keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Ticksut tositoimissa...

Lammikot ovat saapuneet :)

Ceelan mielestä nyt oli aika laittaa ticketin rubber rain w fleece tosielämän testiin!

Vettä oli pahimmillaan (parhaimmillaan) melkein polviin asti...

Sitä oli mukavaa lapioida ja viskellä...

suoraan päin naamaa :)

Voi yöäks!

Ja sitten kun alkaa uuvuttaa, niin voi hetken istahtaa...

Ja tietysti venytellä...

ja mikä parasta, UIDA :)

Lopputulos: Jossain vaiheessa tätä extreme harrastusta oli vettä päässyt hörppäämään lahkeen ja kumpparin välistä ja toinen kenkä ja housujen lahje oli siis märkä. Kaikkialta muualta tyttö oli täysin kuiva ja lämmin. Ylläri oli itselleni että nuo reimatecin rukkaset pitivät täydellisesti vettä! Kädet olivat täysin kuivat vaikka rukkasia oli uitettu tuolla lammikossa lähes puolituntia. Miksi ihmeessä siis viitsisi lapsella käyttää epämukavia kurarukkasia kun kädet pysyy kuivana ilmankin! Ihanaa että lapsi saa leikkiä ja lutrata lammikoissa sydämensä kyllyydestä. Ei sillä kelillä ole mitään merkitystä kunhan on vaan oikeanlaiset varusteet :)

11 kommenttia:

 1. Voi jospa itsekkin osaisi nauttia elämästä näin täysillä!:D

  VastaaPoista
 2. No tuosta ei enàà tiiviystesti parane! Ihanaa kun pieni saa lutrata ihan miten haluaa :D
  Italiassa lapset ei saa edes mennà ulos jos sataa, saatikka sitten pulikoida làtàkòissà. Kouluun mennààn lasten sateenvarjo kàdessà, àidillà oma. Sadetakkeja ei lòydy isoille eikà pienille. Omani tilasin Suomesta ja lapsillekin netistà!

  VastaaPoista
 3. Ooh, hulppea lätäkkö!

  Anna, kiinnostavaa kun kerrot Italian sadepäivistä.

  VastaaPoista
 4. Hieno lätäkkö, toivottavasti;) ei ihan heti kuivu. Meillä käytetään pelkästään Reimatecin rukkasia välikautena. Parit kurarukkaset on ollut, mutta ne ovat jääneet käyttämättä.

  VastaaPoista
 5. Melkonen lätäkkö!! :D
  Nimenomaan, ulkoilla voi säässä kuin säässä, kunhan on oikeanlaiset varusteet! :)

  VastaaPoista
 6. Meillä käytetään välikausiasua ja päällä kuriksia juuri siitä syystä, että tuppaa tuo vesi tulemaan kurahoujen lahkeista sisään ja vk-haalarin tai -housujen kuminauhakiristykset/resorit/"lumipussit" pitävät sitten veden sisävaatteiden ulkopuolella paremmin kuin nämä fleecerubberit ja muut kumipuvut ;)

  VastaaPoista
 7. Sini: On tosiaan! Joka vuosi kerääntyy tuohon samaan kohtaan hillitön lammikko :)

  RoseK: Sanoppa muuta!

  Anna: Täytyyhän sitä pienen antaa lutrata :) Vielä muistan hämärästi omasra lapsuudesta miten mukavia ne lätäkköleikit aina keväisin oli! Olipas hauska kuulla teidän Italian sadepäivistä, taitaa olla vähän eri meininki siellä teillä päin :) On se hyvä että netistä voi sentään tilata mitä vaan kotiovelle asti kannettuna. On ne italianot varmaan ihmeissään teidän sadevarustuksesta jos sellaisia ei siellä päin normaalisti näy :)

  jarna: Onhan se :) Kyllä siinä kelpaa polskia!

  Oliviah: Juu toivotaan että pari viikkoa saataisiin lätäköstä nauttia, sitten voisi jo ehkä alkaa pikkuhiljaa kuivahtamaan :) Ihan huippuja kyllä nuo reimatecit ja paljon mukavammat kädessä kuin perus kurarukkaset!

  Nanna: Se on kyllä oikea uima-allas suorastaan :)

  Anonyymi: Mulla on henkilökohyaisesti niin syvä vihan peruskuriksia kohtaan että niitä ei varmaan tähän talouteen hetikään ole tulossa :) Mutta pointissasi voi olla perää, siis että saattaa toki lahkeensuu kestää paremmin vettä jos välikausihousuissa on kireä resori ja sitten vielä kuriksen lahje siinä päällä. Se ticketin vuoreton kurahaalari mikä meillä oli viime kesänä oli kyllä maailman paras, sellaista kyllä kaipailisin :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat kuvat ja ihana neiti :).

  VastaaPoista
 9. ompas iso uimapaikka ceelalla! tuollaisia lätäköitä ei joka päivä näekkään.
  ompa tosiian hyvä puku kun ei mee tuollaisissa leikeissä sisä vaatetus märäksi. :D HYVIÄ KUVIA!

  VastaaPoista
 10. Johanna: Kiitos :)

  Anonyymi: Juu toi on kyllä oikea megalammikko! Pahus vaan kun se on ihan meidän pihan vieressä joten neiti löytää sinne tiensä ihan joka päivä :)

  VastaaPoista