sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Isojen tyttöjen sänky...

Kävimme muutama viikko sitten koko perheen voimin IKEASSA hakemassa Ceela-neidille uuden isojen tyttöjen sängyn.

Viime viikkojen aikana uutta sänkyä on ihailtu ja ihmetelty, siellä on käyty pötköttelemässä 
ja siellä on leikitty.

Tänään siellä uudessa ja ihmeellisessä sängyssä käytiin ottamassa päiväunet...

Hyvin maistui unet uudessa sängyssä :)

Reilun kahden tunnin unien jälkeen huoneesta käpsytteli pirteä ja iloinen tyttö,
joka ilmoitti Isille ja Äidille että Ceela heläsi.

Ceela on nukkunut viimeksi päiväunet sisällä noin 2viikon ikäisenä. Siitä lähtien on nukuttu ulkona vaunuissa niin kotona kuin myös päiväkodissa. Luultavasti vaunu-unia tullaan vielä jatkamaan, mutta oli kiva huomata että sisällä nukkuminenkin onnistuu tarpeen vaatiessa. Jossain vaiheessahan ne vaunut kuitenkin jäävät pieniksi...


Tähän samaan aiheeseen liittyen kerrottakoon että meillä on lipsuttu ihan uusille tavoille yöunille menon kanssa!
Ceela on vuoden ikäisestä asti totutettu nukahtamaan omaan sänkyyn mikä on siis Isin ja Äidin sängyn vieressä. Meillä on siis alusta asti ollut sängyt sekä Ceelan omassa huoneessa että myös meidän makuuhuoneessa. Vauvasta asti kuitenkin neiti on aina saanut yöllä herätessään tulla meidän väliin nukkumaan loppu yöksi.

Nyt kuitenkin muutama kuukausi sitten neiti keksi kerran pyytää illalla nukkumaan mennessä viereen nukkumaan ja sehän oli tietysti niin suloista että siitä tuli tapa!

Parasta hupia on kuunnella salaa kun Isi koittaa välillä laittaa Ceelan omaan sänkyyn nukkumaan...
Hyvin pian alkaa pinnasängystä kuulua tuttu virsi: vieleen nukkuumaan, vieleen nukkumaan 
ja jos Isi yrittää esittää nukkuvaa omassa sängyssä niin sitten otetaan kovat panokset käyttöön.
Pinnasängystä alkaa kuulua maailman suloisimmalla ja säälittävimmällä äänellä...

Ceela on Isin lakas,
Ceela on Isin kulta,
Ceela on Isin aalle,
Ceela on Isin mulu.

Voitte vain arvata kuinka siinä käy :)


23 kommenttia:

 1. Voi miten ihana illan piristys tuo sinun juttusi Ceelan nukkumaan menosta :)! Kyllä varmasti isin sydän sulaa aika nopeesti kun tuollaista kuuntelee ;).

  Toivottavasti Ceelan olo on muutenkin jo parempi ja teille on terveempiä kevätpäiviä edessä!

  T. Ansku

  VastaaPoista
 2. No onkos HIUKAN vetoavaa :D :D
  aivan ihana risnsessasànky! Meillà on muuten samat lakanat, se on sievàt ja sitàkin ihanamman tuntuiset, oikein satiiniset!

  VastaaPoista
 3. Tuliko mun kommentti?

  Jos ei, niin: paras runo ikinä :)
  Kekseliäs Ceela ♥

  VastaaPoista
 4. Meillä on toi sama sänky tytöillä. Onko katos myös ikeasta? Meillä ei sellaista ole, vaikka kuulema pitäis... Tuttua toi vieresssä nukkuminen meilläkin :-)

  VastaaPoista
 5. Ihana isojen sänky. Meillä kanssa tätä tulevaa sänkykuviota mietitään ja tuo Minnen on kyllä kaunis.

  Ja miten hurmaava nukkumaan kävijä :).

  VastaaPoista
 6. Tosi nätiksi olette saaneet sängyn + katoksen! Meillä on myös harkinnassa sama sänky pojalle mustana. Taitaa Ceela osata jo miesten käsittelyn:D

  VastaaPoista
 7. Kylläpäs Ceela osaa kietoa isin pikkusormensa ympärille! Fiksu tyttö ;)

  Olen itsekin miettinyt, että mitenköhän tulevaisuudessa onnistumme tuossa omaan sänkyyn nukuttamisessa, mutta saas nähdä...

