillä piti myös vähän kiukutella, onneksi meidän kiukut unohtuu rusina lahjonnan avulla!

Ja jottei paikat puutuisi pitkästä istumisesta Ceela päätti myös jumpata aina välillä  :)

Automatka sujui tosi hyvin koska Ceela nukkui ensimmäiset 2tuntia. Unien jälkeen käytiin Kuortin ABC:lla vähän syömässä ja tepastelemassa. Siitä ajaakin enää puolitoista tuntia kotiin, ja sen ajan pieni jaksoi kyllä ihan kiitettävän hienosti matkustaa. Ja kotiin päästyä alkoi tietysti hirmuiset leikit, omia leluja oltiin näemmä keretty jo vähän kaivata!

9 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia söpöstä neiditä!

  VastaaPoista
 2. hei, lueskelen blogiasi aina välillä ja ihana pikkuneiti sinulla!
  Piti kysyä tuosta kuvassa näkyvästä turvaistuimesta, että oletteko olleet tyytyväisiä? meillä istuimen hankinta ajankohtainen, mutta epäilyttää tuo kasvot menosuuntaan asia... :)

  VastaaPoista
 3. Hei, Voi kun kiva että oli mahtava lomaviikko! Meillä on mummulandia samalla paikkakunnalla ja fammulandia 20min päässä. Ja pakko kyllä sanoa että mitä tekisimmekään jos olisi toisin. Niin paljon on noista kyllä iloa ja apuakin meidän elämässä. -Tiina

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: meidän istuin on beSafe izi combi x2 missä on siis mahdollisuus sekä selkä että kasvot menosuuntaan matkustaminen, ja tällä hetkellä Ceela matkustaa vielä selkä menosuuntaan päin. Huomasin juuri että kuvasta voi tosiaan saada sen käsityksen että on kasvot menosuuntaan päin. Ceelan penkki on kiinni apparin penkin takana ja olen ottanut tuon kuvan Ceelan vierässä takapenkillä :) Meilläkin mietittiin istuin asioita tosi pitkään. Aluksi mietittiin Recaron istuinta mutta siinä ei ollut mahdollisuutta asentaa selkä menosuuntaan päin joten siitä syystä päädyimme tähän BeSafen malliin. Olemme olleet penkkiin todella tyytyväisiä ja Ceelakin tuntuu istuvan siinä mielellään. Penkki tosin vie aika paljon tilaa, mutta niimpä nuo taitavat kaikki viedä :)

  Tiina: Meilläkin asuu Samin molemmat vanhemmat meidän kanssa samalla paikkakunnalla ja heitä tavataankin sitten useammin :) Mun perhettä tavataankin vain noin 1kk-2kk välein. Minun veli perheineen taas asuu Merimaskussa joten sinne meillä ei ole onneksi kuin se 2tunnin ajomatka :) Kyllä noista Mummoista ja kummeista ja ystävistä on hurjasti apuja!

  VastaaPoista
 5. Mä täällä vietän sunnuntaiaamua lukemalla rästiin jääneitä postauksia... :)

  Upeita kuvia neidistä! Hauskaa huomata, että meidän perhe ei ole ainoa, jossa lapset riisutaan lähes nakuiksi mustikoita syödessä :D

  VastaaPoista
 6. Juu muutamat vaatteet kun on pilannut mustikalla niin sitä kummasti oppii riisumaan ylimääräset vaatteet pois :)

  VastaaPoista
 7. Vastavierailulla! Ihana Ceela-neiti :) Niin kaunis nimi! ja mummi ja ukki niin tärkeinä pienen prinsessan kanssa! Mäkin liityn lukijaksi tänne!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Lensku :) Kiva että löysit vastavierailulle!

  VastaaPoista