sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Yhtä juhlaa

Mulla on tässä reilun viikon sisään mahtunut hääpäivä, omat synttärit ja nyt vielä tämä ihana äitienpäivä.

Varsinainen juhlaputki :)


Tänään sain tietysti sen aamiaisen sänkyyn tarjoiltuna, ja tarjoilimpa siinä samalla itsekin aamiaista vuoteessa kahdelle hurmaavalle tyypille ;)


Aamupalan jälkeen suunnattiin koko perheenä jo tavaksi muodotuneelle äitienpäiväkahville isomummin luokse. Sinne saapui tietysti myös mummi perheineen.
Isomummin talossa hissi on aivan hitti :)


Herkkujen jälkeen piti päästä vielä pihalle keinumaan.Ja kotimatkalla sitten uni korjasi ♥

Äitienpäivä sai elämässäni uuden merkityksen Ceelan myötä. Ja tänä vuonna äitienpäivä oli taas erilainen kokemus, nyt 3 lapsen äitinä! Empä olisi vuosi sitten voinut aavistaakkaan millaisella kokoonpanolla tulen jatkossa viettämään äitienpäiviäni. Arki on tällä hetkellä hektistä ja rankkaa, mutta silti on hyvin vahva tunne että näin sen kuului mennä. Meidän perhe on nyt kasassa. Minä saan olla Äiti  kolmelle maailman tärkeimmälle pienelle ihmiselle. En voisi mitään sen hienompaa toivoa. Olen niin ylpeä omista lapsistani, olen niin ylpeä että saan olla juuri heidän äiti. ♥

Ja äitinä oleminen on saanut minut ymmärtämääm paremmin omaa äitiäni ja hänen valintojaan minun ollessa lapsi. Vasta kun on itse äiti voi ymmärtää sen huolen määrän ja sen halun suojella lastaan kaikelta pahalta. Kiitos äiti että olet aina jaksanut huolehtia ja välittää. Kiitos että kuuntelit silloin kun minulla oli asiaa, kiitos että letitit hiukset joka ikinen aamu, kiitos että laitoit rajat ja säännöt, kiitos etten saanut kaikkea mitä halusin. Kiitos että sain kaiken mitä todella tarvitsin ♥

10 kommenttia:

 1. Ihanalta näytti teidän(kin) äitienpäivä :-)
  Kolmen lapsen äitinä oleminen on kyllä ihanaa ja vaikka välillä onkin ollut rankkaa (kirjoitin aiheesta eilen), en vaihtaisi päivääkään pois.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia äitienpäivästä :) Meillä eksyi samainen Hello Kitty mekko päälle myös äitienpäivän kunniaksi :D

  VastaaPoista
 3. Ihanan aurinkoinen postaus :) Sinulla on mahtava perhe!

  Johanna

  VastaaPoista
 4. Ihania sanoja äidille! Pitäis itsekin useammin muistaa kiittää kaikesta!
  Minullekin äitienpäivästä tuli tänä vuonna erityinen. Vietin sen sairaalassa, vierihoito-osastolla, maailman ihanimmman pikkuisen tyttövauvan kanssa, joka syntyi lauantai-aamuna, rv 38+6. Nyt se odotus on vihdoin ohi!!!

  Onnea sinulle merkkipäivien johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Amy, ihanaa ihanaa :) Onnea ihan hurjasti koko perheelle ihanasta ja ihmeellisestä pienestä tytöstä ♥

   Poista
 5. ihana postaus!:)♥♥

  VastaaPoista
 6. Sinulle on haaste blogissani!! :)

  VastaaPoista
 7. Huomasin, että teilläkin on Baby jogger city selectit.. oletko ollut tyytyväinen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo rattaat ovat meidän perheelle kuin taivaan lahja, en vaihtaisi mistään hinnasta pois! Helpot, kevyet, näppärät, tyylikkäät- siis ihan huiput :)

   Poista