maanantai 29. heinäkuuta 2013

Päivien viemänä

Tätä tämä taas on, kesä on tehnyt tehtävänsä.
Ei ole ollut mitään järkevää päivitettävää tänne blogiinkaan, ei ole tosin nytkään mutta kerrompa kumminkin että täällä ollaan ja kaikki on kutakuinkin hyvin :)

Isi on tietysti päivät töissä mutta minä ja muksut vietetään kesää edelleen.
Lomaksi tätä en voi kutsua, en vaikka kaunistelisin.

Mutta paljon kivaa on tullut taas tehtyä...
Rantsuelämää, kotielämää, Linnanmäkielämää, ystäviä ja aurinkoa.

Täällä koneella kerkeää istua taas kun kelit synkistyy :)

6 kommenttia:

 1. Eipä ei pysty kirkkain silmin sanomaan että vaikka on kesä ja "loma" niin pienten lasten kanssa juurikaan lomafiilis olisi :D Lähinnä kai työlomasta voisi puhua...Mutta onneksi arjestakin löytyy monia värejä ja onnenhetkiä! Tsemppiä nyt siihen arkeen! Ja aina tulee muistaa: että jos on huusholli sotkunen, yöunet n 2 h ja lapset kiukkusia ja itsellä uhkaava hermoromahdus niin ottaa aikalisän, höllää tahtia ja lukee ääneen peräjälkeen vaikka 10 kirjaa lapsille. Ajattelee: huomenna paistaa taas aurinko näillekin Kiljusten sukulaisille:)Koska niin se yleensä menee!

  VastaaPoista
 2. Tuo eka kuva ,aivan täydellisen ihana :) Hei jos jossain vaiheessa ehdit niin olisi kiva saada postaus molemmista pojista erikseen , tavallaan sellainen esittely luoteesta , lempipuuhista, mitä tällä hetkellä osataan tehdä yms. Aivan ihana blogi sinulla , ja etenkin ne kirjoitukset ovat jääneet eniten mieleen missä olet joskus kuvannut minkälainen tyttö se Ceela on , ihanan herkästi osaat kirjoittaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo on pyrinyt itselläkin mielessä että pitäisi kirjoittaa joskus pojista erikseen, yksilöinä. Koska sitähän he ovat, ihan eri luontoisia ja omanlaisiaan. Kunhan saan hetken aikaa ja omaa rauhaa niin palaan tähän :)

   Poista