lauantai 6. heinäkuuta 2013

Mummolassa on ihan pakko...syödä jätskiä joka päivä...

ja ihan pakko käydä urheilukentällä pelaamassa futista ja hulluttelemassa muuten vaan...

Ohjelmistoon on kuulunut myös Hilarius hiiren tapaamista...
Vähän herkuttelua,
 ja ihan pientä vaaleanpunaista shoppailua pian tulevaan leikkimökkiin.
En tiedä kumpi tuosta mökistä on enemmän innoissaan, äiti vai tytär :)


Joka päivä on uitu tai puistoiltu, tavattu rakkaimpia ystäviä, käyty mökillä ja urheilukisoissa, juhlittu maailman söpöimmän 7-vuotiaan pojan synttäreitä, leikitty, katseltu iltaisin muumeja padilta ja nukuttu ukin kainalossa.

Ja ettei nyt menis ihan siirapiksi niin toki on välillä myös känkkäränkkäilty ja ravattu pikkuvellujen kanssa päivystyksessä. Herrat potivat tuplakorvatulehdukset tietysti samaan aikaan ja siinä sivussa toki podettiin vähän silmätulehdusta ja muutakin köhää joka tietysti tartutettiin myös perinteisesti ukkiin ja mummoon. Taitaa meidän katras olla raskasta sakkia kun aina ne isovanhemmat sairastuu kun joutuvat meidän kanssa tekemisiin. Mummolla tauti paheni loppupeleissä keuhkokuumeeksi joten mistään pikkupöpöstä ei ollutkaan kyse. Huomenna saa mummokin vihdoin totaalisen leporauhan kun tämä konkkaronkka suuntaa kohti omaa kotia.

 Kyllä kaksi viikkoa vierähti taas siivillä ♥

16 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia :-) Ihanaa loppukesää koko perheelle! Elokuussa nähdään?

  VastaaPoista
 2. Nyt on IHAN pakko kysyä, että mistä tuo Ceelan superkaunis pitsihattu on? :D -Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut Hanna että vastaaminen venähti mutta hattu on siis ihan henkkamaukalta hankittu. Ja on ihan tämän kesän mallistoa :)

   Poista
 3. Ihania kuvia ja ihanan kuuloinen loma. Ikävä <3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kesä kuvia. Tulee noista poikien jäätelön syönti kuvista mieleen, vastaavanlaiset kuvat Ceelasta kun hän aivan pikku tyttönä söi jäätelöä myöskin rinnukset aivan jätskissä. Jäänyt se postaus mieleen, voi kun aika menee nopeasti, nyt jo niin iso neiti teillä..ainaki siihen aikaan verrattuna. Mukavaa kesän jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu itsellä tuli ihan sama mieleen ja kävinkin kurkkimassa vanhoista postauksista vastaavat kuvat Ceelasta. Vastahan se keijunen oli yhtä pieni kuin veljet nyt. Miksi tää aika vaan katoaa jonnekin. Minä haluan mun vauvat takaisin :) Ja ihanaa kesää myös sinne!

   Poista
 5. Ihania kuvia :) . Onko teidän mummolaankin hankittu stokken syöttötuolit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mummolassakin on triptrapit. Alkuun oli hankittuna yksi lapsenlapsia varten mutta kun minä ja veljeni tehtailtiin näitä tuplia niin ukkihan joutui sitten hakemaan toisenkin :)

   Poista
  2. Teillä kuulostaa olevan ihanat isovanhemmat kaikin puolin :) . Onko suvussa siis muitakin kaksosia :) minkä ikäisiä? Kuinka usein muuten näette kaukana asuvia isovanhempia ja onko vierailuja molemmin päin tasaisesti eli teidän kotiin myös? Meilläkin asuu kaukana ,mutta vieraillessa me matkaamme harmillisesti aina.

   Poista
  3. Onhan ne ihania :) Ja nyt tämän vuoden kun äitini on ollut vuorotteluvapaalla niin tapaamisia on ollut helpompi järjestää puolin ja toisin. Eli myös vanhempani ovat käyneet nyt säännöllisesti meillä. Ja silloin kun nähdään niin mummo on täysin omistautunut lapsenlapsilleen ja lapset ovat ihan hulluina mummon kanssa hassutteluun :) Korvaavaton apu ovat olleet meidän ensimmäisen tuplavuoden aikana <3 Ja veljelläni on siis myös identtiset pojat.

   Poista
 6. Ihania kuvia ja lapsukaisia!

  Ceela ja Lispe on edelleen samanlaisia rimpuloita kuin taaperoinakin olivat :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Marika :) Ja todellakin meidän neiti ei ainakaan ole muuttunut siitä pikkurimpulasta mihinkään. Pituutta kyllä tulee mutta painoa taas heikommanlaisesti. Tosin en ihmettele kun neiti elää miltei pelkällä pyhällähengellä. Kiva kuulla että teilläkin asustelee edelleen tämmöinen keiju <3

   Poista