lauantai 9. kesäkuuta 2012

Arjen pelastajat

Tässäpä nämä, mun kaksosarjen pelastajat :)


Gracon koliikkikeinu.
Lahja Mummilta&Isomummilta♥


Baby Björnin sitteri.
Lainassa poikien kummeilta ♥

Hyvinä päivinä poitsut vetää torkkuja näissä yhtäaikaa ja äiti kerkeää pestä/keittää tuttipullot, järjestellä kotia, pestä pyykkiä, hörpätä kahvit, milloin mitäkin :)


Baby joggerin City selectit.
Kimppalahja Ukilta ja Vaarilta ♥

Nämä kärryt ovat todella mun arjen pelastus. Kevyet, kapeat, näppärät, ihan unelmat.
Ilman en pärjäis, koska en jaksa enää kantaa kahta turvaistuinta yhtä aikaa. Kauppareissuilla taistellaan isin kanssa kumpi työntää poikia ja kumpi ostoskärryjä :)

Kaikkien näiden härpäkkeiden edelle mun arjen pelastajina kuitenkin nousevat mun ihanaakin ihanammat ystävät, sukulaiset ja täysin korvaamattomat naapurin rouvat ♥ 

Mun on oikeesti pakko hehkuttaa sitä että mulla asuu naapurissa ihania naisia. Ne soittelee mulle monta kertaa viikossa ja kyselee tarviinko apua poikien hoidossa. He hakevat välillä Ceelaa leikkimään omien lastensa kanssa ja joskus tulevat meille kahvittelemaan (kantamaan poikia) ja parantamaan maailmaa. He ovat minun arjen enkeleitä ♥

Ja ne ystävät, korvaamattomat! Pari rakasta ja pitkäaikasta ystävää vei mut juuri pari viikkoa sitten ravintolaan syömään ja siitä jatkoimme iltaa terassille ja yökerhoon. Ne tuntee mut niin hyvin että tiesivät just mitä mä tarviin tällä hetkellä - muutaman tunnin irtioton arjesta.


Oli niin ihanaa tytöt, kiitos vielä ♥

Meillä asuu lähellä ja vähän kauempanakin sukulaisia jotka huolehtivat ja välittävät meistä ja meidän pärjäämisestä, jokainen tukee ja auttaa omalla tavallaan, sen minkä pystyy.
Tiedän ettei kaikilla ole niin hyvää tukiverkostoa, ja osaan todella arvostaa omaa tilannettamme. Niillä pienillä teoilla ja avuilla on meille suuren suuri merkitys ♥


28 kommenttia:

  1. Ihania sukulaisia ja ystäviä :)

    VastaaPoista
  2. Tuollainen tukiverkosto on korvaamaton!! Olet onnekas.

    VastaaPoista
  3. Arjen tuki :))! Tästäpä tuli hyvä mieli!!

    VastaaPoista
  4. Itsellä lapset vuoden ikäerolla (nuorin siis nyt 1v) ja kylläpä monesti olisin tässä viimeisen vuoden aikana tuollaista tukiverkostoa, tai edes pientä osaa siitä, kaivannut. Vaikkei arkeamme voi mitenkään kaksosarkeen verrata, kyllä monesti olisin ollut onnellinen soitosta miten menee, kaipaatko apua, haluatko omaa aikaa tms. Sulla on ihanat ystävät, sukulaiset, naapurit, voi miten onnekas oletkaan. <3
    -väsynyt äiti-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei miten kurjaa jos joudut lähes itsekseen pärjäämään, se on turhan rankkaa! Kaikki tarvitsee joskus hetken levähdystauon tai edes jonkun ihmisen kenen kanssa höpötellä arkisista asioista. Meillä on tosiaan käynyt tuuri että elämässämme on niin monta kultaista ihmistä jotka haluavat auttaa. Ja rehellisesti sanottuna en tiedä kuinka pärjäisin ilman tätä apua! Paljon jaksuja sinne ♥

      Poista
  5. Ihanaa, että teillä on tuollainen tukiverkosto! Kuulostaa niin ihanalta tuollainen muutaman tunnin irtiotto ystävien kera, voin kyllä uskoa kuinka se on tullut tarpeeseen :)

    VastaaPoista
  6. Mä en tajua. Jätin tänne kommentin aiemmin, mutta en näe sitä missään...Bloggerilla on tapana poistella mun kommentteja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, mihin se nyt sun kommentit kadottaa? Mitähän sä mahdoit aiemmin kommentoida, jäi nyt ihan häiritsemään :)

      Poista
    2. Mun viestit katoaa aika usein jos surffaan Lumialla. Ärsyttävää!

      Mä kyselin teidän vaunuista. Onko teillä univaunut erikseen vai nosteletko joggereiden rungon aina autosta pois? Tuossa uudessa postauksessa olikin kuva niistä vaunuina, aika hyvältä näyttää kyllä. Meillä on ne jggerin city mini doublet ja ne on ihanat - mutta meillä on erikseen uni/lenkki vaunuina Koelstrat ja mä on ihan kypsä niihin...

      Poista
    3. Meil on veljen kaksosten vanhat herqulekset uni/lenkkivaunuina ja toki nukkumiseen soveltuvat tosi hyvin mut lenkitys on aika tuskaa, ovat raskaat ja kömpelöt työnnellä pidempää matkaa, tai sit mulla on vaan niin huono kunto :D Noi joggerit on kyl huiput, teidänkin joggerit näyttää tosi näppäriltä!

