maanantai 18. heinäkuuta 2011

Ihana H&M :)

Meidän luottomerkki ei pettänyt taaskaan!

Tällä merkillä todellakin hinta/laatu yleensä kohtaavat :)

Syksyksi...
 Ai miten niin vaaleanpunaista?

♥ Ihania ♥

15 kommenttia:

 1. Pitääkin mennä kurkkimaan, onkohan nuo jo kaipoissakin..

  VastaaPoista
 2. Meillekin tilailin kivoja perusjuttuja, ne on vaan niin hyviä!

  VastaaPoista
 3. Henkkikselleko on tullu jo syksyn uutuudet - vasta sinne kuikkasin ja silloin ei vielä ollut. IIIIhania - menen siis heti sinne ->

  VastaaPoista
 4. Oho, mun pitää tehdä tilaus tätä sun listaa apuna käyttäen =) Ihanat jutut sieltä löysit, mä vissiin kattelin niitä sivuja ihan sokeana!

  VastaaPoista
 5. voi mikä lista! mä en nähnyt melkein mitään noista kun kävin ite kurkkaamassa uutuudet. joko ne on jo myyty loppuun tai mä oon sokea...olin itse nimittäin vähän pettynyt mallistoon mutta noi sun poiminnat on upeita:)

  VastaaPoista
 6. Mä kurkin vielä enimmäkseen pienten puolta, eikä siellä nyt just oikein mikään säväyttänyt. Ihan nättejä, mutta ei mitään "pakko saada" -juttuja. Toisekseen laatu on mennyt mun mielestä kovasti alaspäin. Trikoo on nykyään useimmissa vaatteissa tosi ohutta. Just ajattelin kun poikienkin t-paitoja ripustelin narulle kuivamaan, että en kyllä näitä enää normihinnalla edes ostaisi.. (alennuksilla siis hankittu) :)

  VastaaPoista
 7. ihania on, välillä tekee tiukkaa olla ostolakossa enskuun lontoonmatkan takia,mutta toisaalta eiköhän sieltäkin ihanuuksia löydy:)

  VastaaPoista
 8. Täälläkin lähti tilaus eilen menemään.. Ja ainahan jotain vaaleanpunaista tarvitaan ;D.

  VastaaPoista
 9. Hieman vaaleanpunaista :). Joka sopiikin niin erinomaisestii Ceelalle!

  VastaaPoista
 10. Minä olen samaa mieltä hyvä hinta-"laatu" suhde. Halvalla ei siis saa hyvää. Saumat kiertää, kankaaseen tulee reikiä, nukkaa ihan kamalasti, langat purkaantuu.... meille ei tule yhtään hm vaatetta enää. Ulkonäöllisesti pari ihan kivan näköistä oli mutta laatu menee kuitenkin edelle.

  VastaaPoista
 11. Joitakin kivoja tuolla kyllä on, ja sukkiksia ja leggareita ja neulemekkoja varmaan lähtee ostoon. Ja fleeceä. Mutta... trikoosta olen eri mieltä, huonolaatuista. Meillä on tullut reikiä, ja ihan kunnolla mennyt kangas rikki, saumat purkaantuu ja kiertää. En tykkää. Halvalla ei saa valitettavasti hyvää.

  Katami

  VastaaPoista
 12. Nuo sydänpaikkaiset sammarit ja farkut/treggingsit on kyllä kivat, niitä täytyy lähteä katsastamaan livenä. Ovatkohan jo tulleet myymälöihinkin...

  ps. Laitoin sulle mailia siitä MaT:n talvianorakista :)

  - Ansku

  VastaaPoista
 13. Ihqua pinkkiä :) Meille tulee jotain samoja mutta mä oon nyt mieltynyt mustaan, harmaaseen, vihreeseen ja vähän lilaankin. Ehkä jokasyksyinen ilmiö :) Mutta noi on kyllä ihan teidän näköisiä! :)

  Oli kyllä onnistunut mallisto minun mielestä. Tosi kivannäköisiä farkkuja ja leggareitakin.

  VastaaPoista
 14. mäkin tykkään hirveesti h&m:n tuotteista, siis sieltä saa ihan kohtuu hintasia ja laadukkaita vaatteita ym.

  VastaaPoista
 15. Kiva kuulla että monelle muullekin oli näemmä löytynyt mieluisia juttuja :) Omasta mielestä tämä oli varsin onnistunut mallisto! Nyt vaan odotellaan sitä pakettia...

  Muutama olikin sitten kommentoinut ihan päinvastaista tästä hinta/laatusuheteesta! En sitten tiedä onko meillä ollut hyvää tuuria että kyseisin putiikin vaatteet ovat olleet niinkin kestäviä, vai onko teillä muilla sitten ollut huonoa tuuria? Täytyypä tehdä oikein tehokasta laaduntarkkailua jahka uudet vermeet saapuvat :)

  VastaaPoista