keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Mieliteot

Raskaana ollessa sitä kyllä kehittelee itselleen jos jonkinlaisia mielitekoja :)

Tässä kaksosraskaudessa mulla on ollut jatkuvasti jollain tapaa huono olo, ja ruoka ei ole hirveästi maistunut. 
Tai vaikka tuntuu että olisi kamala nälkä niin masuun mahtuu kerrallaan vain pieniä satseja sitä sapuskaa.

Tässä muutama tämän raskauden himotus/ ruokalemppari

Viilikset ♥

tuoremehut ♥

hedelmät, kasvikset ja marjat.
Kaikki raikas toimii hyvin :)

Russchian Schweppes ♥

Voisin varmaan elää edellämainituilla +
kana-fetasalaatilla ja hapankorpuilla!

Ja vaikka ruoka ei ole hirveästi maistunutkaan,
niin pötsi ainakin tuntuu kasvavan ihan silmissä :)

rv 16+3


Käytiin viime viikonloppuna hyvän ystävän kanssa pyörähtämässä MLL:n lastentarvike kirppiksellä, ja tein siellä huisin hyviä löytöjä pikku pojille...


Tässä muutama löytö!
Kaikki vaatteet 2e/kpl
ja Eccon coret 4e
Kaikki miltei uudenveroisia!

Me happy :)

14 kommenttia:

 1. Mulla kului kesän mittaan hullut määrät jääkaappikylmää vesimelonia. Ja nektariineja. Ja spritea. Nuo oli ehkä mieleen jääneimmät himotukset.

  Ihania löytöjä! Kelpais meijänkin poikaselle :)

  Ja tuo sun masu, ihana! Ai niin ja onnea hyvistä ultrakuulumisista ja poikalupauksista! En ehtinytkään aiemmin niitä kommentoida.

  VastaaPoista
 2. Meillä viilikset häviää kans jääkaapista sitä mukaa kun niitä sinne kantaa :D tosin pikku neidin suuhun ;) ihania kirppis löytöjä olet tehnyt pikkuisille :)

  VastaaPoista
 3. Vähän samalla linjalla täälläkin,mulla nyt 11+5 ja ruokavaliossa hedelmät, Jaffa ja shipsit... mitään muuta en saa alas. JAtkuva etominen alkaa jo puuduttaa! Paino tippunut kuudessa viikossa 5,5kiloa... mutta pötsi kyllä senkus näin kolmannessa raskaudessa jo pömpöttää... :-)

  Anu

  VastaaPoista
 4. Hienoja löytyjä teit ja ai että mikä vauva masu!:D

  VastaaPoista
 5. moi!

  ihana masu, täällä toinen samanlainen rv16+1 ;)
  kauhuissani ollut jo kuinka isoksi tää oikein kasvaa :D mulla on alkanut onneksi pahaolo hiukka hellittämään ettei koko ajan tarvi enää syödä jos tuo painontulokin hiukka laskis...ihanaa viikonloppua teille! <3

  VastaaPoista
 6. Anu: Ihan ensinnäkin, onnea teille poikasesta♥ Multa oli jäänyt tämä suuri uutinen huomaamatta! Ja nektariineja kului alkusyksystä täälläkin hirveät määrät. Mun vakio aamupala oli varmaan koko elokuun ajan 3nektariinia ja yksi näkkäri, kun mikään muu ei mennyt alas :)

  Jessica: Millillä on sitten hyvä maku, viilikset on kyllä huippuja :)

  Anu: Huh huh, sulla on sitten paino tosiaan tippunut aika rankasti! Mulla ei ole sentään tippunut, mutta eipä vielä ole paljon kyllä noussutkaan vaikka maha on jo valtava. Tosin uskon että niitä kilojakin alkaa vielä jossain vaiheessa kertymää ihan urakalla :) Tosi kurjaa että olet ollut noin huonovointinen! Oletko kokeillut sea band rannekkeita? Mulla ne auttoi huomattavasti tohon alun pahoinvointiin.

