sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Terkut Turusta :)

Käytiin serkkuilemassa!

Tässä vähän ulkoilukuvia viikonlopulta...


Olipas kivaa :)

♥ kiitos serkuille ♥

Me mammat päästiin lauantaina vähän shoippailemaankin. Käytiin mm. katsastamassa mega sale tapahtuma Turun messuhallissa. Sieltä lähti mukaan muutamia vaatekappaleita aikas hyvillä aleille, mutta kokonaisuudessaan tapahtuma oli vähän pettymys. Mutta olipas vaan hauskaa käydä muutama tunti humputtelemassa pitkästä aikaa!

Blogissa on ollut viime päivät hiljaista kun tuntuu että koko ajan on jotain ohjelmaa ja hulinaa. Uni on korjannut melkein joka ilta varmaan yhdeksän aikaan! Mutta täällä ollaan taas :)

5 kommenttia:

 1. OI miten tunnelmallisia kuvia, muumitermospullo ja kaikki, miten söpöä:) Tosi kivan näköinen tuo Ticketin puku luonnossa ja Ceelan yllä, vasta näiden kuvien myötä sen ihanuus mulle selvisi:)

  VastaaPoista
 2. Iloisia puistoilu kuvia. Lämmin mehu on muksuista niiiin hyvää ulkona :)

  Btw, ihanat kumpparit oot löytänyt aiemmin ;)

  VastaaPoista
 3. Jopas onkin reippaita ulkoilukuvia ja ihana aurinko. :)

  VastaaPoista
 4. nelma Säleikkö: Kiitos! Olen aika kade tuosta muumitermarista :) Toi ticksun pallopuku on todellakin aivan ihastuttava, livanä varsinkin!

  Sokrutin: Kiitos, noi kumpparit olikin kyllä ihan huippu löytö :) Niin, mikä siinä onkin että lämmin mehu maistuu talvella ulkona niin hyvältä? Muistan sen makuelämyksen myös omasta lapsuudesta :)

  Mia: Eikös vain :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa talviulkoilua! :)

  Itsekin muistan omasta lapsuudesta rusettiluistelut ja kuuman mehun. Täytyy Lunankin kanssa tunnelmoida kunhan hän vähän kasvaa. Oman lapsen kautta pääsee jollakin tavalla elämään omaa lapsuuttaan uudestaan, kivaa! :)

  VastaaPoista