keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Voihan pöpöt!

Meillä taas vaihteeksi sairastellaan!

Ceela oli just viikko sitten kovassa kuumessa ja yskässä. Kuume laski parissa päivässä, mutta yskä jäi. 
Tänään iltapäivällä rupesin ihmettelemään että ompas tyttö taas lämpöisen tuntuinen. 
Kuumetta taas lähes 39!

Yskä on muttunut viime päivinä tosi hurjan kuuloiseksi ja nyt kuumenkin taas noustua tuumattiin miehen kanssa että käydään neitiä näyttämässä päivystyksessä. Neiti on niin tukkoinen ja limainen ettei itse uskalla yöllä kunnolla nukkua kun kuuntelee vaan toisen hengitystä!

Päivystyksessä olikin vastassa tosi ihana hoitaja joka mittaili ensin kuumeet ja hapetusarvot. Tämän jälkeen päästiin lääkärin luo ilman minkäänlaista odotusta. Kerrankin näin :)
Lääkäri-tätikin oli todella mukava, tutki pienen potilaan läpikotaisin ja kehui kuinka suloine ja reipas neiti on taudista huolimatta.

Ceela sai sairaslomaa maanantaihin saakka ja kunnon kuurin antibioottia ja yskänlääkettä. Toivottavasti tauti alkaa näillä talttua! Huomenna potilas pääsee Mummun hellään hoivaan ♥

Neiti lähdössä reippaana lääkäriin! Ekaa kertaa testissä tämä h&m takki, on se vaan aikas ihana! Pipo ja huivi kappiksesta.
Isi pakoilee paparazzia ;)

Lääkärin jälkeen piti tietysti harrastaa lohtuherkuttelua. 
Mikäs olisikaan parempaa kuumelääkettä kuin jäde :)

Lapset on kyllä ihme sissejä. 
Kovassakin kuumeessa vielä jaksaa nauraa ja leikkiä!

16 kommenttia:

 1. Voi toista. Meilläkin on ollut viisi pöpöä joulun jälkeen, ihan ihme talvi. Vaikka sanotaan et kun on pakkasta niin ei oo niin paljon pöpöjä liikkeellä, PÖH sanon minä.

  Muttamutta... Aaaaww miten sulonen pikku potilas, toi pipatsu pisti heti silmään,hienona!

  VastaaPoista
 2. No pöpöt todellakin!
  Meilläkin oli ne kaksi tautia nyt ihan peräjälkeen ja kun saatiin neiti maanantaina terveenä tarhaan niin nyt mulla on itsellä sama tauti ja olin ihan varma, että korvatulehduskin, mutta se suljettiin pois. Musta ei kyllä moisia ilokuvia sais :)

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista sinne! Meilläkin sairastellaan yhä vaan, joulun jälkeen ei ole tainnut yhtään viikkoa ollut ilman, ettei joku olisi sairaana. Meillä on melkein samanlaiset kevättamineet odottamassa kaapissa, enkä malttaisi odottaa, että saisin ne laittaa tytöille päälle:)

  VastaaPoista
 4. juu ihmeellisiä ne tenavat on, itse olen ihan koomassa pienestäkin taudista. Niin suloinen tyttö:)

  VastaaPoista
 5. Ihana neitonen niin reippaana lääkäriin menossa. Paranemista teille!

  VastaaPoista
 6. Onpas söpöinen pikkupotilas :o)
  toivottavasti menisi nyt taudit pitkäksi aikaa ohi!

  VastaaPoista
 7. tyttòsi on kyllà ihan supersuloinen kuumeesta huolimatta :)
  meillà ei muuten saa syòdà jàtskià ilman tuota ikean kaukaloa :D ja lisàkasi olen hankkinut No Dripit siihen tikkuun laitettavaksi, toimii!

  VastaaPoista
 8. Söppänä pieni, toivottavasti teillä parannutaan pian! :)

  Johanna

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti Ceela voi jo paremmin! Ihania nuo jätski-kuvat :)

  VastaaPoista
 10. pikaista paranemista nedille!!
  AIvan suloset vaatteet ja ihana neiti noissa lääkäriin meno kuvissa...<3

  VastaaPoista
 11. ihanan reippaan näköinen tyttö! paraneemisia ceelalle!

  VastaaPoista
 12. Paranemisia täältäkin! Nuo taudit on kyllä niin inhottavia. Loppuis jo!

  VastaaPoista
 13. Sokrutin: Juu ei ole tosiaan tänä talvena pakkaset paljon pitäneet pöpöjä loitolla, tosi kurjaa tämmönen jatkuva sairastelu! Toivottavasti teilläkin olisi nyt sairastelut ohi tältä talvelta. Toi pipo oli tosiaan sen verran söpö että oli pakko napata se kappiksesta mukaan :)

  Anni: Juu taitaa nämä pöpöt olla aika tarttuvaa sorttia! Mulla on semmonen olo että minä olen seuraava potilas :(

  Syysunelma: Kiitoksia :) Paranemistoivotuksia sinnekin päin. Tulisi nyt tosiaan ne lämpöiset kevätkelit että saataisiin kaivaa kaikki ihanat kevätkamppeet esiin!

  darkangel1981: Kiitos :) Juu minä oon myös ihan koomassa jo siin 37,5 lämmössä! Ei puhettakaan että jaksais pirteenä ja iloisena touhuilla.

  jarna: Voi kiitos :)

  Pirjo: Kiitos. Pidetään peukkuja :)

  Anna: Juu tuo kaukalo on kyllä ihan toimiva. Oon muuten joskus miettiny niitä no drippejä, kiva kuulla hyviä käyttökokemuksia. Ehkä voisi kesäksi hankkia semmoisen meillekin :)

  Johanna,Ninni,Anskuli,Anonyymi ja Martze: Kiitos kaikille kauniista sanoista ja paranemistoivotuksista :) Toivotaan nyt että taudit hellittäisi kevättä kohti mennessä!

  VastaaPoista
 14. voi kuinka ihana takki tytöllä!

  VastaaPoista
 15. Aivan ihana tyttö teillä!
  Minkä kokonen toi kappiksen hattu on? :)

  VastaaPoista
 16. Anonyymi 1: Kiitos :) Se on tosiaan se henkkamaukan tämän kevään takki mikä on varmaan vilahdellut joka toisessa blogissa!

  Anonyymi 2: Voi kiitos :) Hattu on kokoa 52-54. Hattu on tuommoinen lörppömalli eli jää takaa vähän pidemmäksi. Ceelan päänkoko on tosin vasta 48cm mutta hattu on kuitenkin ihan sopivan napakka ja pysyy hyvin päässä. Pienempää kokoa en ainakaan silloin hatusta löytänyt kun sen ostin.

  VastaaPoista