sunnuntai 4. elokuuta 2013

Terkut muumeilta :)

Joka kesäinen muumimaailman reissu tuli taas heitettyä!

Veljeni perheineen asuu siinä 10minuutin ajomatkan päässä joten siellä on melko näppärä käydä viettämässä päivä samalla reissulla kun käydään serkkuilemassa.

Vähän ehkä purnaan taas niistä hinnoista kun kaksi aikuista ja 1 lapsi maksaa sisään sen 69e s-etukortilla. Mitäs kun noi meidän jätkät täyttää kolme vuotta. Siinä alkaa tulla yhden päivän muumireissulle jo hintaa. Tosin kyllä sitä rahaa tuntuu palavan melkein missä vain lapsille suunnatussa kohteessa. Ensin se sisäänpääsymaksu ja siihen parit pillimehut/ranskalaiset/jätskit yms. joissa tietysti myös katteet kohdallaan. Mutta muumimaailma on viihtyisä paikka lapsiperheelle ja kyllä siellä pienet muumifanit viihtyvät. Ja paha siinä on laskea rahassa sitä ilonpilkettä silmissä kun saa halia kaikki rakkaat pehmoiset muumikamut <3 p="">

Aamujumppa muumitalon asukkaiden ohjauksessa...ja sitten niitä haleja...

ja lisää haleja...


ja vielä yhdet rutistukset ♥

Oma muumitatska piti tietysti saada :)

Viime vuonna piti saada mörkö, ja tänä vuonna ehdottomasti hattivatit.
Äidin mielestä neidin luonteeseen sopisi parhaiten pikku Myyn kuva sillä neiti on kyllä usein itsekin varsinainen Myy kun sille päälle sattuu ;)

Välillä piti käydä tietysti tankkaamassa masut täyteen ja mikä olisikaan parempi jälkkäri kuin itse tuunattu jätskiannos.

Hattivattejakin piti toki käydä kurkkaamassa ja sokerina pohjalla tietysti neidin lemppari...

JJJJÄÄÄÄTÄVÄ MÖRKÖ :D

Pikkuveljien mielestä selkeästi parasta antia tarjoiltiin Muumi-teatterissa. 
Pienet peput hytkyivät musiikin tahdissa ja naamat oli kuin Naantalin auringot.

Oli kyllä ihan mieletön viikonloppu. Muumimaailman lisäksi meillä oli ohjelmistossa naisten ilta Turun yössä, tuplaserkkujen 5-vuotissynttärit, monikkotreffit ystävien luona ja täällä Porvoon päässä vielä yhdet ihanan suloisen pienen neidin 2-vuotiskekkerit. Ei ainakaan päässyt tylsyys yllättämään tällä tahdilla.

Huomenna onkin jännä päivä kun lapset jäävät yöksi mummien hoiviin ja me vanhemmat lähdetään pariksi päiväksi jonnekin. Ja allekirjoittaneella ei hajuakaan minne ollaan matkalla. Jotain tuo miekkonen on kai juoninut minun pään menoksi :D

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää teidän reissu muumimaailmaan :-) Mekin käytiin siellä Saran kanssa ja viihdyttiin oikein hyvin. Muumeja on niin ihanaa halia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on toi kyllä paikkana todella ihana ja vähän vaihtelua noihin perushuvipuistoihin. Ihana kun meidän pikku-ukotkin viihtyi niin hyvin, viime kesänä he vaan pötkötteli vaunuissa ymmärtämättä muumeista viel mitään ♥

   Poista
 2. Ihania kuvia ja fiiliksiä! :) Muumimaailmaan on joskus kyllä päästävä. Täältä on vaan jonkin verran sinne matkaa, ettei ihan tuosta vain onnistu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kannattaa ehdottomasti käydä jos vaan joskus siihen koittaa tilaisuus :) Ei meilläkään tulisi tuolla ihan joka kesä käytyä jossei serkkula olisi noin lähellä. Ja Ceela on aina rakastanut muumeja joten hänelle tuo on todella mukava kesäkohde!

   Poista