torstai 3. tammikuuta 2013

Terkut mummolasta...

Minä ja mukulat ollaan vietetty joululomaa täällä Mummon&Ukin luona puolitoista viikkoa.

Täällä on touhuttu serkkujen ja ystävien kanssa, nautittu joulurauhasta (Ceelan sanoin), ihmetelty kuinka joulupukki oli erehtynyt tuomaan osan paketeista tänne ja osan jopa Kuusamoon saakka! 
Taitaa pukillakin vanhuus iskeä ;)

On käyty laskemassa pulkkamäkeä, ja viipotettu potkurilla ympäri kyliä, paukuteltu raketteja ja nautittu vaan ylipäätään olemisesta ilman sen kummempia suunnitelmia.

+ valvottu öitä kun eräät pikkutyypit vääntää tuplana hampaita.

Uusivuosikin vaihtui "rattoisasti" kun serkku toisensa perään kaatui yllättävään yrjötautiin, ja me säästyimme kuin ihmeen kaupalla. Ehkä meidän muutama viikko sitten pidetty tauti oli samaa pöpöä ja säästyimme sen vuoksi. Joka tapauksessa tuota ällöttävää tautia tuntuu nyt riehuvan ihan joka puolella!

Ceelakin valvoi aattona yli puolenyön koska halusi nähdä kunnan järjestämän suuren ilotulituksen. Sen jälkeen kun rättiväsyneen neidin sai sänkyyn ei tarvinnut unta paljon hakea. Ja seuraavana päivänä riitti päiväunta vielä miltei neljäksi tunniksi joten turhan pitkä valvominen kyllä verotti ihan selkeästi. Onneksi sitä lystiä ei ole luvassa kuin kerran vuodessa!

Viikonloppuna isimies tulee hakemaan perheensä takaisin kotiin, ja uutta vuotta jatketaan sitten taas kotiympyröissä ja hieman myös siellä päiväkodissa.

Meidän konkkaronkka toivottaa kaikille lukijoille aivan ihanaa ja onnellista uutta vuotta 2013 ♥

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi itku kun tää mun vastaaminen nykyisin kestää. Veljen vaimo on Kuusamosta, joten lahjoja eksyy välillä sinnekin suunnalle :)

   Poista
 2. On teillä ihanant pojat! Ja tietysti tyttökin :)

  VastaaPoista
 3. Kivalta kuulostaa teidän loma (oksennustautia lukuunottamatta). Me vietettiin joulua mökillä ja siellä oli järjestetty uudenvuodenjuhla lapsiperheille jo alkuillasta ja ilotulituskin alkoin klo 20.00. (Lapset valvoivat kuitenkin yli puolen yön.) Oikein hyvää alkanutta vuotta & toivottavasti nähdään maaliskuun alussa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun jossain järkätään vähän aikaisempaa juhlaohjelmistoa just perheen pieniä ajatellen. Maaliskuussa nähdään :)

   Poista
 4. Voi mahdoton, miten pojat ovat kasvaneet! Isoja söpöläisiä ovat jo <3

  VastaaPoista
 5. Apua, missä teidän vauvat on?!?

  <3

  VastaaPoista
 6. Ihanat pikkumiehet <3
  Oikein hyvää alkanutta uutta vuotta teidän perheeseen!!:)

  VastaaPoista
 7. Onpas pojat tosiaan kasvaneet :)! Ihania kuvia.

  Ihanaa ja onnellista uutta vuotta 2013 teidän perheelle!

  VastaaPoista
 8. Pojat on ihan yhtäkkiä hujahtaneet isoiksi ukoiksi. Mihin ihan oikeesti ne vauvat katosi? Kohta mulla on yksivuotiaat murut jo, en kestä :)

  VastaaPoista
 9. Kommeita poikia ja tyttöjä. Hyvää Uutta vuotta vaan. Löysin juuri blogisi.

  VastaaPoista