tiistai 1. lokakuuta 2013

Syksy saapui...

ja sen mukana sairastelut.

Jälleen kerran.

Blogissa on eletty hiljaiseloa ja niin on täällä kotosallakin. Tehdään ne pakolliset ja muuhun ei paljon rahkeet riitäkään. Pojat ovat sairastelleet jo yli 3 viikkoa putkeen ja nyt se sama tauti on siirtynyt isosiskoonkin. Ensin sairastelu alkoi kaamealla 40 asteen kuumeilulla jota kesti muutama päivä molemmilla pojilla ja sen jälkeen onkin ollut sitten räkää, limaa, yskää, hengenahdistusta, kurjaa oloa,  kitinää ja känkkäränkkää. No ei tietenkään pelkästään, mutta huonona päivänä tuntuu siltä.

Yöt on olleet levottomia ja katkonaisia ja äiti on vähän väsynyt.

Tulis vaikka jotkut 20 asteen pakkaset joka tappais kaikki räkäpöpöt pois.

Pahoittelut avautumisesta, tähän asti on selvitty niin kai tästäkin suosta taas noustaan :)

Ja sitten niihin iloisiin asioihin:

-Ceela on aloittanut ekan oman harrastuksen (salibandy)
-Ceela on oppinut uimaan pieniä pätkiä ilman kellukkeita (perheuinnissa)
-Ja eilen samainen neiti oppi ajamaan pyörällä ilman apuapyöriä (ainakin melkein)

Ja juu äiti tarviis ne apupyörät kyllä ettei keuli ympäri tästä ylpeyden määrästä :)


-Ceelan leikkimökki on nyt ihan just melkein valmis (kiitos Isille raatamisesta)

-Äiti ja muksut kävivät myös viikon mittaisella syyslomalla Mummon ja Ukin luona. 

Nyt vaan toivotaan pikaista paranemista koko katraalle tästä jäätävästä syyspöpöstä. Toivotaan myös isille ja äidille katkeamattomia yöunia ja hyvää huumorintajua. 

Loppuun kuvapläjäys viimeisten viikkojen ajalta, Ei uskoisi että vielä muutama viikko sitten ulkona paistoi aurinko ja oli t-paita kelit!















Koitetaan palata pian taajuuksille jollain vähemmän mälsillä aiheilla.
Ihanaa sykysä teille kaikille jotka täällä käyttä kurkkimassa meitä verkkaisesta päivitystahdista huolimatta ♥

12 kommenttia:

  1. Oi ei!
    Paranemisia!
    Mäkin kauhulla odotan, koska se flunssakausi alkaa, kumpa ei ihan vielä, kun nyt viikonloppuna ois lasten synttärit molempina päivinä (8v ja 6v) ja sitten odottaiskin ihana viikon syysloma Hesan ja Tallinan reissuineen.
    Mielenkiinnosta kysyn, onko pojat kuinka samankokoisia? Toinen näyttää kuvissa hiukan riskimmältä. Mutta siis aivan ihania vesseleitä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Amy :) Koko katraalla todettiin toissapäivänä angiina ja nyt on antibiootti kuuri päällä joten eiköhän se tästä taas iloksi muutu (ainakin väliaikaisesti) :)

      Pojat olivat muutama viikko sitten 1,5v neuvolassa molemmat 83cm pitkiä ja Lucas 12,2kg ja Linus 11,4kg eli noin 800g on ukoilla painoeroa. Kaikki sitä eivät livenä edes erota mutta perhetutut ja sukulaiset erottavat pojat monesti juuri siitä että Lucas on pikkaisen "patukampi" :) 800g ei sinäänsä ole paljon mutta kyllä sen huomaa myös nostaessa että Linus on selkeästi sirompi tapaus :)

      Ihania synttärikekkereitä teille ♥

      Poista
  2. Tsemp tsemp! Mä kauhulla odotan koska tautikierre alkaa meilläkin :S

    Kerrassaan hurmaavat pikkumiehet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidetään Jenni peukkuja että molempien perheet säästyisi pahemmilta kierteiltä. On tässä arjessa ihan tarpeeksi muutenkin pyörittämistä :) Kuten tiedät ♥

