torstai 7. heinäkuuta 2011

Täällä me ollaan...

Toistan itseäni, pahoittelut siitä :)

Valitettavasti näillä keleillä mulla ei ole paljon muuta blogattavaa...
♥ ihan parasta ♥

6 kommenttia:

 1. Ihan parasta, todellakin ♥

  Ihania kuvia !

  VastaaPoista
 2. Ihania kesäkuvia! Ja ihana blogi sinulla! Itse olen juuri aloittanut kirjoittamisen. Tosi kiva seurata muita kokeneempia bloggaajia. Teidän neiti näyttää olevan varsinainen vesipeto .Sama meno meillä täällä kotona :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa <3 Näkyy olevan todella kivaa :) Ja toi Ceelan pallouikkari on söpö <3

  VastaaPoista
 4. Ihanat kaverukset! <3 Ceela taitaa olla oikea vesipeto! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo Ceelan pallokuosinen uikkari :). Onko miltä merkiltä?
  Olkaamme tyytyväisiä, etä helle hellii...Katsellaan näitä kuvia sitten tammikuussa kun lunta tuiskaa ja maassa on 15 cm lunta! :D

  VastaaPoista
 6. Lumian äippä? Kyllä ♥ Eikös se teidänkin neiti ollut aikamoinen vesipeto?

  Sara: Kiitos :) Meidän neiti on todellakin vesipeto, ihme jos ei kohta suomut kasva kun melkein vedessä asunut viime päivät :) Täytyykin tulla pian vastavierailulle teidän blogiin!

  Anonyymi: Kyllä vain kivaa oli kyllä kaveruksilla :) Tosi kiva että vielä löytyy joku ilmainen "hauskuutus" minne voi lapsen kanssa mennä! Hyvä uimaranta ja muutama keinu, mitä muuta sitä tarvitseekaan :)

  Elli: Ceela ja Akseli ovat kyllä aikamoinen parivaljakko ♥ Molemmat olis varmaan jäänyt tonne rannalle vaikka yöhön asti. Loppupeleissä sain meidän neidin sieltä kantaa kiljuvana takaisin autolle :)

  Anonyymi: Kiitos! Pallouikkari on niinkin eksoottiselta merkiltä kuin H&M :) Ihan kivan raikas omaankin makuuni, ja kivaa vaihtelua meidän perinteiseen värimaailmaan :)

  VastaaPoista