sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Juhlatunnelmia...

Eilen oli tosiaan Ceelan kummitädin valmistujaiset ja heti perään ystävien häät. Päivä oli niin täynnä hulinaa etten edes tajua missä vaiheessa aamu kääntyikin jo iltaan. Molemmat juhlat oli niin oman näköisensä ja ihanat että aika kului siivillä! Häitä olisi ollut ihana jäädä juhlimaan pidemmäksikin aikaa, mutta kun ollaan vielä näin toipilaita niin luovutettiin ja tultiin kotiin huilimaan n.20.30 aikoihin :) Tässä muutama makupala Ceelan juhlatunnelmista...


Tässä ollaan juuri kummin bileisiin lähdössä. Mummo nappasi meistä kuvan, harmi vaan kuva on vähän tärähtänyt :)

Alkuun piti vähän ujostella...
...mutta hyvin nopeasti alkoi hirmuinen show ja flirttimeininki :)


Välillä piti mennä Iskän syliin huilimaan. Ceelan mekko on Mummin tuliainen New Yorkin reissulta :)Sitten vaan äkkiä kodin kautta hääbileisiin. Väliin jäi ruhtinaalliset puolituntia aikaa, ja siinä ajassa täytyi syöttää neiti ja vaihtaa vaipat sekä puhtaat juhlavaatteet ja siistiä oma olemus. Ceelaa ei tuntunut tahti haittaavan, hän kun tykkää menosta ja meiningistä sekä huomion keskipisteenä olemisesta!

Matkiksissa oli kiva köllötellä ja ihmetellä ihmisvilinää...


silmät suurina tapitettiin ohjelmanumeroita...


ja sitten taas riehuttiin ja keikisteltiin...


...ja sitten tietysti iski väsy kaikesta juhlimisesta. Päiväunet maistui hyvin matkarattaissa juhlapaikan pihalla :)

unien jälkeen jaksoi taas keskittyä ja ihmetellä ohjelmistoa Iskän sylissä...


... ja välillä myös Äitinkin sylissä :)


Juhlissa oli tarjolla jos jonkinmoista ihanaa herkkua ja Ceelan ruokailukin meni miten meni. Neiti söi häissä ehkä yhden lihapullan ja yhden fetajuusto palan. Niin ja ehkä VIISI pikkuleipää! En jaksanut alkaa syömisistä ressailemaan kun oli tuommoinen erityinen päivä. Onnekseni voin todeta että Ceelan allergiat alkaa nyt näemmä häviämään ja tytölle voikin antaa maisteluun melkein mitä tahansa koska ei enää reagoi niin voimakkaasti :) Tämä helpottaa meidän arkea niiin paljon! Kotona neitille sitten maistuikin jättiannos puuroa kun päiväruokailut oli mitä oli.


Päivä oli ihana ja ikimuistoinen. Kiitos vielä kummitädille ihanista valmistujaisjuhlista sekä ystäville aivan valtavan kauniista häistä :)12 kommenttia:

 1. Onpas siinä tyylikäs perhe=)

  VastaaPoista
 2. Olipas kaunis tyttö!! Ja oli muukin perhe todella tyylikäs :o)

  VastaaPoista
 3. Hei, hienona olette olleet kyllä! -Tiina

  VastaaPoista
 4. Voi miten suloinen tyttö Ceela on!

  VastaaPoista
 5. kiva päivä teillä ollut, vaikkakin vähän kiireinen :) niin tyylikkäinä koko perhe!Ja vitsi noita Ceelan silmiä, noilla hurmataan vielä monet pojat :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille ihanista kommenteista :)

  VastaaPoista
 7. Saako sulta niitä kuvia meidän juhlasta? Mulla on muuten teitin muistitikku :)

  VastaaPoista
 8. Upeat juhlavaatteet (kaikilla) ja varmasti hauska päivä!

  VastaaPoista
 9. Ihana pieni prinsessa sinulla!!!! Kiva blogilöytö tämäkin : ) Sinut on lisätty sivuni blogiluetteloon jos vaan sopii?

  VastaaPoista
 10. Ninni: Voihan hitsi, mulla on tosi nihkeesti kuvia teidän juhlista :( Jotenkin oli niin paljon sitä tohinaa että jäi kuvaaminen tosi vähälle! Meidän pitää treffata joku päivä niin voin napata tikun mukaani :) Kiitos vielä ihanista juhlista!

  Jassu: Kiitos hurjasti :)

  Heli: Kiitos :) Kiva että löysit tänne, tottahan toki saat lisätä meidät omaan luetteloosi! Huomasin just että sinullakin on näköjään blogi, tulen pian käymään vastavierailulla oikein ajan kanssa :)

  VastaaPoista
 11. Olettepas söpöjä! Vitsi miten kummityttö näyttää jo niin isolta tytöltä! Kiva seurata kasvua kuvien ja tarinoiden välitykseltä täältä kaukaa. Halauksia ihanuudet:)

  VastaaPoista
 12. Outi: Kiitos rakas :) Meillä on jo niin ikävä sinua. Laitahan pian kuulumisia sieltä suuresta maailmasta! Haleja itselles ihanuus :)

  VastaaPoista