keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Lomafiilis

Huomenna on viimeinen työpäivä!

Pikkuisen on jo lomafiilis päällä...


Huomenna hyvästelen omat pienet päiväkotilaiseni kesälaitumille ja toivon jokaiselle heistä iloa ja onnea elämänpoluille. Vaikka lomafiilis pukkaa päälle, niin mieli on myös haikea. Huominen on todellakin minun viimeinen työpäivä! Syksyllä alkaa uudet kujeet töitten merkeissä, kun sain perjantaina kuulla että pääsin hakemaani työpaikkaan. 

Voi miten iloiseksi teitte ihanilla kesäpaketeillanne, kauniilla sanoillanne... 

Huomenna tiedossa paljon haleja,rutistuksia ja kyyneleitä. Ihan jokaista tulee ikävä!Huomenna töiden jälkeen me lähdetään ajelemaan Mummolaan meidän oman pienen rakkaan murun luokse. Me ollaan täällä Isin kanssa ikävöity neitiä sydän syrjällään. Ceela neiti taasen on viihtynyt serkkuneidin ja isovanhempien kanssa niin hyvin ettei varmaan edes muista meidän olemassa oloa ;) 

Pakko vielä muistuttaa kaikkia että käykäähän kurkkimassa mitä kaupoista löytyy. Kohta alkaa olemaan alet kuumimmillaan. Itse kävin tänää kurkkaamassa nopeasti lindexin alerekkejä ja aika kivoja arkivaatteita löysinkin neidille varsin huokeaan hintaan...

 Tunikat 4e, takki 15e, neuletakki 10e ja farkut 10e
ei paha ollenkaan :)

7 kommenttia:

 1. Leppoisaa juhannusta ja kesälomaa teille!

  VastaaPoista
 2. Voi, oikein mukavaa lomaa!Ja hyviä löytöjä olet tehnyt!Oikein mukavaa juhannusta koko perheelle!

  VastaaPoista
 3. Kivaa juhannusta ja ihanan rentouttavaa kesälomaa koko teidän perheelle! :) Ja ihan hurjasti onnitteluja uuden työpaikan johdosta!!

  VastaaPoista
 4. hauskaa lomaa ja juhannusta!

  VastaaPoista
 5. Näyttelin tässä poikaystävälle pienten vauvojen kuvia netistä ja koitan saada nyt tän vuosia kestäneen vauvakuumeen tarttumaan siihen. Nää vauvablogit kovassa käytössä siinä asiassa. Herran sitten totesi, että ei noi vauvat oo ihanii, tykkään vaan Viltsusta (mun hoitovauva) ja Ceelasta! Ja sehän eksyy jo yksin omalta koneeltaan tänne lukemaan mitä Ceelalle kuuluu ja kyselee onko tullu Ceelasta uusia juttuja ja lukee kaikki aina läpi. Teiän neiti on tehny vaikutuksen tohon "en tykkää lapsista" herraan ;)

  Laittelin tän vahingossa tonne vanhoihin postauksiin niin tajusin et tuskin käyt niitä niin tsekkailee :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa lomaa koko perheelle! :) Ja hirmuisesti onnea uudesta työpaikasta, mikähän se mahtaa olla? :) Täytyykin soitella sinne päin joku päivä, kun "ehtii" :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille lomatoivotuksista :)

  Mimnu: Kiva kuulla että voimme kenties olla apuna vauvakuumeen tartutuksessa :)

  Elli: Kiitti muru :) Työkuviot pysyy muuten samoina mutta pitäs vaihtaa kaupunkia! Ei löytyny Porvoosta tällä hetkellä hommia niin siirryn syksyllä vähän sinne lähemmäs teitä :)

  VastaaPoista