keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Keskikesää

Kelit hellii joten hirveästi ei kerkiä koneella istuskella.

Pakko kuitenkin laittaa kuvia muistoksi meidän mahtavalta juhannusreissulta.


Tässä meidän koko konkkaronkka matkalla Lieksan mökille. 
Automatkaa kertyi muutenkin ihan tarpeeksi niin taitettiin viimeinen etappi eli Koli- Lieksa väli tuolla ms pielisen lautalla, joka oli lapsille tosi ihana elämys. Vanhemmille se oli ennemminkin haastava elämys kun sai juosta kahden päättömän ja yhden muuten vain eläväisen tyypin perässä koko matkan ajan :D

 sisko hauskuttaa veli vellosta :)Takapenkin räpättäjät :D


Perille päästyä ei ollut vaikeuksia viihdyttää mukeloita. Serkkujen seura ja maailma ihanin hiekkaranta pitivät huolta siitä että ipanat pysyivät tyytyväisinä.Tää kaveri nautti tätä hiekkaa sen verran tehokkaasti että muutaman päivän ajan vaipansisältökin oli melko hiekkapitoinen. Lucas päätti selkeästi suorittaa tällaisen suoliston sisäisen kuorinnan :D

Toinen älypää sentään onneksi harjoitti mieluummin tätä nestetankkausta!


 ♥ Voi sitä lasten riemua ♥

Aattona otettiin juhlankunniaksi vähän kuplivaakin...


ja ihasteltiin maisemia

Kolme päivää kuului kuin siivillä. 

Jussien jälkeen meidän perheen isi heitti tän sirkuslauman tänne Rautalammin mummolaan ja täällä nää jatkaa nyt lomailua vielä reilun viikon verran ♥

Ihania kesäkelejä kaikille lukijoille! Uikaa ja nauttikaa niin kauan kun tätä lystiä riittää!


8 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen paikka ! Suloisia kuvia, puhuvatko pojat muuten vielä? :) Mukavaa kesän jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meidän mökki on kyllä aivan ihanalla paikalla :) Pojat puhuvat joitakin sanoja, tälä hetkellä Lucas puhuu enemmän. Sanoista tulee nyt ainakin äiti, Eeeelaa (eli Ceela), SI (eli Isi), ei ei, anna, nam nam ja Mummo :D Toivottavasti sanavarasto alkaa tästä pian laajenemaan, ihanaa olisi löytää lisää yhteisymärrystä poikien kanssa.

   Poista
 2. Pohjoiskarjala♥ Ja ihanat lapset! Pojat niin touhukkaan, mutta hyväntuulisen näköiset veijarit. Meillä samanikäinen tyttö, joka inhoaa autoajeluita, joten me jätetään pohjoiskarjala tältä kesältä väliin (asutaan etelässä).
  Minkä kokoiset muuten nuo Villervallan haalarit ovat, tilasin just tytölle samanlaisen punaisen kokoa 86, mietin että hukkuukohan se siihen? Talveksi kyllä enemmän ajattelin, meillä kun on kylmä ja vanha talo.

  eepu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, pojat on todellakin touhukkaita, lievästi ilmaistuna :D

   Villervallat on kokoa 92cm ja on meidän ukeille vielä haarasta vähän reilut mutta hyvin pidettävät kun lahkeet ja hihat saa nätisti käännettyä.Halusin kans et mahtuu talvella ja siks otin reilun koon :) 86cm kuulostaa kans varmasti ihan hyvältä kokovalinnalta!

   Poista
 3. mitääää missä välissä pojista tuli noin isoja? :o ihania kaikki<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä mietin joka päivä tota samaa! Milloin mun vauvoista kasvoi tällaisia isoja ukkeleita <3

   Poista
 4. Pakko sanoa että vaikka en lapsiperhearjestanne muuta tiedä kuin sen mitä blogi kertoo, niin ihailen sitä miten jaksatte lasten kanssa tehdä ja touhuta niin paljon :) Itselläni ei ole vielä lapsia mutta opiskelen sosionomiksi ja päiväkodeissa on tultu työskenneltyä ja olen sen huomannut että vaikka lapset ihania ovatkin, osaavat he olla työläitä :D Hatunnosto siis sinulle kun kolmen lapsen äitinä jaksat nauttia lasten kanssa vietetystä ajasta, liikaa on vanhempia jotka eivät sitä tee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tulipa hyvä mieli tästä :) Ihmiset on niin erilaisia kaikki ja toiset nauttii siitä että ollaan vaan kotona omissa oloissa. Me ollaan miehen kanssa molemmat sellaista sosiaalista ja liikkuvaista sorttia. Kaivataan myös muita ihmiskontakteja ja varmaan jo ihan sen vuoksi tulee käytyä milloin missäkin. Sitten kun on taas laahustanut kavereilla ja sukulaisilla niin se oman kodin rauhakin tuntuu taas ihanalta ja siitäkin osaa nauttia :)

   Poista