      Poista
  3. Pikaista toipumista! Meilläkin sairastelu alkoi heti päiväkodin alettua, nyt jo kaksi korvatulehdusta ollut ja uusi putkitus edessä. Tyttäreni on 5v ja oppi myös kesällä uimaan, nyt haluaisikin vaikka joka päivä uimaan. Pyöräily ilman apupyöriä sujui jo 3,5v ja tänä kesänä onkin ollut ihana ajella yhdessä pitkiä lenkkejä. On ollut mukava seurata teidän kuulumisia kun tytöt suht samanikäisiä. Olisi kiva kuulla mitä teillä on varattu talvivaatetukseksi. Mitä kokoa Ceela käyttää vaatteissa ja kengissä?
    Suloisia pikkupoikia, paljon ovat Ceelan näköisiä :)

    VastaaPoista
  4. Kiva kun taas kirjoittelit blogiin kuulumisia. Ikävää että teillä on sairasteltu, mutta taitaa nyt olla niin
    paljon kaikenlaista tautia liikenteessä, että harva välttyy
    niiltä. Saako kysyä, että asutteko maalla, kaukana kaupungista? Kuvissa näkyy ihanan rauhalliset maisemat :)
    -Henna-

    VastaaPoista
  5. Kiitos :) Toivotaan että antibiootit purevat nyt ja saadaan taudit talttumaan. Mä odotan jo kauhulla sitä kun pojat jossain vaiheessa aloittaa hoidon että kuinka paljon meillä sitten sairastellaan. Ceelahan on toki sen 2-3 päivää viikossa päiväkodissa että tuleehan niitä tauteja toki sieltäkin kotiin päin, mutta Ceela itse on nykyisin todella harvoin kipeänä vaikka pienenä oli ihan kaameessa kierteessä päiväkodin alettua. Ikä on onneksi tehnyt tehtävänsä :)

    Teillähän on opittu todella aikaisin pyöräilemään ilman appareita, wau :) Mä olin jo yllättyny tästä 4vuotiaasta joka oppi taidon kahdessa päivässä pelkällä tahdonvoimalla. Naapurin hyvä kaveri oppi muutama viikko sitten saman taidon ja neit sai siitä selvästi kipinän että hän myös :D

    Joo olispa ihana tehdä talvivaatepostaus, pidetään ehdottomasti mielessä ja koitetaan myös toteuttaa :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos Henna :) Juu syksy on kurjaa aikaa näiden jatkuvien pöpöjen kanssa. Toivottavasti taudit pian helpottaa. Tämmöinen sairastelu kuormittaa arkea ihan turhaan.Pojatkin ovat kipeinä kitisseet öisin ja valvottaneet äitiä joten univelkaa on :(

    Ja ihan oikein aavistit että "maalla" asustellaan. Tarkemmin siis noin 10km päässä Porvoon keskustasta. Ollaan oltu sijaintiin tyytyväisiä. Kotipihalla oma rauha ja lapsilla turvallista touhuilla ja kaupunkiin ajaa kuitenkin vain sen 10minuuttia :)

    VastaaPoista
  7. Ihanaa kuulla teistä vaikkakin kurjemmissa merkeissä! ;) Toivottavasti pöpöt talttuu pian mutta elämäähän nuokin kuuluu! Ihania isoja poikia teidän vauvoista kasvanut ja mitkä tukat! :) Ceelastakin kasvanut oikein iso neiti ja taitavakin vielä ,kyllä äidillä onkin aihetta olla ylpeä! <3 Toivottavasti jaksat päivitellä kuulumisia tänne , joka viikko täällä muutaman kerran käyn kurkkaamassa josko postia olisi! Ihan lemppari blogi alusta asti!- Henni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Henni, kiitos :) Yritän kyllä päivitellä kuulumisia aina jossain vaiheessa. Arki on vain niin kamala hektistä (varsinkin sairastelun aikaan) että illalla kun olisi aikaa istahtaa koneelle sitä on jo niin väsynyt että kaatuu sänkyyn :D

      Poista
  8. Hei! Mitä teille kuuluu ,joko flunssat helpottaneet? Joko odotatte joulua kovasti? :) - Henni

    VastaaPoista
  9. Mitä teille kuuluu?
    Oispa kiva lukea taas kuulumisianne!

    Meille se syksyn flunssakausi iski syyslomalla, tosin reissussa saatiin olla suht terveinä. Meidän pienin (1,5v) sairasti 5 flunssaa ihan peräjälkeen. Nyt oltu 3 viikkoa terveinä... Plääääh!

    VastaaPoista