  Aivan ihana isojen tyttöjen sänky Ceelalla <3

  VastaaPoista
 8. Ihana Ceela ♥

  Meillä Eevi nukahtaa omaan huoneeseen alakertaan, mutta nyt on viime aikoina joka yö kuulunut pientä töpsytystä, lirinää (käy potalla) ja sitten tule fanni pupu kainalossaan yläkertaan meidän viereen. On se vaan niin suloista, tosin aika ahdasta alkaa kohta olemaan meidän sängyssä kun vauvakin syntyy :)

  VastaaPoista
 9. Ihana Ceela. ♥ Tuttua on meillekin tuo viereen tuleminen. On niin söpöä, kun yleensä aamuyöstä kuuluu pienten jalkojen tepastelua ja neiti kömpii meidän väliin nukkumaan kaikki 5 unileluaan sylissä. ♥
  Meillä on muuten tuo sama sänky ja samat pussilakanat. Ollaan oltu tuohon sänkyyn tosi tyytyväisiä. :)

  VastaaPoista
 10. Meillä myös sama sänky, sama katos ja sama pussilakana! ;)

  Täällä siinä nukkuu neiti 1v 4kk ja todella hyvin on sujunut!
  Ehkäpä teilläkin pian nukutaan yöt jo omassa sängyssä :)

  VastaaPoista
 11. Mekin hankittiin tuo samainen sänky n. kuukausi sitten vaan kertaakaan siinä ei ole vielä nukuttu, leikitty ja luettu kirjoja ainoastaan :D jospa mekin pian siirryttäis nukkumishommiin siinä sängyssä :)

  Kylläpä vaan siellä isi on tiukasti kiedottu pikkusormen ympäri, hyvä Ceela ;)

  VastaaPoista
 12. Ihana pikku tuhisija siellä uudessa sängyssään uinuu <3

  Ja juu, kyllähän sen todellakin tietää miten siinä käy... ;)

  Meillekin on hyvin ajankohtainen tuo pinniksestä jatkettavaan (ja isoveljen kanssa samaan huoneeseen) siirtyminen tytöllä...ei vaan olla vielä saatu aikaiseksi, eli ollaan vasta sängynvalinta-tasolla. Hmm hyvä kuulla, että Minneniin on oltu tyytyväisiä. Se on yksi vaihtoehto meillekin.

  Tuntuuko se sängyn laita muuten tarpeeksi "korkealta, siis ettei sieltä vaan pääse kierähtämään lattialle...?

  Ihanaa muuten että teidän Ceela voi jo paremmin ja että se hurja tauti on selätetty!! Vain ja ainoastaan terveitä kevätpäiviä sinne siis toivottelen :)

  VastaaPoista
 13. upea prinsessa sänky ja kyllä ne tytöt tietää miten isit toimii :D

  VastaaPoista
 14. VoiEttäNuoMuksutOsaaKylläVetääMeitäAikuisiaJuuriOikeistaNaruista!:)supersuloinenCeela!

  MeilläSamaSänky,otettiinJoulunaKäyttöönKunNeitiHoksasi(apina!)TavanPäästäPinniksestäPois.SiitäLähtienYötNukuttuOmassa"isojen"tyttöjenSängyssä.NiinSeAikaVaanMenee!:)

  VastaaPoista
 15. Ansku: Kiitos :) Juu kyllä se Isi on aika mennyttä miestä kun pikkuneiti lepertelee! Ceela on kyllä hoksannut hyvin mistä naruista kannattaa vedellä!

  Anna: Juu hiukan :) Noi on muutes tosiaan ihanan pehmoista matskua noi lakanat. Todella hyvä hinta-laatusuhde!

  Terhi: Kiitos :)

  -M-: Juu katos on myös ikeasta, se oli meillä jo käytössä pinnasängyssä. Nyt vaan ostamaan teidänkin rinsessalle oma katos :)

  Saija: Kiitos :) Tää minnen on kyllä tosiaan kaunis. On jotenkin ihanan raikas ja "ilmava". Meidän Isikin tykästyi tähän, vaikka eka siellä ikeassa pullikoi vastaan!

  RoseK: Juu Ceelalla on taidot hallussa, keltä lie oppinut ;) Meidän kummipojalla oli pienenä tuo minnen sänky mustana ja sekin on kyllä tosi ihana!

