maanantai 17. kesäkuuta 2013

Hellurei

Terkut taas meidän sirkuksesta :D





Täällä on taas kiivetty, juostu, levitetty koko kämpän irtaimisto ja säädetty tätä tavanomaista.
Nyt nuo yllä kuvatut suklaamonnit on onneksi taas yöunilla ja äiti tääällä pakkaa vimmatusti kamoja kasaan, sillä tää sirkus lähtee huomenna tien päälle. Ensin suunnataan Mummin luokse Kuorttiin yhdeksi yöksi jonka jälkeen sirkus jatkaa matkaansa Suomenniemelle Vaarin mökille yhdeksi yöksi ja sieltä sitten lopulliseen kohteeseen Lieksaan mökille juhannuksen viettoon serkkujen kanssa.



Neidin mielestä ne oleellisimmat eli uudet kalavehkeet on pakattu mukaan. Tämä samainen neiti oli juuri eräänä kauniina päivänä isänsä kanssa merellä 5 tuntia ja itkun kanssa oli pitänyt pois lähteä kun ei oltu vielä tarpeeksi keretty kuulemma kalastaa!


Pikkuveljet ovat valmistautuneet kuumaan juhannukseen uintiharjoitusten merkeissä omalla terassilla.




Linus ihan selkeesti haluaa toivottaa teille kaikille ihan hullun hauskaa Juhannusta!


Viime viikolla muutes tilattiin pojille Saksasta uudet turvaistuimet kaukaloiden tilalle, ja uudet penkit saapuivat tänään. Kreivin aikaan ellen jopa sanoisi :) Saattaa matkustusmukavuus olla vähän parempi näin pitkiä matkoja ajatellen. Pitkään meillä vatkattiin näiden istuinten kanssa ja käytiin sovittamassa muutamia penkkejä mutta ainoat mitkä tuonne takapankille Ceelan istuimen lisäksi mahtuivat olivat nämä Maxi cosin Tobit.

Ilmeisesti melko miellyttävät ainakin tulevien käyttäjien mielestä.

Tämä äiti lähtee vielä hetkeksi pakkauspuuhiin ja toivottaa kaikille lukijoille jo etukäteen aivan huiken mahtavaa Jussia ja koittaa palata linjoille mahdollisimman pian lomakuvien merkeissä :D

22 kommenttia:

  1. meillä on ollut tuo tobin edeltäjä kahdella käytössä, priori (ainakin vyöt oli erilaiset, ei olleet itsestään nousevat) ja ollaan oltu tyytyväisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että teilläkin ovat olleet tykätyt istuimet :) Itsekin näin viikon käyttökokemuksella voin sanoa että todella näppärät penkit ja pojat tuntuvat viihtyvän niissä todella hyvin. Nukkuessaankin pää pysyy hyvässä asennossa tarpeeksi hyvän kallistuksen ansiosta :)

      Poista
  2. Meillä myös molemmilla lapsilla nuo maxicosin tobi, myöskin Saksasta. On huippu hyvät istuimet. Ja vielä testivoittajat.

    Hienot tähtibodyt pojilla. Saako kysyä mistä hommattu?

    Hyvää reissua.

    Elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tobit saa muiltakin hyvää palautetta. Itse kanssa tutkailin että ovat pärjänneet hyvin myös turvatesteissä. Ekan kuvan bodyt on lindexiltä ostetut tänä keväänä ja nuo alimman kuvan raitapaidat joissa tähti keskellä on villervallan mallistoa. En ollut varma kumpia tarkoitit kun molemmissa on tähtiä :)

      Poista
  3. Hyvää juhannusta! J

    VastaaPoista
  4. Nää on ihan veijarin näköisiä! Suloisia pikkumiehiä!

    Hyvää Juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on veijareita ja mä oon näiden kans viel ihan pulassa :D

      Poista
  5. Tervetuloa tänne Lieksaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oli ihan mahtavaa käydä. Lieksa=lapsuusmuistot <3

      Poista
  6. Aivan mahtavia kuvia veikeistä tyypeistä <3
    Mukavaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi :) Ihanaa kesää teidän perheelle!

      Poista
  7. Meillä myös tobit istuimena lapsilla. Hyvät ovat. Kolmatta lasta harkitaan ja tuli mieleen mahtuuko noiden lisäksi takapenkille vielä kaukalo tai kolmas turvaistuin? Mikä istuin teillä on Ceelalla? Vai onko teillä tavallista farmaria isompi auto.
    Teija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ihan tavallinen farkku ja takapenkillä on vielä ceelan graco merkkinen turvavyöistuin. En ole varma mahtuisko kaukalo telakan kanssa kahden tobin viereen mutta voin testata kunhan mennään kotiin viikon päästä. Jos siitä on mitään apua? :)

      Poista
  8. aivan herttaisia lapsia!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Onhan ne herttaisia ja hulvattomia!

      Poista
  9. Aivan loistavia nämä teidän pienet herrat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, voit vain kuvitella mitä meno on irl :)

      Poista
  10. Mistä nuo ensimmäisen kuvan ihanat vaatteet on hankittu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bodyt on lindexiltä ja pöllöpyllyleggarit on tilattu bambiino.fi nettikaupasta. Tällä hetkellä siellä oli noita leggareita aika heikosti mutta hattentatti.fi myy näitä samoja. Ovat edullisia ja laatu ei ole ihan paras. Olen itse pessyt nurinpäin ja vaan hienopesulla ja ovat säilyneet ihan hyvässä kunnossa pientä nyppyyntymistä lukuunottamatta :) Jos tilaat niin ota mielummin reilu koko!

      Poista
  11. Veikeitä kuvia:) Minkä kokoisia teidän pojat on? Näyttävät yltävän niin hyvin noihin tripp trapin kaariin, että voisin kuvitella pitkiksi pojiksi. Mukavaa kesän jatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Viimeisin neuvola oli noin 2kk sitten ja pojat oli silloin aika lähelle 80cm joten nyt epäilen että ovat jonkunverran yli sen 80cm. Tuntuu ainakin että vaatetta jää pieneksi siihen tahtiin että ukot venyy aika vauhdilla!

      Poista