tiistai 27. huhtikuuta 2010

Tiistai

Tiistaisin meillä on aina hulina aamu, juuri tiistaisin Ceela haluaisi aina nukkua pidempään. Ja minä tietysti annan nukkua :) Sitten kun ollaan herätty käydään kiireellä pesuilla ja syödään kiirellä ja puetaan kiireellä ja lähdetään kiireellä... muskariin! ♥Muumimuskariin♥ En ihan luota tarpeeksi omiin musiikillisiin lahjoihini joten ollaan Ceelan kanssa käyty viime syksystä saakka Anna Hanskin vetämässä Muumimuskarissa mistä Ceela tykkää ihan hurjasti. Kyllä meillä siis kotonakin musisoidaan, lauletaan soitellaan pianoa ja kitaraa mutta aika amatööri asteella :) Muskarissa on ollut kiva käydä koska siellä on mukava porukka samanhenkisiä Äitejä (välillä myös Isiä) ja tietysti ne ihanat pienet muskarilaiset. Ompa ollut hauska tässä vajaan vuoden aikana seurata kun meidän pienet  muskarilaiset on oppineet kuka milloinkin konttaamaan ja kävelemään, ja kuinka jokainen heistä nauttii omalla tavallaan musiikista :)

Muskarin jälkeen ei olekaan enää kiire minnekään. Puetaan ja lähdetään kaikessa rauhassa ja ajellaan rauhassa takaisin kotiin. Kotimatkalla Ceela nukahtaa aina autoon, josta hänet voi nostaa nukkuvana vaunuihin jatkamaan unia. Muskarin jälkeen Äitillä on omaa aikaa siivota, katella telkkaria, päivittää blogia... mitä milloinkin :) Ihanaa!

                    ♥Tässä meidän väsähtänyt pieni muskarilainen ♥

3 kommenttia:

 1. Hei, muskari on kyllä lasten mieleen. Meilläkin Adéa on käynyt fammun kanssa. Nyt kun on tullut hoitokuviot arkeen mukaan niin taitaa jäädä seuraavalla kaudella väliin musisoinnit. -Tiina

  VastaaPoista
 2. Meilläkin muskari oli äärettömän rakas harrastus kotona ollessa, nyt luotan päiväkodin virikkeeisiin :)

  Niin söpö ceela nukkuessaan!

  VastaaPoista
 3. Tiina: Mäkin vähän pelkään että jos palaan syksyllä työelämään niin voi jäädä musisoinnit koska nuo tunnit ovat aina aamuisin. Täytyis jättää Annalle toive että laittaisivat yhden iltapäiväryhmän työssäkäyvien lasten perheille :)

  Anni: Päiväkodissa kyllä ihan varmasti leikkivät ja laulattavat mukuloita, ja saahan sitä kotonakin keksiä vaikka mitä laululeikkejä tai ihan vaan kuunnella kivaa musiikkia yhdessä ja vaikka tanssahdella :) Niin ja kiitos, lapset on nukkuessaan kyllä niin suloisia ja viattomia ♥

  ps. Ceelan ehdoton musavideolemppari on lady gagan bad romance. Se saa neidin ihan villiksi :)

  VastaaPoista