keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Pikkuiset jalat ♥

Meillä asustaa kolme paria pikkuisia jalkoja.
Tarkemmin sanottuna yksi pari pikkuisia jalkoja
ja kaksi paria melko pikkuruisia jalkoja.
 
 
 
Nämä pienemmätkin jalkaparit rupeavat pian kävelemään omin voimin ja tietysti heille, kuten myös sille isommallekin parille piti hankkia kevääksi sopivat kengät. Kiitos miljoonasti isomummo...eikun siis tietenkin joulupukki tästä kenkälahjasta :D
 
 
Saimme ihan itse valita mukuloille mieluisat ja hyvät kengät kevääseen ja suuntasin heti alejen alettua pikkujalkojen nettialeen. Sieltä meille löytyi suloiset, pehmeät mutta kuitenkin tukevat ja laadukkaat kengät.
 
 
 
 
Poikia kiinnosti kenkiä enemmän paketin mukana tulleet ilmapallot.
Pienet asiakkaat on siis huomioitu, pieni ele, suuri ilo :D
 
 
Ceela kyllä osasi arvostaa omia ihania kimalluskenkiään.
Neiti nimesi ne heti superkengiksi koska niissä on tähtiä ja niillä saa supervoimat.
 
 
 
Ceelalle tuli siis omasta valinnastaan bisgaardin metalrose sävyiset kengät.
Miellyttivät siis tytärtä sekä äitiä.
 
Ja pojille ei enää löytynyt kahta samanlaista paria joten otettiin sitten mahdollisimman saman kaltaiset. Lucakselle bisgaardin mustat tähtikengät ja Linukselle Bundgaardin mustat tähtikengät. Molemmat ovat ihanat mutta nuo bundgaardin kengät ovat unelman pehmoiset ja todella mukavan muotoiset tuon kaarevan kärjen ansiosta. Linuksella on hivenen sirompi jalka kuin veljellään joten kengät valkkaantuivat sen perusteella sillä bundgaardin sisämitta on on noin 5mm vähemmän kuin bisgaardin samankokoisessa kengässä.
 
Kengät saatuamme pelästyin että bundgaardit ovat meille auttamatta pienet koska sain pohjallisen mitaksi ja kengän sisämitaksi vain 13cm. Muutaman sähköpostin, puhelun ja sovituksen jälkeen totesin että ammatilaisiin ja heidän mittoihinsa voi näköjään luottaa ja kenkä on tosiaan meille juuri kevääksi/kesäksi passeli. Asiakaspalvelusta jäi hyvä mieli vaikka ensitöikseni miltei vetäsin herneen nenääni kun kuvittelin kengän olevan väärän kokoinen. Opinpa ainakin sen että tietyissä kengissä se pohjallisen mitta ei ole välttämättä sama kuin kengän sisämitta kokonaisuudessaan.
 
Kyllä näillä popoilla passaa poikienkin ottaa ne kuuluisat ensiaskeleet. Kaukana ei enää siitäkään varmaan olla koska Lucas on oppinut seimomaan ilman tukea, katsokaa vaikka...
 
 
Ilman käsiä :)
 
 
 
 
Pian nämä pikkuiset jalat juoksentelee tuolla pihamaalla ja pitävät äidin entistäkin kiireisempänä!
 
 
Välikausirintamalla ollaan jouduttu tekemään paljon muitakin hankintoja.
Pitäskö niitäkin jossain vaiheessa vilauttaa?

14 kommenttia:

 1. Teillä taitaa ensikesänä ola aikamoinen vilske ihan omasta takaa :)
  Trampoliini on siitä hyvä kun sulkee oven niin ei pääse pakoon..
  Kylläpäs ne pojat onkin kasvaneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä mä luulen kanssa että äitillä täytyy olla silmät selässä ja pitkän matkan juoksuakin olis hyvä jo alkaa reenaamaan että pysyy kesällä noiden hulivilien perässä :)

   Poista
 2. Voi mitä suloisuuksia pojat ovat ja niin isoja jo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ukkkelit on kyl ihania, oikeita hymypoikia yleensä :) Ja kasvavat aivan liian nopeasti...

   Poista
 3. Teidän välikausivaatetus kyllä kiinnostaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minäpäs koitan tässä lähiviikoina saada jonkinlaisen postauksen aiheesta kasaan :)

   Poista
 4. Bundgaardin kenkiä olen myös meidän kohta 1 veelle katsonut. Pojan jalka on nyt n. 11 cm ja mietinkin täällä kovasti että ottaisinko kengät koossa 19 vai 20.. :)

  Paljon teidän pojilla on jalassa mittaa? Ilmeisesti teillä on kyseiset kenkulit koossa 20.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Piiju :) Meillä pojilla jalan pituus aika tasan 12cm ja meille valikoitui siis kooksi 22 jossa sisämitta oli ilmoitettu olevan 13,9cm. Ihan niin paljoa en saa sisämitasta millään mutta ehkä se on noin 13,5 eli tällä hetkellä kengässä on varaa se 1,5cm eli nämä luultavasti mahtuu meille nyt tulevan kevään ja kesän. Syksyllä ovat jo luultavasti pienet :(

   Mutta olettaisin että teidän herralle täytyy koon olla ehdottomasti vähintään tuo 20 koska jalka kerkeää vielä kevääseen/kesään ehkä pari milliä kasvaa. Itse sanoisin että tämä kenkä on enemmän nafti kuin reilu.

   Poista
 5. Ihanat kengät teidän lapsilla! Ehdottomasti kiinnostaa lapsukaisten välikausivaatetus, jään sitä odottamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva :) Koitan saada vk-postauksen aikaiseksi lähiviikkoina kunhan saamme suurimman osan vaatteista kasaan ja sovitettua. Sitä ennen varmaan luvassa meidän muksujen synttärikuulumisia :)

   Poista
 6. Voi onneksi tuli kysyttyä sulta näistä kenkämitoista :) Katsoin näitä kenkiä ensin heppo.fi:stä ja siellä olikin eri sisämitat entä pikkujaloissa! Aamulla pistin oman tilauksen menemään ja nyt on tulossa pojalle omat tähtikengät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, kiva jos voitiin olla avuksi! Tähtikengät on kyllä iiiihanat :)

   Poista
 7. hei paljo jäi hintaa noille kengillle?:) ompapojat muuten kasvaneet kovasti! ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi bundgaardit missä siis toi vaalemapi tähti olivat edullisimmat, hinta taisi olla 39e. Muiden hintoja en tarkkaan muista mutta voit käydä kurkkaamassa pikkujalat.fi siellä ale jatkuu edelleen :)

   Poista