  Elli: Ceela kyllä vedättää Iskää ihan 6-0 :) Kyllä se kuule tiukkaa tekee siirtää sitä pientä palleroa omaan sänkyyn. Vaikka lapsi olisi valmis niin Äiti ei välttämättä olekaan :)

  Sini: Kiitos :) Ei kyllä ole mitään suloisempaa kuin oma kullannuppu tuhisemassa vieressä. Uskon kyllä että voi pian tulla tilanpuute kun teillä kohta siellä sängyssä sitten tuhisee kaksi kullannuppua :)

  Sirkku: Kiitos :) Kiva kuulla positiivisia käyttökokemuksia sängystä. Ihanaa että teilläkin vielä vierailee oma unikaveri!

  hellu: Heh, ompas teillä hyvä maku :) Saa nähdä milloin me raaskitaan siirtää tuo neiti omaan huoneeseen yöunille. Saattaa olla kovempi pala äidille kuin Ceelalle!

  Anu: Ai teilläkin on sama :) Ompas vaan aika suosittu sänky näköjään! Hyvähän se on ensin rauhassa tutustua uuteen sänkyyn, kyllä siellä vielä kerkiää nukkua monet unet :)

  Annahoj: Kiitos kauniista sanoistasi :) Oli itsellekin kiva kuulla että moni on ollut tyytyväinen tähän sänkyyn. Minun mielestä reuna on ihan hyvän korkuinen. Ainoastaan siinä keskellä on se pieni kohta missä laitaa ei ole, mutta minusta sieltä tippumisen riski vaikuttaa tosi pieneltä! Mutta silti koska olen itse aika ylihuolehtia, niin jemmasin tuohon sängyn alle vanhan pinniksen patjan minkä voi sitten unien ajaksi vetää sängyn viereen :) Niin ja tuo sänky on tosi matala eli vaikka tippuisikin niin suurta vahinkoa siinä ei kyllä saisi aikaiseksi.

  darkangel1981: Kiitos :) Juu kyllä ne tytöt näköjään osaa vedellä oikeista naruista ihan pienestä pitäen!

  Inka: Niinpä :) Ai vielä teiltäkin löytyy sama ihanuus sänky, hauskaa! Ompas teilläkin jo reipas neiti kun nukkuu yöt omassa sängyssä. Miten näistä yhtäkkiä tuleekin niin isoja ja reippaita? :)

  VastaaPoista
 16. Voi miten ihana sänky Ceelalla a tuo katos on kans ihana! Miekin olen ajatellut hankkia meidän neidille samanlaiset sit kesällä, jos pääsis itse samalla käymän ikealla! Meillä on niin pitkä matka sinne.
  Kyllä nuo pikku neidit tosiaan osaavat kietoa nuo isit pikku sormensa ympärille ;)

  VastaaPoista
 17. Ihana Ceela :o)

  Meillä ei toivoakaan isojen tyttöjen sänkyyn siirtymisestä. Itse kyllä odotan tosissani sitä hetkeä, kun omaan sänkyyn menee nukkumaan (ja jää sinne). Nyt on meidän normaalileveässä paisängyssä "mun puolella" minä, Emilia ja Julia. Ei mahdu edes kylkeä kääntämään ;o)

  VastaaPoista
 18. Ihana prinsessa ja ihana prinsessasänky <3.

  Ps. Olisin laittanut sinulle sähköpostia, mutta en löytänyt täältä osoitettasi. Voisitko laittaa minulle postia; kolmenkerroksenvakea3@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Enkeli fani: Kiitos :) Sänky on kyllä varsin ihana, ja kommenttien perusteella tuntuu että käyttäjät ovat myös olleet tyytyväisiä laatuun, joten tätä varmaan uskaltaa ihan suositella :) Niin ja katos tietysti kruunaa kauniin sängyn!

  Pirjo: Voi kiitos :) Heh, teillä on siellä todellakin sitten perhepeti! Kyllä se Emiliakin sieltä joskus siirtyy omaan sänkyyn, ja sitten sä jo luultavasti haikeana muistelet nykyistä tilannetta :)

  Johanna: Kiitoksia :) Laitoin sulle postia tulemaan...

  VastaaPoista
 20. hieno sänky! :D
  voi kun pikkuset ovat NIIN kekseliäitä tuollaisten asioiden kanssa! :D

  VastaaPoista
 21. Anonyymi: Kiitos :) Sanoppa muuta, pienet on kyllä ihan mestareita vedättämään meitä aikuisia!

  VastaaPoista
 22. Täällä hihittelen ittekseni teidän tyttöä, tosi sulosta! :)

  VastaaPoista
 23. Piitu: Juu kyllä oli itsellänikin naurussa pitelemistä :) Tämä ikä on kyllä ihan huippu, jutut on välillä niin mainioita!

  VastaaPoista