      Poista
  7. Ihana on verkosto sinulla ja ihana että osaat myös kiittää ja tiedostat sen kuinka iso apu niistä on.
    Välillä kaipaisin itsekkin kunnon tukiverkoston, mutta olen kiitollinen siitä pienestäkin.

    Ja noi vaunut, näyttää tuplarattaiksi todella näppäriltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienikin apu on tosiaan parempi kuin ei mitään :) Täytyy olla tosiaan kiitollinen, koska se apu ei todella ole kaikille mikään itsestäänselvyys!

      Poista
  8. Olen iloinen teidän puolestanne, kun teillä on tuollainen tukiverkosto. Mahtavaa! :)

    Johanna

    VastaaPoista
  9. Aivan ihana tukiverkko teillä, olette kyllä onnekkaita! Ihan kadehdin, varsinkin naapurit tuntuvat olevan todellinen arjen pelastus :) Me olisimme kyllä tämän olemattoman tukiverkon kanssa ihan pulassa, jos saisimme kaksoset...
    Joten aivan ihanaa, kun teitä autetaan, auttaisin itsekin teitä enemmän kuin mielelläni, jos asuttaisi lähempänä :)

    VastaaPoista
  10. Ihana kuulla että teillä on siellä hyvä tukiverkko ja apua saatavilla, sitä varmasti kaksosarjessa tarvitsee!! Ja tuollasilla pienillä välineillä on myös iso merkitys arjen pyörityksessä, kun niitä käsiä on vain kaksi..

    VastaaPoista
  11. Heippa! Ystäväni kautta löysin tän blogin ja on ollut ihanaa käydä lukemassa teidän kaksosperheen arjesta. Itselläni on reilu 6kk ikäiset kaksospojat ja lisäksi esikoinen (tyttö 4v), joten hyvin pystyn samaistuun tekstiisi. Kurjaa, että teillä on pienet pojat joutuneet jo sairasteleen, varmasti on ollut raskasta. Luinkin myös monikkoperheiden ryhmässä kirjoituksesi, varmasti todella raskas ja myös epäoikeudenmukainen sairaalareissu teillä takana. Nyt ensimmäistä kertaa uskaltauduin kommentoimaan, tulee niin mieleen ne ajat kun meidän pojat olivat muutaman kuukauden, meillä oli käytössä monet samanlaiset vaatteet mitä teidän pojilla on kuvissasi ollut. :) Kaikkea hyvää teidän perheelle ja toivottavasti sairastelut olisivat teillä nyt takanapäin ja saisitte nyt vain nauttia kesästä!!! :) -Paula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun jaksoit jättää kommenttia :) Ihanaa että edes muutama monikkoäiti on löytänyt tiensä tänne! Sulla on siis ilmeisen hyvä maku vaatteiden suhteen ;) Ilmoita ihmeessä jos olet myymässä teille pieniä vaatteita. Voisin olla halukas ostajaehdokas :)

      Poista
  12. Ihanaa! Tukiverkosto on tullut avuksi arkeen ja suomaan pieniä taukoja hyvässä seurassa. Tulin niin hyvälle mielelle puolestanne! :-D

    Edellisen postauksenkin luin samalla ja oli kyllä taas rankkaa ollut teillä. :-( Nyt pidän peukkuja, että poitsut (eikä sen puoleen Ceelakaan) eivät enää sairastelisi!

    Mukavaa kesää teille!

    VastaaPoista
  13. Aivan ihana postaus! Tuli kyllä kyllä hyvälle mielelle, kun luki teidän tukiverkostosta. =) Koliikkikeinu ja sitteri siinä vasta suuri apu, varmasti hetkisen viihtyy. =)

    VastaaPoista
  14. heippa kysyisin noista rattaista et onko teillä ollu niitä vaunukoppia käytössä? itsellä olisi tarkoitus ostaa sisaruksille (1.4kk) ikä erolla oleville ja mietin tarviiko vauva sitä koppaa. meillä kuitenkin yksösten vaunut käytössä.

    hienoa että teillä on tollanen tukiverkosto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei ole näihin koppia ollenkaan kun meillä on kotona päiväunikäyttöön veljen kaksosten vanhat vaunut. Ollaan pärjätty matkoilla varsin hyvin näillä ratasistuimilla vaikka niissä suositus vasta 6kk eteenpäin, mut meidän pojat ainakin pysyy varsin hyvin kyydissä omissa makuupusseissaan :)

      Poista
  15. Ihan liikuttavaa, miten ihania sukulaisia ja ystäviä <3

    VastaaPoista
  16. Hei minkälaisia kokemuksia sulla on noista joggereista, onko sula nuihin kopat tms..:)

    VastaaPoista
  17. Moi! Mun on pakko tulla kysymään on mistä on löytyny tuo ihana koliikkikeinu? :) Tuntuu ettei mikään malli miellytä, mutta tuo on hieno!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, nyt vasta huomaan että olet kysellyt meidän koliikkikeinusta. Se on tilattu vauvamaailma nimisestä nettikaupasta :)

      Poista
    2. Voi ei, nyt vasta huomaan että olet kysellyt meidän koliikkikeinusta. Se on tilattu vauvamaailma nimisestä nettikaupasta :)

      Poista