  RoseK: Juu hyvän mielen sai kun löysi perusvaatetta halvalla :) Ja masu on jo aikamoinen, pelottaa jo että kuinka isoksi se oikein voi kasvaa!

  JaanaMaria: Moikka kohtalotoveri :) Muakin hirvittää ihan tosissaan että kuinka suureksi tässä tuplaraskaudessa mahtaa kasvaa, onneksi mulla on sut vertaistukena ♥

  Ihanaa viikonloppua sinne teillekin!

  VastaaPoista
 7. Mulla oli kans samanlaisia mielitekoja raskaana ollessa. Kaikenlainen kevyt ja raikas syötävä kelpas, hedelmät, viilikset, salaatit. Pahoinvoinnin aikana ruokavalio oliki aika ykspuolinen, kun vaan hedelmiä ja kasviksia sai alas. Onneks pahoinvointi helpotti toisen kolmanneksen aikana.

  Ihania kirppislöytöjä oot tehny. :)

  VastaaPoista
 8. Maarit: Taitaa olla aika yleinen tämä kevyt ja raikas ruokavalio juurikin raskauden alkuvaiheessa. Eiköhän tässä vielä jossain vaiheessa ala taas tekemään mieli sipsejä, karkkia ja suklaatakin :) Mullakin on pahoinvointi onneksi jo helpottanut!

  VastaaPoista
 9. heipä hei!!

  ihana massu, ja ihania vaate löytöjä.
  milloin niitä vauvoja odotetaan siis syntyvän? :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Kiitos :) Poikien laskettuaika on huhtikuun puolivälissä, mutta kaksoset syntyy keskimäärin kuukauden etukäteen, joten paljon mahdollista että syntyvät maaliskuun puolella!

  VastaaPoista
 11. onpas ihania löytöjä ja sulonen massu <3
  Mut tuli tuosta fetajuustosta mieleen et eikös se kuulu niihin "kiellettyihin" ruoka-aineisiin raskausaikana vai oonko käsittäny väärin?:)

  VastaaPoista
 12. Anskuli: Kiitos :) Olen ymmärtänyt että kotimaisia feta ja tuorejuustoja saa syödä koska ovat valmistettu pastöroidusta maidosta. Tai näin ainakin meidän neuvolassa jo Ceelan aikaan ohjeistettiin. Jos jollain on muuta tietoa niin kertokaa ihmeessä :)

  VastaaPoista
 13. olit vastannut jonkun anonyymin komenttiin että kaksoset syntyvät yleensä kuukakuden etuajassa niin siitäpä tuliki kauan pohtimani kysymys että onkko vauvat silloin keskosia? vai pitääkö niiden syntyä peräti 2 kuukkautta aikasemmin että niitä voitaisiin sanoa keskosiksi? ja onko kaksos vauvat yleensäkkin pienempi kokoisia kuin yksin syntyvät vauvat??
  anteeksi kysymäni..:))

  kiva masu sulla ja ootpa nättinä...:)) ja aivan ylisuloisia vaatteita oot löytäny vauvallesi

  VastaaPoista
 14. Anonyymi: Hyvä kysymys! Ainakin vielä jokunen aika sitten määriteltiin keskosuus niin että vauvaa kutsutaan keskoseksi jos hän syntyy ennen raskausviikkoa 37 tai painaa alle 2500g. Esimerkkinä voisin käyttää veljeni kaksosia jotka syntyivät juurikin aika liki kuukausi ennen laskettua aikaa ja molemmat painoivat n.2000g. Olivat kuitenkin hyvinvoivia joten pääsivät kotiin ihan muutamassa päivässä, ja ottivat ikätoverinsa kiinni painossa hyvin nopeasti :) Useimmiten kuukauden etuajassa syntyneet ovat toki pienikokoisia täysaikaiseen vauvaan verrattuna, mutta usein kuitenkin ihan hyvin kehittyneitä ja hyvä vointisia.

  VastaaPoista