keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Poposet

Vihdoinkin löytyi helpotusta akuuttiin sandaalipulaan!

Näillä keleillä lenkkarit on liian kuumat ja en halua että neiti juoksee jatkuvasti pelkissä crocseissa koska ne nyt eivät kuitenkaan ole maailman parhaat kengät pientä jalkaa ajatellen.
Ceelallakin kun on jo todettu lonkan anteversio (sama vaiva kuin itselläni) niin
haluan että kengät olisivat tukevat ja laadukkaat.

Hienostelukengät sitten on tietysti asia erikseen ;)

Mutta siis löysin meille erittäin mieluisat ja varsin tukevan oloisat popot...

vaaleanpunaiset tottakai...

se ei varmaan yllättänyt ketään :)
 
Automatkoilla voikin sitten aina riisua popot pois ja pureskella varpaankynsiä!
omanlainen taiteenlaji se on tuokin,
koitapa tehdä itse perässä ;)

9 kommenttia:

 1. Onpa nätit kengät !
  Mistä löysit ? :)

  Mä kans oon etsinyt pihakengiksi tukevia ja hyviä sandaaleja,
  crocseja en mäkään anna jatkuvasti pitää, kun tuolla ulkona kuitenkin eniten juostaan ja rymmytään, musta on tärkeää että kengät on tukevat ja hyvät jalalle.
  Mieleisiä vaan ei oo löytynyt, yhdet valko-pinkit perussandaalit löysin jotka vaikuttavat ihan hyviltä, mutta pitää pitää silti silmät auki. Kaikissa vaan koot lähtee 22 tai 23.. ja mä vähän virhearvioin neidin jalan, meillä on 12 liian isot kengät tälle kesälle ja viime kesän koon 20 superfitin umpikärkiset sandaalit vielä mahtuisivat hyvin, mutta kun toinen pari hukkui loppukesästä Ikeaan =/

  Noi on kyllä tosi nätit, pitääkin pitää silmät auki ! Mistähän koosta noissa lähtee koot ?

  VastaaPoista
 2. Mä kanssa metsästin sandaaleja vaikka mistä, kun halusin päältä mahdollisimman avonaiset ja vähän sporttisemmat, kunmitä meillä on. Ihan hurjan vaikeaa oli löytää, enkä löytänytkään yksivärisiä nahkaisia. Kompromissisandaalit sitten tuli :o)

  Noita Vikingejä katsoin kanssa ja toella herkun näköiset, mutta mä en tykännyt kun niiden pohja oli todella kova eikä oiekin taipunut...

  VastaaPoista
 3. Ja niin, piti vielä kommentoida tuota varpaan kynsien puremista, meillä niitä ei purra mutta meillä on otsa vähän väliä mustelmilla kun tyttö potkii itseään päähän =DD
  Että yritä juu ite perässä ;D

  VastaaPoista
 4. Ihanat sandaalit! Meilläkin pureskellaan omia varpaankynsiä.. Ihan turha on itse yrittää vastaavaa ;)

  t. Vauhtivekaroiden äiti

  VastaaPoista
 5. meillä olis kans kunnon sandaalien metsätys edessä :) enemmän on niitä söpöstely kenkiä kun kunnon kenkiä... mistä lie sekin johtuu :D

  -jessica prinsessan aarteet blogista

  VastaaPoista
 6. Lumian äippä: Sandaalit on vikingin mallistoa ja löysin nämä täältä Porvoon sokokselta. Luulisin että näissäkin pienimmät koot saatais olla ehkä 22? En ole varma kun en katsellut niin pieniä. Voi kun Ceelallakin olis noin siro jalka kuin Lumialla. Meillä kaikki käytössä olevat kengät on kokoa 24 ja nämä sandaalit on kokoa 25. Mä alan jo tosissaan pelätä että neiti on perinyt isänsä räpylät (Sami käyttää kengissä kokoa 47) KÄÄÄKS! Vaikka kyllä Ceelan samanikäisellä kaverilla on ihan samankokoinen jalka, joten ehkä mun ei tarvii vielä panikoida :)

  Ai teillä oikein potkitaan itseä päähän, uskomattomia nämä meidän neidit :)

  Pirjo: Itsekin mietin ostohetkellä että ovatko liian kovat, mutta päädyin nuo kuitenkin ottamaan koska olivat muutoin aivan täydelliset meille. Ja nyt muutaman päivän käytön jälkeen huomasin onnekseni että pohja on käytössä "löystynyt" ja joustaa oikein kivasti pienessä jalassa. Joten taisi olla se jäykkyys vain semmoista uutuuden kankeutta!

  Vauhtivekaroiden äiti: Kiitos, onhan noi aika söpöset :) Mistä nämä meidän pienen ipanat tommoisiakin puuhia keksii, ei tulis kyllä itselle mieleenkään edes yrittää syödä omia varpaankynsiä :)

  Jessica: Niin, mistähän ihmeestä se oikein mahtaa johtua ;) Eihän niitä ihania söpöstelykenkiä voi kukaan vastustaa! Onnea täydellisten sandaalien metsästykseen :)

  VastaaPoista
 7. ompas ihanat popot!! ceela taas hurmaa teoillaan :D :':D

  VastaaPoista
 8. Komiat on popot ja kynsien syöntitekniikka :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Kiitos :)

  Terhi: Eikös vaan ;)

  VastaaPoista